Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 17:28
Μια μπλούζα που μου είχαν φέρει πριν χρόνια δώρο, μετα από κανένα μήνα ήταν ξεσκονόπανο. Δεν με χάλασε, γιατί ήταν μουσταρδί και την προτιμούσα με αυτή την χρηστική αξία. Αν και μου την έσπασε που έπρεπε να ανταποδώσω το δώρο.
Είμαι της λογικής αν παίρνεις, πάρε κάτι καλό να μείνει. Δεν είναι απαραίτητες οι μάρκες κ.λ.π., αν και αυτές στις εκπτώσεις ή το τέλος εποχής μπορούν να βρεθούν σε τιμή χώμα, οι Έλληνες κατασκευαστές είναι μια χάρα, η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να έχει πολλούς.
Επιμένω πάντως πως σε Mid-Price ξένο πολυκατάστημα τέτοιου στυλ, το M&S είναι προτιμότερο.
όσο δούλευε η αδερφή μου στα Μαρκς είχε κάνει την προίκα της.
είχε πάρει πάρα πολλά πράγματα στον άντρα της.
δεν είναι όλα ωραία απλά μπορείς να βρείς και πολύ καλά κομμάτια.
συμφωνώ ,κι εγώ έχω ψωνίσει κι έχω μια ζακέτα 8 χρόνια.κι είναι αναλλοίωτη.
απλά θέλει καλό τάιμινκ.να σταμπάρεις ρούχα και να τα πετύχεις στη κατάλληλη έκπτωση.
για τα Μάσσιμο στο λέω γιατί δούλευα στο γυναικείο κατάστημα και οι αποθήκες με τα αντρικά ήταν κολλητές.
το αντρικό ήταν πάντα πιο προσεγμένο από το γυναικείο. στα πάντα.
πλέον έχει αναβαθμισθεί. φαντάσου ότι εδώ και 8 χρόνια τα προβάλλουν και στα περιοδικά πόσο μάλλον στην Vogue(που ήταν κατά της προβολής η φιλοσοφία αυτής της εταιρείας).
κατα τ'άλλα ναι,λέμε ναι στα τοπικά καταστήματα. απλά θέλει ψάξιμο. ο αδερφός μου-ο μεσαίος- είχε πορωθεί τότε με το ΑΜΑΝ και πήγαινε στην Πτολεμαίων ,στο Ιματζινέρ

. δε τρελαινόμουν αλλά αυτός είχε τρελό κόλλημα με αυτό το κατάστημα.υπάρχει άραγε ακόμα;