Ετσι ετσι καλα παει

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ετσι ετσι καλα παει
σου έχω έτοιμο και το λουτρό παληκάριμ.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:19Ετσι ετσι καλα παει
Πωω ναι δεν το σκεφτηκα! Δυσκολα αντιπαθω αλλα ναι δεν θα ηθελα να αντιπαθησω καποιον που τωρα συμπαθω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:16το να συμπαθήσεις κάποιον που σου είναι αντιπαθής το έχεις σκεφτεί;YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:14Αρα μηπως η λυση ειναι να γνωριστουμε ολοι απο κοντα μεταξυ μας
μπας και ηρεμησουμε εδω μεσα επιτελους;
το να αντιπαθήσεις κάποιον που σου είναι συμπαθής επίσης το έχεις σκεφτεί;
είσαι δυνατή για να αντέξεις τόοοοοοοοοοοσες συγκινήσεις;
Ισχύει γαμώτ ισχύει, να κ σένα ήθελα να σε μπινελικώσω τις προάλλες αλλά καπάκι διάβασα τι είχες γράψει σ' ένα άλλο νήμα και γάμησε τα, παίζει να μην σε ξαναβρίσω ποτέ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:03Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Αν υποθέσουμε ότι γνωριστήκαμε και υπήρξε μια συμπάθεια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:17Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.
Αλλά καμία φορά ακόμα και πμ να μου στείλει κάποιος και να ανταλλάξουμε 2-3 μηνύματα για κάτι άσχετο στο φιλικό, αυτομάτως έχει πέσει ή πιθανότητα να τον μπινελικωσω στο μέλλον κατά 95%
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια
Μια αποτοξινωση παντα κανει καλοYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:22βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια
Μπηκα σημερα και λετε(νε) παλι τα ιδια.
Να μου πεις εδω και χρονια τα λενε τι περιμενα να αλλαξει;
Μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι στους Who: Why don't you all f-fade away.dna replication έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:18
έπρεπε να γίνει όμως γιατί οι άλλοι αλώνιζαν ανεξέλεγκτα και τα κονδύλια του Κούλη είναι πρακτικά ανεξάντλητα
διότι ως γνωστόν από την πολιτική χάνει λεφτά, δεν κερδίζει
Το ξες αυτό με την αρκούδα κ τον κυνηγό ε..YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:22βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια
Μπηκα σημερα και λετε(νε) παλι τα ιδια.
Να μου πεις εδω και χρονια τα λενε τι περιμενα να αλλαξει;
Εεεπ το χοντρυνες, ειμαι δυσκολοςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:20σου έχω έτοιμο και το λουτρό παληκάριμ.
sys3x έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:21Ισχύει γαμώτ ισχύει, να κ σένα ήθελα να σε μπινελικώσω τις προάλλες αλλά καπάκι διάβασα τι είχες γράψει σ' ένα άλλο νήμα και γάμησε τα, παίζει να μην σε ξαναβρίσω ποτέ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:03Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Αν υποθέσουμε ότι γνωριστήκαμε και υπήρξε μια συμπάθεια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:17
Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.
Αλλά καμία φορά ακόμα και πμ να μου στείλει κάποιος και να ανταλλάξουμε 2-3 μηνύματα για κάτι άσχετο στο φιλικό, αυτομάτως έχει πέσει ή πιθανότητα να τον μπινελικωσω στο μέλλον κατά 95%
Εδώ μέχρι και τον άντερ δε με βγαίνει πια.
Κάτι πρέπει να κάνουμε, γινόμαστε σαν τους άλλους αργά αλλά σταθερά.
Παίζει να φέρουμε την Χατζηστεφάνου ή 5-10 τέτοιες, έστω μερικά κουμούνια ακόμη;
Αυτό είχαμε πει την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στην Θεσσαλονίκη (πρέπει να ήμασταν καμμιά 15αριά άτομα, δηλαδή το 95% των τότε χρηστών από την Θεσσαλονίκη). Εννοείται ότι πήγαμε για φαγητό και την συνάντηση την είχα οργανώσει εγώ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:14Αρα μηπως η λυση ειναι να γνωριστουμε ολοι απο κοντα μεταξυ μας
μπας και ηρεμησουμε εδω μεσα επιτελους;
Δεν θυμάμαι τώρα να σε πω αλλά δεν ήταν μόνο μια τέτοια φάση, ήταν πολλές αρκετές (μαζεμένες).Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:26sys3x έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:21Ισχύει γαμώτ ισχύει, να κ σένα ήθελα να σε μπινελικώσω τις προάλλες αλλά καπάκι διάβασα τι είχες γράψει σ' ένα άλλο νήμα και γάμησε τα, παίζει να μην σε ξαναβρίσω ποτέ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:03
Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Αν υποθέσουμε ότι γνωριστήκαμε και υπήρξε μια συμπάθεια.
Εδώ μέχρι και τον άντερ δε με βγαίνει πια.
Κάτι πρέπει να κάνουμε, γινόμαστε σαν τους άλλους αργά αλλά σταθερά.
Παίζει να φέρουμε την Χατζηστεφάνου ή 5-10 τέτοιες, έστω μερικά κουμούνια ακόμη;
Τι έγραψα ρε και συγκινήθηκες ;
ΚαμπότζηΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:12Υ.Γ. Ιραν,Ιρακ, Περσία, Πακισταν, αν δεν μας πάτε εκδρομή θα γίνει Βιετναμ.
δεν είναι αυτό που νομίζεις.παρεξήγηση.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:25Εεεπ το χοντρυνες, ειμαι δυσκολος