Τρίχες κατσαρές.
Κάποιος τρολάρει, ή ο "ανηψιός" είναι τόσο κρετίνος ωστε να ταυτοποιήσει τον θείο του για παράνομες πράξεις, εξασφαλίζοντάς του μια θέση στη μπουζού για πολύ καιρό. Ποντάρω στο πρώτο.
Τρίχες κατσαρές.
Αλεύρι.
Είναι το πρώτο εικοσάλεπτο-μισάωρο προσαρμογής πάντα, μετά είμαι σα στο σπίτι μου και με αρεσει η Αθήνα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:13Μια χαρά προσαρμόσθηκες βλέπω.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:12μόλις με είδα και σε κάτι πλάνα του σκαι, παιδιά γράφω πραγματικά πολύ καλά στο γυαλί. Θα έλεγα για πρόεδρος της.δημοκρατίας αλλά αν έχετε καμιά άκρη με Χόλιγουντ και ψάχνουν κάναν τοπ κλας πρωταγωνιστή και δεν παίζουν σεξουαλικες παρενοχλησεις και τοιαύτα και είναι καλή η προσφορά θα το σκεφτώ
Έχουμε και τα καλά μας οι χαμουτζήδες.
Για το δεύτερο σενάριο ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι από συμπλοκές σε συλλαλητήρια, αλλά από επεισόδια σε ποδοσφαρικούς αγώνες με τύπους να έχουν κάνει ταγκ τους εαυτούς τους ή να τους έχουν ταγκάρει και να χαίρονται κιόλας!
Ίφιδα έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:18Στείλε λινκSid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:12μόλις με είδα και σε κάτι πλάνα του σκαι, παιδιά γράφω πραγματικά πολύ καλά στο γυαλί. Θα έλεγα για πρόεδρος της.δημοκρατίας αλλά αν έχετε καμιά άκρη με Χόλιγουντ και ψάχνουν κάναν τοπ κλας πρωταγωνιστή και δεν παίζουν σεξουαλικες παρενοχλησεις και τοιαύτα και είναι καλή η προσφορά θα το σκεφτώ
ΟΚ, αλλά για επίθεση στην αστυνομία μιλάμε εδώ.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:59Για το δεύτερο σενάριο ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι από συμπλοκές σε συλλαλητήρια, αλλά από επεισόδια σε ποδοσφαρικούς αγώνες με τύπους να έχουν κάνει ταγκ τους εαυτούς τους ή να τους έχουν ταγκάρει και να χαίρονται κιόλας!Θα δείξει.
Εξακολουθεί να παίζει το σενάριο. Δεν έχουμε κάν ταυτοποίηση, απλά ένα τυπάκι (μάλλον συριζόπουλο) που τρολλάρει.Το ωραίο ήταν ότι αν λέγαμε ότι έχει χαρακτηριστικά μαροκινού / βορειαφρικανού κλπ θα μας λέγατε τρολακια και θα υποστηρίζατε ότι έχει χαρακτηριστική κατατομή Δωριέως.Εσείς όμως δε σταματήσατε εκεί, πήγατε να τον βγάλετε κεντροαφρικανό.
Βάλε μου λινκ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:58Το ανέβασε ο μπλε μπούμπης (και εγώ στο άλλο μακ-νήμα)
Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 20:00Ίφιδα έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:18Στείλε λινκSid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:12μόλις με είδα και σε κάτι πλάνα του σκαι, παιδιά γράφω πραγματικά πολύ καλά στο γυαλί. Θα έλεγα για πρόεδρος της.δημοκρατίας αλλά αν έχετε καμιά άκρη με Χόλιγουντ και ψάχνουν κάναν τοπ κλας πρωταγωνιστή και δεν παίζουν σεξουαλικες παρενοχλησεις και τοιαύτα και είναι καλή η προσφορά θα το σκεφτώ
my style rocks
[img]https://i.postimg.cc/C1Lk8xbm/Scre ... .png[/img]
ΜπλεΜπουμπυς @ Υπόδικος για την επίθεση στο ΠΑΜΕ ο φασίστας εθνικιστης που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Βουλή- Πρωην υποψηφιος της ΧΑΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 20:04Βάλε μου λινκ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:58Το ανέβασε ο μπλε μπούμπης (και εγώ στο άλλο μακ-νήμα)
Ποιο είναι το τυπάκι το μάλλον συριζοπουλο που τρολλάρει;Kauldron έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 20:03ΟΚ, αλλά για επίθεση στην αστυνομία μιλάμε εδώ.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:59Για το δεύτερο σενάριο ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι από συμπλοκές σε συλλαλητήρια, αλλά από επεισόδια σε ποδοσφαρικούς αγώνες με τύπους να έχουν κάνει ταγκ τους εαυτούς τους ή να τους έχουν ταγκάρει και να χαίρονται κιόλας!Θα δείξει.
Πράγματι, κάτι αλβανοπίθηκοι τα κάνουνε συχνά κάτι τέτοια, σαν τον άλλον που έκαιγε την ελληνική σημαία, αλλά νομίζω οτι μετά από μερικά μπουζουριάσματα που έγιναν, μειώθηκαν κάπως αυτά.
Εδώ μιλάμε για κακούργημα. Και δεν έχει παρέλθει καν το αυτόφωρο.Εξακολουθεί να παίζει το σενάριο. Δεν έχουμε κάν ταυτοποίηση, απλά ένα τυπάκι (μάλλον συριζόπουλο) που τρολλάρει.Το ωραίο ήταν ότι αν λέγαμε ότι έχει χαρακτηριστικά μαροκινού / βορειαφρικανού κλπ θα μας λέγατε τρολακια και θα υποστηρίζατε ότι έχει χαρακτηριστική κατατομή Δωριέως.Εσείς όμως δε σταματήσατε εκεί, πήγατε να τον βγάλετε κεντροαφρικανό.