Και η δική κριτική...
Όταν η Custom είπε για την περιοχή, με έζωσαν κάποια φίδια - φοιτητική περιοχή, άρα όχι και πολύ πχοιότητα...
Όταν φτάσαμε και το είδα, ένιωσα το σφίξιμο ενός πύθωνα και είπα θα είμαι συγκρατημένος στις επιλογές.
Χώρος-ατμόσφαιρα 3/10
Πήραν λοιπόν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έναν απλό γωνιακό κατάστημα (μάλλον καφενέ) και είπαν θα το κάνουν φαγάδικο μετά μουσικής.
Για να παρκάρεις δεν... Οι περισσότεροι πήγαμε με το μετρό και ελάχιστη ποδαράδα.
Ούτε εμένα μου αρέσει το φαγητό μετά μουσικής όμως, και σκιάχτηκα όταν είδα τα όργανα. Ο σοβιετικός σκηνοθέτης είπε ότι μπορεί να είναι καλή η μουσική - τρομάρας μας!!! Οι μουσικοί μπορεί, ο τραγουδιστής όμως ήταν για να σαλαγάει γίδια στα βουνά!!! Είχε σκοτώσει όλο το ρεπερτόριο του Πουλόπουλου!!!
Σφιχτοδεμένοι όλοι οι πελάτες μεταξύ τους, εκτός από την περιοχή μπροστά στην ορχήστρα, γιατί προφανώς στο τέλος της βραδιάς κάποιος θα έριχνε και τις ζεμπεκιές του.
Εξυπηρέτηση 7/10
Η θεσπέσια κοπελίτσα έτρεχε και ήταν πολύ άνω του μετρίου εξυπηρετική. Όμως τι στα κομμάτια - μόνο η κοπέλιτσα εξυπηρετούσε όλο το κατάστημα;
Ποιότητα φαγητού 2/10
Όπως έγραψα είχα στενές σχέσεις με τον Πύθωνα πλέον και είπα να παραγγείλω κάτι συντηρητικό - εκτός από τα ορεκτικά.
Είχα μπανίσει το ψητό συκώτι, όταν μπήκε και ο σοβιετικός σκηνοθέτης στο μαγαζί. Βλέποντας το μενού, αποφάσισε και αυτός για το συκώτι και μάλιστα καλοψημένο όπως και εγώ - είχαμε σωθεί και οι δύο!!! Ο πύθωνας με άφησε όταν μας σέρβιραν μαζί τα ορεκτικά μαζί με τα κυρίως - ένιωσα τρελή ανακούφιση που πήρα το συκώτι - που σημειωτέον άργησε. Δεν είναι δυνατόν να φέρνει κυρίως και ορεκτικά μαζί γιατί δεν έχουν όλα τον ίδιο χρόνο παρασκευής!!! Βρώμαγε και μόνο από αυτό το όλο θέμα...
Έχουμε και λέμε:
- Κεφτεδάκια : θα έλεγα ότι δεν ήταν καλύτερα από κάποια έτοιμα στα S/M. Πέντε μόλις μπουκίτσες με προκάτ πατάτες και ως συνοδεία έτοιμη σως γιαουρτιού με άνηθο.
- Κολοκυθοκεφτέδες : λίγο κολοκύθι, μπόλικο αλεύρι, μόλις τρία τεμάχια και ως συνοδεία έτοιμη σως γιαουρτιού με άνηθο. Μόλις έφαγα τον πρώτο είπα ότι ήταν κρίμα να μην δοκιμάσουν και οι άλλοι από αυτή την αηδία και παρήγγειλα ακόμα μία μερίδα.
- Ψητά λαχανικά. Για να καταλάβετε την ιδέα του πιάτου: πετάμε κάποιες φέτες λαχανικών, που έχουν μαραθεί περιμένοντας, σε κάποια πολύ καυτή επιφάνεια. Συνέπεια να μην ψήνονται, αλλά απλώς να καίγονται σε κάποια σημεία. Ναι, ακόμα και αυτά ήταν κάτω του μετρίου!!!
- Ψητά μανιτάρια. Καλά αυτά τρωγόντουσαν...
- Ψητό συκώτι με ψητά λαχανικά. Για τα λαχανικά είπαμε, για το συκώτι τι να πω; Καλοψημένο συκώτι μόσχου ήταν.
Στην αρχή είπαμε να φέρουν ένα 200άρι κρητική ρακή - δεν είχαν... Σάββατο βράδυ...
ΟΚ - φέρτε μας τσίπουρο. Ένα πράμα το οποίο το ονόμαζαν τσίπουρο και ήταν πάρα πολύ ελαφρύ και με όχι καλή γεύση...
Εννοείται ότι δεν ξαπαπήραμε άλλο καραφάκι.
Value for money 1/10
Δεν μπορώ να είμαι τόσο κακός, γιατί εγώ έφαγα τουλάχιστον και ήπια και μία zero για να πάνε κάτω τα φαρμάκια...
Αλλά το μαγαζί είναι απαράδεκτο ως προς το θέμα του φαγητού και μόνο για τους φοιτητές!!! Οι οποίοι παρατηρήσαμε ότι έπαιρναν μόνο ψητούδια και όχι μαγειρευτά...
Ε όχι ρε φίλε!!! Κάντο ψησταριά εάν δεν μπορείς να μαγειρέψεις σωστά!!!
Εμείς τι στα κομμάτια φταίμε να τρώμε αηδίες;;;
ΥΓ
Α ναι ξέχασα: ωχ η τσέπη μου... 20 ευρώ για το τίποτα!!!

.