Ε, όχι και μαύρες.
Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πχώρουμ όπως το γνώρισα - και το γνώρισα.
2004 - 2006 Νεοπαγάνια - Απολογητές (Δίας - Χριστός & ΥΣΕΕ - το Ακατανόμαστον)
2007 - 2009 Εθνίκια - Διεθνίκια (Γράμμος - Βίτσι & Αλβανοι Σημαιοφόροι)
2010 - 2015 Μνη - Αντιμνη (σακάτης, Ναζοσκυλογάμηδες Γερμανοί και η Άνοδος των Γιών των Αρίων=ΧΑ)
2016 - 2018 Προδοτοζαίοι- Γυφτοδεξιοί (Μνημόνιο Γύρος 2, με ΧΑ in full swing)
2004 - 2006 Νεοπαγάνια - Απολογητές (Δίας - Χριστός & ΥΣΕΕ - το Ακατανόμαστον)
2007 - 2009 Εθνίκια - Διεθνίκια (Γράμμος - Βίτσι & Αλβανοι Σημαιοφόροι)
2010 - 2015 Μνη - Αντιμνη (σακάτης, Ναζοσκυλογάμηδες Γερμανοί και η Άνοδος των Γιών των Αρίων=ΧΑ)
2016 - 2018 Προδοτοζαίοι- Γυφτοδεξιοί (Μνημόνιο Γύρος 2, με ΧΑ in full swing)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν τίθεται θέμα, αν ο άλλος έχει μονοθεματικό βίτσιο με τον Δία, ή είναι σαν τον ,καλή του ώρα,λάτρη της Τσεχικής εθνότητας, που κυνηγούσε κομμουνιστοσυμμορίτες 80 χρόνια μετά. Αυτούς τους αγαπάμε και τους θέλουμε. Τι άσυλο θα ήμασταν αλλιώς;
Να γίνεται ιριδοσκόπηση με την web cam. Αν δεν γυαλίζει το μάτι σου, να μην γράφεις εδώ. Τρελούς θέλουμε, πονηρούς όχι.
Να γίνεται ιριδοσκόπηση με την web cam. Αν δεν γυαλίζει το μάτι σου, να μην γράφεις εδώ. Τρελούς θέλουμε, πονηρούς όχι.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 22:04Δεν τίθεται θέμα, αν ο άλλος έχει μονοθεματικό βίτσιο με τον Δία, ή είναι σαν τον ,καλή του ώρα,λάτρη της Τσεχικής εθνότητας, που κυνηγούσε κομμουνιστοσυμμορίτες 80 χρόνια μετά. Αυτούς τους αγαπάμε και τους θέλουμε. Τι άσυλο θα ήμασταν αλλιώς;

+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Ψόφιες, γιατί δεν έχουν την αντρική μυϊκή δύναμη. Αγόρια ιππότες, κορίτσια ψόφιες κότες. Νιώθω περήφανος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και που να σφιξουν οι ζεστες.....εεεεεεε....να κοντοζυγωνουν οι εκλογες δηλαδη.Τι σκατα εχει να γινει;
Ρε..θα σας ταραξω με συνταγες μαγειρικης.Καθε νεο θεμα για κομματικα,καινουργιο θεμα για μαγειρικη....αμε!
Ρε..θα σας ταραξω με συνταγες μαγειρικης.Καθε νεο θεμα για κομματικα,καινουργιο θεμα για μαγειρικη....αμε!

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 17:53Μετα λύπης μου βλέπω πως το Phorum, το τελευταίο διάστημα άρχισε να θυμίζει τα τελευταία άθλια χρόνια του παλιού(δεν αναφέρομαι στον συντονισμό). γιατί;
Ήμασταν καλά και αγαπημένοι, με τον χαβαλέ και τον νταλκά μας, μέχρι την αποφράδα μέρα που ο Πολέμαρχος με τον Τσίπρα αποφάσισαν να παραστήσουν τους διαζευγμένους και κήρυξαν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ρε φίλε, σαν να άνοιξε ο ασκός της βαρεμάρας. Ροζ μποτ VS Γαλάζιων: η επιστροφη ,κάνουν την ίδια ανιαρή συζήτηση όλη μέρα σε 250 τοπικ. Τι φάση ρε μλκες; Δεν κουράζεστε καθόλου; Οι λοιποί τι σας φταίνε;
Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να συμμερίζεται την αγωνία μου; Πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 21 Ιαν 2019, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mονο εγω εχω την αποψη οτι το op δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τον τιτλο;
Πιθανλογω οτι νηματοθετης εγραψε τον τιτλο μετα ηπιε δυο κανατες τσιπουρο και προχωρησε στο op ξεχνοντας τον τιτλο
Πιθανλογω οτι νηματοθετης εγραψε τον τιτλο μετα ηπιε δυο κανατες τσιπουρο και προχωρησε στο op ξεχνοντας τον τιτλο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ουυφφ... πάλι καλά, θα μπορούσες να εκ φέρεις άποψη στο κάθε θέμα.
the end
Την εξεφρασα,δεν το καταλαβες;

Εξαλλου στην υπογραφη μου την λεω την αποψη μου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 21 Ιαν 2019, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψόφιες κότες λες ε; Δεν ξέρω, του λείπει κάτι, δεν είναι μπρουταλοκαφρίλικο ινάφ. Τί είν οι κοτούλες; σιγά τα ωάhellegennes έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 22:08Ψόφιες, γιατί δεν έχουν την αντρική μυϊκή δύναμη. Αγόρια ιππότες, κορίτσια ψόφιες κότες. Νιώθω περήφανος.
Νομίζω το ψόφιες φώκιες είναι πιο βαρύ και θα σε έκανε περισσότερο περήφανο αλλά οι περισσότεροι άντριδοι μ αυτό το ψι φι θα μπερδεύονται.
Μαύρες κότες λέει το ρητό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- YouOnlyLiveOnce
ναι και εγω για μαυρες κοτες θυμαμαι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός: Επέστρεψαν τα κοντέινερ για τους εργαζόμενους. Έρχονται γαλέρες.
από Kauldron » 23 Μάιος 2024, 15:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
26 Μάιος 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μας λυπούνται καθόλου.
από Otto Weininger » 22 Σεπ 2024, 21:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Σεπ 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-