Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
δεν πάμε σε συλλαλητήρια και ρεβεγιόν αν δεν ξέρουμε ποιος τα οργανώνει.
νιώθεις θλίψη; Αν ναι μην την πετάς στους μπάτσους, είναι φοβερό εργαλείο νομίζω.
- Sid Vicious
Kι εγώ κάθε μέρα κόβω και φιλετάρω χοιρινά και μοσχάρια, άρα μάλλον θα είμαι μαχαιροβγάλτης;;;Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 16:51
Πας σε συλλαλητηρια που δεν ξερεις τους διοργανωτες;
Η Μπιτακου ειναι διοργανωτρια αγωνων ξυλου οποτε δεν υπαρχει κατι παραξενο που προετρεψε τον κοσμο για επιθεσεις.
Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η Μανιάτισα σημαιοφόρος του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία - Η μόνη διοργανώτρια αγώνων "ξύλου"
https://m.eirinika.gr/article/170625/ge ... oy-gia-tin
.

Ρε πόσο ξεφτίλας είσαι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
δεν παίζω γαλή, με έχεις παρεξηγήσει. Προσπαθώ να καταλάβω αν διαβάζω σοφία ή ατάκα.
Σορυ αλλα η τυπισα προετρεψε σε επιθεσεις κατα της Βουλης και πριν το συλλαλητηριο και κατα τη διαρκεια του.
Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν οσοι εφεραν παιδια θα ηταν να της τραβηξουν μια χοντροκομμενη μηνυση.΄
Γιατι την ειρηνικη φιεστα τη μετετρεψε σε πεδιο μαχης.
.
Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν οσοι εφεραν παιδια θα ηταν να της τραβηξουν μια χοντροκομμενη μηνυση.΄
Γιατι την ειρηνικη φιεστα τη μετετρεψε σε πεδιο μαχης.
.
ναι καλά. Αν έβαζαν τα παιδιά στο μικρόφωνο θα καλούσαν σε επανάσταση κατά της χούντας, ήπια τα είπε η κοπέλα.
Το συλλαλητηριο εγινε εναντια στην Συμφωνια των Πρεσπων και αυτο μου ειναι αρκετο. Και ο Διαολος να το διοργανωνε θα κατεβαινα. Ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω τι κρυβεται απο πισω απο τον καθε ενα. Το κρατος ειναι υποχρεωμενο να με προστατευει απο καθε λογης μαλακιστηρια ειτε μπλε ειτε ροζ ειτε κοκκινα. Το κρατος οφειλει να σεβεται το δημοκρατικο μου δικαιωμα να διαμαρτυρομαι και να μην σπερνει μπαχαλακια επειδη βολευουν την εκαστοτε κυβερνηση. Οτι εκαναν τα μνημονιακα μποτακια πριν χρονια το κανεις τωρα εσυ για αλλους. Το εγραψα και πριν στο ιδιο εργο θεατες απλα αλλαξανε τα κοζια. Η Δημοκρατια νοσουσε και τοτε νοσει και τωρα.Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 16:51
Πας σε συλλαλητηρια που δεν ξερεις τους διοργανωτες;
Η Μπιτακου ειναι διοργανωτρια αγωνων ξυλου οποτε δεν υπαρχει κατι παραξενο που προετρεψε τον κοσμο για επιθεσεις.
Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η Μανιάτισα σημαιοφόρος του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία - Η μόνη διοργανώτρια αγώνων "ξύλου"
https://m.eirinika.gr/article/170625/ge ... oy-gia-tin
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ξέρω, είσαι σε μια αμήχανη φάση επιφυλακής.
Κάτι τέτοιο.

Αν θες πάντως, το συνεχίζουμε με χαϊκού. Όντως έχουν περισσότερη πλάκα.
Ούτως ή άλλως είτε με πιο βατό είτε με πιο αόριστο κείμενο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nostalgia μια χαρα σε προστατεψε το κρατος με κοστος μαλιστα 25 τραυματιες αστυνομικους.
Απο καδρονια η βαριοπουλες θα σε γελασω.
.
Απο καδρονια η βαριοπουλες θα σε γελασω.
.
Και το συλλαλητηριο ΔΕΝ εγινε εναντια στη Συμφωνια των Πρεσπων. Εγινε για να πεσει ο Συριζα και να συνεχιστει η μασα απο πολιτικους, καναλαρχες και τραπεζιτες συν να γλυτωσουν καποιοι τις ριγε μπλουζες. Οχι μονο πολιτικοι αλλα και Μητροπολιτες μαφιοζοι.
.
.
και για να μην τελειώσουμε το κοσμοδρόμιο στην Καλαμάτα, δάκτυλος αμερικανων.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και χαίρεσαι γι αυτό;Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 16:21Λευκός Λύκος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 16:04
Αυτή είναι η ξεφτίλα του.
Από ψεκασμένος το 2010 έγινε γλύφτης του συριζα το 2019
Φιλαρακο τους Συριζα-ΑΝΕΛ οι Αγανακτισμενοι τους εβγαλαν.
Οχι εγω μονος μου. ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι Αγανακτισμενοι.
Ειδικα οι ΑΝΕΛ που ψηφιζω εγω ηταν κομμα ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ της Πλατειας.
.
Δεν βλέπεις την κατάντια της χωρας και της δικιά σου;