Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
- wooded glade
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Γιατί κλείδωσαν οι "!53". Πως δικαιολογείται ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το ΟΧΙ το ψήφισαν απ όλα τα κόμματα.
- Sid Vicious
Επίσης να ευχαριστήσω την χούντα του σύριζα που με την εξουσιαστική του βία σκληραγωγει και αφυπνιζει ακόμη περισσοτερους Έλληνες κάθε φορά.
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαγική, θεά, ξεναγό μου

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- wooded glade
Και το "όχι" στα Σκόπια όλα τα κόμματα πλην του προδοτικού.Ίφιδα έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 10:34Το ΟΧΙ το ψήφισαν απ όλα τα κόμματα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Αριστερά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕ θελω να σας τρομάξω, αλλά για τον περισσότερο κόσμο η ΝΔ φαίνεται σα ψήφισε ΝΑΙ γιατί κράτησε κουκουρούκου στάση καθ΄ολη τη διάρκεια. Αν δείτε τί γίνεται κατω απο σχόλια "πατριωτών" ΝΔίτων που ξαφνικά αποφάσισαν να πολεμήσουν τη συμφωνία...
Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 10:34Επίσης να ευχαριστήσω την χούντα του σύριζα που με την εξουσιαστική του βία σκληραγωγει και αφυπνιζει ακόμη περισσοτερους Έλληνες κάθε φορά.

και αυτοί που τάχα κόπτονται για την ελληνικότητα της μακεδονίας, αυτή η γενιά παρέδωσε ενέχυρο την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών της στις τράπεζες... μια ιστορία που κρατάει από ίδρυσης ελληνικού κράτους... θέλημα ξένων ήταν αυτό το κράτος, ας είναι και το όνομα της μακεδονίας...Ίφιδα έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 10:13Έτσι είναι Κομήτη μας, απ τη μια οι σοφοί, οι δουλευταράδες, όσοι αναλαμβάνουν ευθύνεςthe comet the course the tail έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 09:55πάντως θλιβερές οι εικόνες από το συλλαλητήριο... σκυθρωποί ή θυμωμένοι, μεσόκοποι, γέροι που έχουν όσο να 'ναι φυράνει, παραλλαγές, παπάδες, εθνικιστικά σύμβολα, νεοναζί, και λογιών-λογιών γραφικοί...
ενώ βλέπεις σε άλλες μαζώξεις-πορείες, τα μπλοκ αριστερών, κομμουνιστών, γεμάτα νεολαία, παλμό, ζωντάνια...
κι απ την άλλη η νεολαία της και καλά επανάσταησης, με τις ελπίδες ακόμα ζωντανές και τα λεφτά του μπαμπάκα του σκυνθρωπού, θυμωμένου, κουρασμένου, στην τσεπούλα τους
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Όχι Κομήτη μας, σε κάποια πράγματα είναι καλό να κοιτάμε και τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Όλες οι γενιές που έζησαν σ αυτές τις εποχές παρέδωσαν πατρίδα και μέλλον των παιδιών στις τράπεζες, όλες, ακόμα κι όσοι ήμασταν εξ αρχής εναντίον των μνημονίων. Ήμασταν λίγοι, σαν άτομα εννοώ κι όχι σαν πλήθος ατόμων. Δε σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 11:13αυτή η γενιά παρέδωσε ενέχυρο την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών της στις τράπεζες...
- Παλαιοελλαδίτης
Πήγα χτες και εγώ με τον αδερφό μου. Φτάσαμε κατά τη 1:30 ανεβαίνοντας από τη Μητροπόλεως και καθίσαμε στην κάτω πλατεία χωρίς να έχουμε εικόνα ούτε προς την εξέδρα, ούτε προς τη Βουλή. Ωστόσο ακούγαμε για αρκετή ώρα τις κρότου-λάμψης από τα επεισόδια, ενώ μας ήρθε (ευτυχώς όχι σε μεγάλο βαθμό) και η μυρωδιά από τα δακρυγόνα. Τελικά φύγαμε λίγο μετά τις 4.
Σε ό,τι αφορά καθαρά τα της συγκέντρωσης έχω να επισημάνω την πολύ κακή ηχοληψία τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ. Για τον κόσμο δεν έχω άποψη, διότι σε αντίθεση με πέρσι που φεύγοντας πήγα προς Ευαγγελισμό, χτες κατέβηκα την Μητροπόλεως.
Υ.Γ. Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου, καθώς όπως είπα δεν έβλεπα προς την εξέδρα, αναρωτήθηκα αν αυτός που τραγουδούσε ήταν ο Γαϊτάνος!
Σε ό,τι αφορά καθαρά τα της συγκέντρωσης έχω να επισημάνω την πολύ κακή ηχοληψία τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ. Για τον κόσμο δεν έχω άποψη, διότι σε αντίθεση με πέρσι που φεύγοντας πήγα προς Ευαγγελισμό, χτες κατέβηκα την Μητροπόλεως.
Υ.Γ. Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου, καθώς όπως είπα δεν έβλεπα προς την εξέδρα, αναρωτήθηκα αν αυτός που τραγουδούσε ήταν ο Γαϊτάνος!

- Παλαιοελλαδίτης
-
Συμφωνα με τους ζαιους ο χθεσινος κοσμος θα χωρουσε στο Αλκαζάρ!
Μην τρεφεσαι με αυταπάτες.Σιγουρα θα υπήρχαν άδειες θέσεις στη Λεωφόρο.stergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 11:35Συμφωνα με τους ζαιους ο χθεσινος κοσμος θα χωρουσε στο Αλκαζάρ!
Ιndepedent: 60.000
Guardian: 100.000
Sunday Times: 200.000 (αλλα το εγραψε ρωτοντας τους διαδηλωτες).
Εγω πιστευω Woody που ειπε 100.000.
Και Σταυρο Λυγερο που επειδη εκραξε την κυβερνηση για τα χημικα θεωρω αντικειμενικο το 100.000 που ειπε.
.
Guardian: 100.000
Sunday Times: 200.000 (αλλα το εγραψε ρωτοντας τους διαδηλωτες).
Εγω πιστευω Woody που ειπε 100.000.
Και Σταυρο Λυγερο που επειδη εκραξε την κυβερνηση για τα χημικα θεωρω αντικειμενικο το 100.000 που ειπε.
.