MATατζής καλός μόνο...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: MATατζής καλός μόνο...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 22:02

aspergillus έγραψε:
21 Ιαν 2019, 21:53
Στάνταρ ξένοι θα είναι οι συλληφθέντες σαν τον μαύρο από τη......Νάουσα. :003:
Παιδιά, έχετε προσφέρει άφθονο γέλιο.
Συνεχίστε έτσι.
κι η μπάλα στην εξέδρα; έχεις τελικά εσωτερική πληροφόρηση για τους 7; Κι ας είναι όλοι χρυσαυγίτες. Δε με νοιάζει αν θα είναι μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, αν είναι άκρα δεξιά ή άκρα αριστερά. Να μάθουμε ποιοι είναι κι αυτοί, κι όσοι μελλοντικά σπάνε και ρημάζουν για να κάνουν πλάτες στην κάθε κυβέρνηση. Απλά πράγματα. Διαφωνείς;

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 21 Ιαν 2019, 22:02

Τώρα που δεν τους βγήκε η προπαγάνδα με τους ''αλλοδαπούς ταραξίες'' και τους ''Αφρικανούς'' θα το γυρίσουν σε αναρχικούς και αριστεριστές.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιαν 2019, 22:05

aspergillus έγραψε:
21 Ιαν 2019, 22:02
Τώρα που δεν τους βγήκε η προπαγάνδα με τους ''αλλοδαπούς ταραξίες'' και τους ''Αφρικανούς'' θα το γυρίσουν σε αναρχικούς και αριστεριστές.
Ο τύπος στη μοτοσυκλέτα μαχαιρώθηκε μόνος του, ε?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 21 Ιαν 2019, 22:07

Kauldron έγραψε:
21 Ιαν 2019, 22:05
Ο τύπος στη μοτοσυκλέτα μαχαιρώθηκε μόνος του, ε?
Το πιο πιθανό είναι ότι δέχτηκε επίθεση από άτομα που ανήκουν στον αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο.
Κακοποιοί και παρακρατικοί και αυτοί όπως ακριβώς και οι ακροδεξιοί-ναζιστές-χρυσαυγίτες κλπ.
Οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιαν 2019, 22:08

Το πιο πιθανό είναι ότι δέχτηκε επίθεση από άτομα που ανήκουν στον αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο.
Ευχαριστώ.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Ιαν 2019, 23:13

vantono έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:53
enterprise-psi έγραψε:
21 Ιαν 2019, 06:43
Μα είναι εξω ηδη :lol:
προφανώς τα κάθε λογής αβγά του κοινού ποινικού,οι πορτάκηδες με τα μπραβιλίκια και τις προστασίες τους,ειναι συνηθισμένοι στο να τυχαίνει να μανουριάζουν κυρίως εντός χώρου που καλούνται να προστατεύσουν, και γι αυτο οταν γινεται ο όποιος τσαμπουκάς, τους βγαίνει αυτόματα και αντανακλαστικά και λένε "έλα έξω να τα πουμε",ακομα κι αν ειναι μες στη μέση του δρόμου.
Ακριβώς αυτό είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 22 Ιαν 2019, 10:03

Λευκός Λύκος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 18:43
Von Mackensen έγραψε:
21 Ιαν 2019, 11:42
Διαδικτυακοι μου γνωστοί έβαζαν στο φεισμπουκ 2,3 μέρες πριν το συλλαλητήριο φωτογραφίες με αντιασφυξιογονες μάσκες και βαριοπουλες συνοδευομενες από σχόλια του τύπου ματατζηδες ερχόμαστε. Σήμερα πέσαν όλοι από τα σύννεφα με τα χτεσινά επεισόδια και δωστου οι θεωρίες συνομωσιας. Ποιοι κάνουν τα επεισόδια; Μην είναι η ΕΥΠ. Μην είναι οι αναρχικοί; μην ειναι οι εξωγήινοι;
Αδερφέ υπάρχει πολύ οργή στον κόσμο.Γενικά.Όχι μόνο για το ξεπούλημα που γίνεται αλλά για τα πάντα.
Όσο αφορά τα συλλαλητήρια,από πέρσυ μχρι χθες έχουμε επεισοδία και ξυλίκια.Είτε με άπλυτους είτε με τα ματ.
Οσους είδα που πήγαν χθες κάτω,όλοι μου λέγανε το ίδιο.Υπήρχε πολύ ένταση θυμός και μίσος.
Την Ελλάδα μας την κυβερνούν διεθνίστες απάτριδες και άπλυτοι και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτών που κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια θέλει να τους κρεμάσει,να τους δείρει κτλ.
Βλέπε Κουμουτσάκο,Μπουτάρη,φετινή ΔΕΘ και χθες.

Γνωστά και κατανοητά τα περί οργής του κόσμου. Ήταν όμως γνωστό σε αυτούς που ξεκίνησαν τα επεισόδια ότι πρωτον δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να μπουν στη βουλή και δεύτερον τα Ματ θα απαντούσαν με χημικά τα οποία θα διέλυαν τη συγκέντρωση. Δεν είχαν κανενα νόημα δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 22 Ιαν 2019, 15:59

Von Mackensen έγραψε:
22 Ιαν 2019, 10:03
Λευκός Λύκος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 18:43
Von Mackensen έγραψε:
21 Ιαν 2019, 11:42
Διαδικτυακοι μου γνωστοί έβαζαν στο φεισμπουκ 2,3 μέρες πριν το συλλαλητήριο φωτογραφίες με αντιασφυξιογονες μάσκες και βαριοπουλες συνοδευομενες από σχόλια του τύπου ματατζηδες ερχόμαστε. Σήμερα πέσαν όλοι από τα σύννεφα με τα χτεσινά επεισόδια και δωστου οι θεωρίες συνομωσιας. Ποιοι κάνουν τα επεισόδια; Μην είναι η ΕΥΠ. Μην είναι οι αναρχικοί; μην ειναι οι εξωγήινοι;
Αδερφέ υπάρχει πολύ οργή στον κόσμο.Γενικά.Όχι μόνο για το ξεπούλημα που γίνεται αλλά για τα πάντα.
Όσο αφορά τα συλλαλητήρια,από πέρσυ μχρι χθες έχουμε επεισοδία και ξυλίκια.Είτε με άπλυτους είτε με τα ματ.
Οσους είδα που πήγαν χθες κάτω,όλοι μου λέγανε το ίδιο.Υπήρχε πολύ ένταση θυμός και μίσος.
Την Ελλάδα μας την κυβερνούν διεθνίστες απάτριδες και άπλυτοι και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτών που κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια θέλει να τους κρεμάσει,να τους δείρει κτλ.
Βλέπε Κουμουτσάκο,Μπουτάρη,φετινή ΔΕΘ και χθες.

Γνωστά και κατανοητά τα περί οργής του κόσμου. Ήταν όμως γνωστό σε αυτούς που ξεκίνησαν τα επεισόδια ότι πρωτον δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να μπουν στη βουλή και δεύτερον τα Ματ θα απαντούσαν με χημικά τα οποία θα διέλυαν τη συγκέντρωση. Δεν είχαν κανενα νόημα δηλαδή.
Συμφωνώ!
Αυτοί που ξεκίνησαν τα επεισοδια το μόνο που κατάφεραν ήταν να πνιγεί ο κόσμος στα χημικά και τίποτα παραπάνω.
Επίσης πες ότι έμπαιναν στην βουλή,τι θα γινόταν;αφού ήταν κλειστή κανενας δεν ήταν εκεί.

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ » 22 Ιαν 2019, 16:07

Παντα οι κωλομπατσοι δωσίλογοι ήταν
Πότε τους δεν έκαναν κάτι το ηρωικό εκτός από κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριου
Με τους γερμανοιταλοβουλγαρους μια χαρά συνεργαστηκαν για να μη χάσουν το συσσίτιο

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Ιαν 2019, 16:36

ritzeri έγραψε:
21 Ιαν 2019, 12:17
Δύσκολο θέμα.

Από τη μια οι μπάτσοι αντί να πιάνουν κλέφτες, λαθρο και δολοφόνους, προστατεύουν τους προδότες πολιτικούς, τους πουλημένους δικαστές, την διεφθαρμένη ελίτ. Οπότε για να φτασεις σε αυτούς πρέπει με κάποιο τρόπο να υπερπήδησεις τους μπάτσους.

Από την άλλη πρέπει ο πολίτης να βλέπει μπάτσο και να χεζεται πάνω του, θέλω η αστυνομια να τραβάει όπλο εύκολα, θέλω μια ευνομούμενη πολιτεία και χωρίς σεβασμό στις αρχές αυτη δεν μπορεί να υφίσταται.

Προς το παρόν εμμένω στη θέση μου, πως η μονη δύναμη μου είναι η ψήφος μου. Και πως μ αρέσει δε μ αρέσει, πρέπει να υπακούω στους νόμους της πολιτείας, σύμφωνα με τα διδάγματα του Σωκράτη. Για να έχω μετά τα μούτρα όταν, και αν μας αξιώσεις ο Θεός, κυβερνηθουμε από δικτατορες να απαιτώ από τους αριστερούς, τους γκευ και τους βιγκαν να σκυβουν το κεφάλι υπομενοντας, όπως κάνουμε τώρα εμείς.

Θα συνιστούσα λοιπόν υπομονή μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα, όχι συγκρούσεις με τους μπάτσους και προσοχή στις ψήφους σας
Πρώτ' απ΄όλα είναι οι αρχές, η πολιτεία που πρέπει να σέβεται τους πολίτες, από εκει ξεκινάει ο σεβασμός και όχι αντίστροφα. Σε μια διεφθαρμένη και τυρρανική πολιτεία δεν οφείλεται κανένας σεβασμός γιατί πρώτα από όλα δεν σέβεται η ίδια τον εαυτό της.
Ο αστυνομικός δεν είναι για να χέζεται ο πολίτης επάνω του, ο αστυνομικός είναι και ο ίδιος πολίτης και η ύπαρξη του πρέπει να είναι προς ώφελος των πολιτών όχι μαντρόσκυλο. Αυτα όπου ένα απρόσωπος κρατικός μηχανισμός με κάστες κρατικών υπαλλήλων που πρέπει να τους φοβάται ο πολίτης είναι λογικές κομμουνιστικών και άλλων ολκληρωτικών τυρρανικών καθεστώτων.
Εγώ ειμαι εθνικιστής και εθνικισμός είναι εθνικισμός μονάχα όταν είναι για όλα τα άτομα του έθνους, την ελευθερια, ευημερια και ευτυχια όλων των ατομων του εθνους και όχι απροσωπων μηχανισμων και κρατικων υπαλλήλων μονάχα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 22 Ιαν 2019, 17:49

Sid Vicious έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:36
ritzeri έγραψε:
21 Ιαν 2019, 12:17
Δύσκολο θέμα.

Από τη μια οι μπάτσοι αντί να πιάνουν κλέφτες, λαθρο και δολοφόνους, προστατεύουν τους προδότες πολιτικούς, τους πουλημένους δικαστές, την διεφθαρμένη ελίτ. Οπότε για να φτασεις σε αυτούς πρέπει με κάποιο τρόπο να υπερπήδησεις τους μπάτσους.

Από την άλλη πρέπει ο πολίτης να βλέπει μπάτσο και να χεζεται πάνω του, θέλω η αστυνομια να τραβάει όπλο εύκολα, θέλω μια ευνομούμενη πολιτεία και χωρίς σεβασμό στις αρχές αυτη δεν μπορεί να υφίσταται.

Προς το παρόν εμμένω στη θέση μου, πως η μονη δύναμη μου είναι η ψήφος μου. Και πως μ αρέσει δε μ αρέσει, πρέπει να υπακούω στους νόμους της πολιτείας, σύμφωνα με τα διδάγματα του Σωκράτη. Για να έχω μετά τα μούτρα όταν, και αν μας αξιώσεις ο Θεός, κυβερνηθουμε από δικτατορες να απαιτώ από τους αριστερούς, τους γκευ και τους βιγκαν να σκυβουν το κεφάλι υπομενοντας, όπως κάνουμε τώρα εμείς.

Θα συνιστούσα λοιπόν υπομονή μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα, όχι συγκρούσεις με τους μπάτσους και προσοχή στις ψήφους σας
Πρώτ' απ΄όλα είναι οι αρχές, η πολιτεία που πρέπει να σέβεται τους πολίτες, από εκει ξεκινάει ο σεβασμός και όχι αντίστροφα. Σε μια διεφθαρμένη και τυρρανική πολιτεία δεν οφείλεται κανένας σεβασμός γιατί πρώτα από όλα δεν σέβεται η ίδια τον εαυτό της.
Ο αστυνομικός δεν είναι για να χέζεται ο πολίτης επάνω του, ο αστυνομικός είναι και ο ίδιος πολίτης και η ύπαρξη του πρέπει να είναι προς ώφελος των πολιτών όχι μαντρόσκυλο. Αυτα όπου ένα απρόσωπος κρατικός μηχανισμός με κάστες κρατικών υπαλλήλων που πρέπει να τους φοβάται ο πολίτης είναι λογικές κομμουνιστικών και άλλων ολκληρωτικών τυρρανικών καθεστώτων.
Εγώ ειμαι εθνικιστής και εθνικισμός είναι εθνικισμός μονάχα όταν είναι για όλα τα άτομα του έθνους, την ελευθερια, ευημερια και ευτυχια όλων των ατομων του εθνους και όχι απροσωπων μηχανισμων και κρατικων υπαλλήλων μονάχα.
Πολύ σωστά.
Παραβλεπεις όμως το πιο κρίσιμο σημείο.
Τι γίνεται με τους ανθρώπους εκείνους που νοιώθουν ότι δεν έχουν τον απαραίτητο σεβασμό από την πολιτεία, χωρίς όμως να έχουν δίκιο;

Το "αισθάνομαι ότι αδικουμαι" απέχει πααααρα πολύ από το "πράγματι αδικουμαι".

Δεν γίνεται επειδή ο οποιοσδήποτε ΝΟΜΊΖΕΙ ότι αδικείται να καταλύει τις αρχές επιτιθεμενος στην αστυνομία.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα των ημερών, και εγώ έχω την εντύπωση πως η κυβέρνηση είναι προδοτικη.
Και μιλάω για εντύπωση γιατί αφενός δεν έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου, (πχ κι αν ο Τσίπρας αντάλλαξε το όνομα με την εγγύηση του Τραμπ ότι τα πετρέλαια στο Αιγαίο θα είναι μόνο δικά μας;), αφετέρου ακόμη κι αν είχα όλα τα στοιχεία δεν είμαι η απόλυτη μηχανή λογικής για να εξάγω 100% αδιαμφισβητητα συμπεράσματα.

Κι αν δεν μπορώ να εγγυηθώ εγώ για το εαυτό μου και τα συμπεράσματα που μπορώ να εξάγω , που είμαι πανθομολογουμενως και διεθνώς αναγνωρισμενος ως φάρος λογικής και ευφυΐας, πως να εγγυηθώ ότι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν πχ οι γύφτοι, οτι δήθεν αδικούνται από την πολιτεία γιατί δεν τους κόβει ένα μηνιαίο τσεκ 1.000/ατομο, είναι σωστο και άρα δικαιούνται κι αυτοί να πλακώνουν τους αστυνομικούς στο ξύλο και να θέλουν να κάψουν την βουλή;

Τα ίδια και με τους γκευ, που αν αισθανθούν ότι αδικούνται επειδή δεν υιοθετούν παιδιά θα πρέπει κάψουν ζωντανά τα ΜΑΤ.

Δεν πάει ετσι

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 22 Ιαν 2019, 19:35

ritzeri έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:49
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα των ημερών, και εγώ έχω την εντύπωση πως η κυβέρνηση είναι προδοτικη.
Και μιλάω για εντύπωση γιατί αφενός δεν έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου, (πχ κι αν ο Τσίπρας αντάλλαξε το όνομα με την εγγύηση του Τραμπ ότι τα πετρέλαια στο Αιγαίο θα είναι μόνο δικά μας;)
Tότε και πάλι θα θεωρείται εθνοπροδότης διότι θα έχει προβεί σε μια πράξη εθνικής προδοσίας για οικονομικό όφελος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος » 29 Ιούλ 2022, 12:21

Είπαμε δεν είναι Πάουερ Ρέιντζερς , αλλά όχι κι έτσι ...
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 29 Ιούλ 2022, 13:17

Ζαποτέκος έγραψε:
29 Ιούλ 2022, 12:21
Είπαμε δεν είναι Πάουερ Ρέιντζερς , αλλά όχι κι έτσι ...
Αμορφωτα διποδα που μονο με τη στολη αποκτα λιγο νοημα η μιζερη ζωη τους.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 29 Ιούλ 2022, 14:32

Γάταρος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 04:24
Συμπληρώστε όπως θέλετε.
...6,99 ευρώ/κιλό;

Θα ταίριαζε το "φρέσκος" καλύτερα. :p2:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις