Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 22 Ιαν 2019, 18:20

Λευκός Λύκος έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:03
enaon έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:58
Nostalgia έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:56
Μηπως, λεω μηπως το εχεις καπως παρακανει με το τρολαρισμα; Φιλικα στο λεω....
εννοείς να τους φάμε μετά, ή ο άντερ λες τρολάρει;

ανοχή λύκε, ανοχή μέχρι να μας μαζεύουν πριν μιλήσουμε.
Ποια ανοχή ακριβώς;
Και ο συριζα το ίδιο παιχνίδι με τους προκατόχους του παίζει.
Μια χαρά μπορούσε να τους μαζέψει από πριν.
Αυτοί με τις μάσκες ουρανοκατεβατοι εμφανίστηκαν;
Έλα μαλακιες τώρα,μια χαρα τους βόλεψαν για να σπάσουν τον κοσμο.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει διαρκώς να υπάρχει απολογία στους ΣΥΡΙΖΑίους για τα επεισόδια, αντί να εγκαλούνται για το γεγονός ότι έπνιξαν αδικαιολογήτως το συλλαλητήριο με τα χημικά και κυρίως, για το ότι υπάρχει συγκάληψη (αφού δεν υπάρχει αστυνομική έρευνα) στο έγκλημα που έγινε στα Εξάρχεια, με τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών αναρχικών εγκληματιών με 11 μαχαιριές σε Έλληνα πολίτη, τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστές οι διαπλοκές της κυβερνήσεως με αυτούς τους χώρους. Αντί να είναι όλοι στα κάγκελα με αυτό, κάθονται και απολογούνται χωρίς λόγο.

Το χυδαίο κομμουνιστικό θράσσος, βρίσκει πρόσφορο χώρο να αναπτυχθεί, στην αφέλεια των αντιπάλων του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 22 Ιαν 2019, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Ιαν 2019, 18:27

όσο περισσότερο καθόσαστε στην εξουσία, τόσο περισσότερο εξαγριώνεται ο κόσμος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Ιαν 2019, 18:39

Αρίστος έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:18
Θυμιζω πως ακομη και στην ομιλια του Τσιπρα στη ΔΕΘ μονο 7.000 Μακεδονες διαδηλωσαν.
:lol:

Τι λες ρε ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ παλι
σιγα μην ήμασταν και χιλιοι που επιστρατευσε η χουντα που σε πληρωνει 7,000 αστυνομικους ενάντια στους Έλληνες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 22 Ιαν 2019, 18:41

vantono έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:08
Nostalgia έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:25
Αρίστος έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:19

Γι' αυτο εχεις να πεις κατι;

.
Δεν την ξερω την κυρια, βασικα ουτε ποιος το διοργανωνε ξερω ουτε τους Απελλες που γραψατε ξερω. Εγω κατεβηκα με σκοπο να δειξω την αντιθεση μου στην Χουντα που φερνει μια συμφωνια εναντια σε αυτο που θελει ο λαος. Η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να προστατευει και μενα, οχι μονο τα παλια ανακτορα, η αστυνομια και το κρατος ειναι υποχρεωμενοι να απομονωσουν τα οποια κακοποια στοιχεια ετσι ωστε να μπορω να διαδηλωσω δημοκρατικα. Φυσικα αυτο δεν εγινε, καποιοι μιλησαν ακομα και για αυτοδικια εδω μεσα, δεν ξερω, ας βγει να πει το κρατος επισημα ποιος ο ρολος του και ποιος ο δικος μου, ετσι ωστε την επομενη φορα να κατεβω προετοιμασμενος.
nostalgia, να το δουμε σοβαρά το θεμα. Το "δεν γνωριζα τους διοργανωτες" δεν βοηθάει. Γενικα αυτό το "αχ δεν ήξερα, αχ παρασύρθηκα, δεν το περιμενα κτλ", δεν αποτελεί πια δικαιολογία. Δεν ειναι δυνατόν να περιμένατε ότι θα κατεβείτε σε μια συγκέντρωση τίγκα στο πράσινο λιβάδι, με το Imagine του Λένον να παίζει απ' τα ηχεία. Κατεβαίνεις σε μια διαδήλωση και οφείλεις να γνωρίζεις ποιοί κρύβονται απο πίσω,και ποιοι πρόκειται πιθανώς να την καπελώσουν λιγο αργότερα, δινοντας τους το πάτημα οι ίδιοι οι διοργανωτές. Οπως ακριβως κι εγώ ειχα κατέβει Συνταγμα πριν κατι χρονια, στις 2 πρωτες συγκεντρωσεις των αγανακτισμένων που κατέβηκα (απο κει και περα δεν ξανα κατεβηκα,καθως καταλαβα που πάει το πραγμα), είχα ψάξει και ηξερα τα παντα περί διοργάνωσης του συλλαλητηρίου,και κατέβηκα με πλήρη επίγνωση και συνειδηση των πράξεών μου.

Απο κει και πέρα, δεν ξερω τι ορίζεις εσύ ως "αυτοδικία", αλλα όποιος δεν θέλει να στιγματιζεται και να καπελώνεται απο ακραία στοιχεια η συγκεντρωση του, τοτε οργανωμένα τα κυνηγά από τον χώρο που διαδηλώνει. Και στα τρία συλλαλητήρια αυτα όμως (Μακεδονία προχτεσινό, Μακεδονια προηγούμενο, και το άλλο πάνω στη ΔΕΘ με τον Τσίπρα), κανείς δεν φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία των ακραιων στοιχειων. Απλα πράγματα, οταν δίνεις πάτημα και χώρο στα ακραία στοιχεία, και έμμεσα ή άμεσα τα αβαντάρεις, προφανώς και θα σου γαμήσουν τη συγκέντρωση στην ψύχρα.
Επισης, αυτό το "οφείλει να με προστατεύσει το κράτος", πραγματικά δεν το καταλαβαινω. Δεν είναι ευθύνη δηλαδή, εκείνων που οργανώνουν την εκδήλωση να την περιφρουρησουν καταλληλως, ώστε να μην καπελωθεί και περάσει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο? Το κράτος πρέπει να λάβει μέτρα για τους διαδηλωτές που θα διαδηλώσουν Κατά του,δηλαδή? Μα σοβαρά μιλάμε τωρα? Θα κάνει το κράτος face control για το ποιοι θα μπορούν να είναι σε μια διαδήλωση? Δεν πάει έτσι. Όταν θέλετε να κατεβείτε στο δρόμο, καλό είναι να ξέρετε και πως λειτουργεί αυτο το πράγμα ώστε να μην καπελωνεστε. Σε αυτή την πρακτική, να μάθετε να κοιτάτε προς ΚΚΕ μεριά, προς ενδόξων σταλινικών Πουλικογιάννειων ταγμάτων. Ξεκάθαρα πράγματα: Ή θα γινεις μπατσος της ίδιας σου της συγκεντρωσης και προστατης του εαυτου σου, ή θα φας ξυλο και χημικά μαζι με τα προβόκια και λοιπούς ακραίους,που θα επιχειρήσουν να στη μπαχαλέψουν.
Αλλιώς, βρείτε μου εσείς ενα τρόπο, οι ανενταχτοι πατριώτες διαδηλωτές, στο να μπορεσουν οι δυνάμεις καταστολής να συλλάβουν και απομονώσουν αναίμακτα 20-30 άτομα μέσα στα 50-60χιλιάρικα (ποσοι ήσασταν) χωρις να κάνουν χρήση taser απο drones, ή VAR ή Jedi mind tricks. Ειναι πραγματικά αστείο και αφελές δηλαδή να κατεβαινετε σε συγκεντρωση περιμένοντας να σας προστατέψει το κράτος, και να απομονωσει εκεινο αυτους που παρεισφρύουν μέσα σας. Μόνο άραγμα σε αιώρα δεν έχετε ζητήσει ακόμα, με τον Ανθρακέα να σας κανει αέρα και να τον φωνάζετε Μαχμούντ.
Καλώς ή κακώς ο δρόμος έχει τους δικούς του κανόνες. Αν ξαναβγειτε στο δρόμο (που πλέον δεν το κοβω,καθως φαινεται να σχόλασε νωρις ο γάμος) να φροντίσετε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι.
Εγώ πάντως, κρινοντας με τα στοιχεια που παρέθεσε ο πόντιξ σε ενα βιντεακι λιγο πιο πισω, αν ειχα κατέβει στη διαδήλωση ετσι στα κουτουρού (οπως ισχυρίζεστε οτι κατεβήκατε πολλοί απο εσας και "δεν ξέρατε") τωρα θα ειχα ήδη κινηθεί νομικά προς τους διοργανωτές, που δεν φρόντισαν τουλάχιστον να με προειδοποιήσουν πώς να κατέβω, μέσω της ανακοίνωσής τους. Κανένα κράτος δεν θα μου έφταιγε. Το έζησα κι αυτό πια, να φτάσω να 30αρίσω για να ακούσω δεξιούς να κατεβαίνουν σε συγκεντρώσεις και να κατηγορουν την άρχουσα τάξη. Ζώντας αυτο, πλέον τολμω να ομολογήσω οτι τα εχω ζήσει σχεδόν όλα.
Δεν τους ηξερα και δεν με ενδιαφερει να τους μαθω, το εγραψα ξεκαθαρα και ο διαολος να ηταν απο πισω εφοσον ηταν εναντια στη Συμφωνια των Πρεσπων θα κατεβαινα. Παντα καποιος θα προσπαθει να καπελωσει ή να επωφεληθει, χειροτερο καπελωμα απο αυτο ομως που κανει το κρατος δεν υπαρχει. Κατεβηκα σε ολες τις μεγαλες αντιμνημονιακες συγκεντρωσεις χωρις να με ενδιαφερει επισης ποιος τις διοργανωνε, κατεβηκα ακομη και στο ΟΧΙ και ας μην ψηφισα ποτε Συριζα.

Εφαγα χημικα με το κιλο, το αριστερο μου ματι απο τοτε τσιμπλιαζει με το παραμικρο και το κολλυριο ειναι πλεον στην καθημερινοτητα μου, επαθα-εμαθα, μπορω να προστατευσω τον εαυτο μου, αλλα ειλικρινα ειναι αυτο λυση; Τοτε γιατι υπαρχει το κρατος; μονο για να εισπρατει φορους; γιατι υπαρχει η αστυνομια; μονο για να προστατευει τους βουλευτες;

Επεισοδια δεν γινονται σε ακτινα χιλιομετρων, γινονται σε συγκεκριμενα σημεια απο μικρες ομαδες, αυτες τις μικρες ομαδες λοιπον οφειλει η αστυνομια να τις μαζεψει, οχι εγω, αλλιως εκτος απο τον μισθο μου, να λαμβανω και μισθο αστυνομικου και επισης να μου δωσουν το δικαιωμα να κυκλοφορω με γκλομπ κλπ. Μπορω και να βαρεσω και να φτυσω και να βρισω και να καταστρεψω, αλλα δεν κατεβαινω γι'αυτο.

Φυσικα και πρεπει το κρατος να επιτρεπει και να δημιουργει τις καταλληλες συνθηκες σε πολιτες να μπορουν να διαμαρτυθουν εναντια στην οποια κυβερνηση, Δημοκρατια λεγεται. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν γουσταρω να κατεβαινω στις συγκεντρωσεις ντυμενος σαν Κουστω!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Ιαν 2019, 18:43

Ίφιδα έγραψε:
22 Ιαν 2019, 14:39
vantono έγραψε:
22 Ιαν 2019, 14:09

Για να γινει η εν λογω συγκέντρωση (οπως και καθε συγκεντρωση) κάποιες οργανώσεις/συλλογικοτητες αναλαμβάνουν ουσιαστικα την ευθύνη να κάνουν το call to arms και να υπογράψουν για να παραχωρηθει ο χώρος από το αστικό κράτος, ώστε να γίνει η διαδήλωση. Στο εν λόγω κάλεσμα λοιπον, οι όποιοι διοργανωτές (Μπιτάκου και λοιπό κακό συναπάντημα -αυτή ηταν μια εκ των διοργανωτων στην προηγουμενη συγκεντρωση ξερω σιγουρα, οπότε υποθετω και σε αυτην-) αν ήθελαν θα μπορούσαν να δηλώσουν πως δεν επιθυμούν την παρουσία των ναζί της ΧΑ ώστε να μην στιγματιστει πολιτικά, κομματικά και φασιστικά η συγκέντρωση. Δεν το έκαναν όμως! Οκ? Προφανώς και δεν τους χαλάει η παρουσία των αβγών.
Ας πρόσεχαν λοιποόν οι διοργανωτές αλλά και ο κόσμος ο ίδιος, ο απλός ο καθημερινός ο νοικοκυραίος, που δέχεται να κατέβει σε ενα τέτοιο συλλαλητήριο δίχως να ενοχλείται απο την παρουσία των όποιων ακραίων στοιχείων, η οποία είναι και μαζική και συντεταγμένη, κανονικό τάγμα εφόδου. Οποιος το αρνηθει, απλά ειναι χαζός.

Οσο για την περιφουρηση, φυσικά και ειναι εφικτή, καθως τα επεισόδια πάντα ξεσπουν σε περιορισμένο χώρο,και αυτός φυσικά ειναι συνηθως μπροστα. Οσον αφορά τα δακρυγόνα και τα χημικά που κλαψομουνιάζετε,αυτα ακριβώς που έγραψα και λίγο πιο πίσω. Το νέφος των χημικών απλώνεται στον χώρο, και δεν γίνεται να ειναι αποκλειστικά και μόνο στοχευμένο. Απο κει και πέρα, ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν κατεβάζεις σε τέτοιου τύπου συγκεντρωση μαζί σου (γνωρίζοντας οτι υπάρχει εστω και 0.1% πιθανοτητα για ξέσπασμα επεισοδίων), ειτε για τη Μακεδονια, ειτε για τη Θεσσαλία, είτε για την εργατιά είτε για την τεμπελιά,είτε για τους φούστηδες ειτε για τους τρανς ειτε για οτιδήποτε. Αυτά.
Πουλάκια μου, τσούζει τώρα ε? :lol: Κι εμείς όταν κατεβαιναμε Σύνταγμα για μισθούς, συντάξεις,εργασιακά γενικότερα,αλλά εκείνη την εποχή, αυτοί που σήμερα σκίζετε τα εσώρουχά σας για την κακή αστυνομία και την κακή κυβέρνηση, λέγατε "καλα να παθουν τα αναρχοκομμουνάπλυτα". Ροδούλα ειναι και γυρίζει, μωρά μου! Κάθε αρχή και δύσκολη, θα συνηθίσετε κι εσεις στα χημικά, σνοουφλεικσάκια μου! Φιλάκια!
Σε μια δημοκρατία vantono ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ πάντα, δεν έχεις δικαίωμα να πεις ποιός μπορεί να πάει σε μια διαδήλωση και ποιός όχι. Όπως δεν έλεγε ούτε το κκε ούτε το σύριζα στους αναρχικούς μπαχαλάκηδες να μην κατέβουν. Μια χαρά κατέβαιναν στην ίδια πορεία απλά τα μπαχαλάκια έμεναν στην ουρά για να παίξουν ανενόχλητα μετά την Τόμπολα
Πιθανόν να προτιμάς τις φασιστικές πρακτικές και να υπάρχει και ανακοίνωση-εντολή (αν είστε αριστερά ή δεξιά ελάτε, αν είστε απ τους άλλους μην τολμήσετε)

Το θέμα με τη Μακεδονία είναι εθνικό. Δεν είναι ούτε μπουρδελέ ταξικό, ούτε μπουρδελέ πολιτικο-οικονομικό. Αφορά τους πάντες, γι αυτό ήταν άτομα απ την άκρα δεξιά ώς την αριστερά (όσους ακομπλεξάριστους τελος πάντων).

Η Χ.Α πάντα θα καπελώνει τέτοιες διαδηλώσεις όπως καπέλωσαν οι κκεσυριζιτες τους αγανακτισμένους, ασχέτως αν πάνω απ το μισό πλήθος δε τους ήθελε, ακριβώς επειδή καπέλωναν μια ακομμάτιστη συγκέντρωση. Και μπούρδες γι αυτό μη με πεις, εκεί ήμουνα. Κι έτσι καταλήξαμε στην άνω και την κάτω πλατεία και Τί ωραία που χωρίστηκε πάλι το πλήθος, τί ωραία που εμμέσως πάλι στηρίξανε το σύστημα, διαίρεσαν και συνεχίζουν να βασιλεύουν.

Κι όπως έβριζα τότε τον Άντερ που μού λεγε "τί δουλειά έχω εγώ να κατέβω με τα αριστερά" έτσι θα βρίζω και τα αριστερά, που οι περισσότεροι αν δεν πάρουν το οκ δεν πρόκειται να κατέβουν χωρίς την κόκκινη ή την μαυροκόκκινη σημαιούλα τους σε άλλη διαδήλωση, ακόμα κι αν συμφωνούν με το θέμα. Βέβαια ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι.Υπάρχουν και οι άνθρωποι που στηρίζουν την ουσία της διαδήλωσης, όποιος γ@μημένος κι αν την κάνει.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατη τέτοια περιφρούρηση, όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. Κανείς, ούτε οι πιο έμπειροι δε θα μπορούσαν να περιφρορήσουν ένα τέτοιο πλήθος το οποίο δεν κάνει καν πορεία απο δρόμο σε δρόμο (για να πεις ότι θα περιφρουρείται η κεφαλή) αλλά δίνει ραντεβού στο σημείο. Και όχι, τα μπάχαλα γίνονται συνήθως στο τέλος της ουράς (όταν πρόκειται για πορεία) όχι στην κεφαλή της.

Το ότι τρίβετε χαιρέκακα τα χεράκια σας επειδή οι ιδεολογικοί σας αντίπαλοι φάγανε τα χημικά και το ξύλο για τα οποία οι ίδιοι κράζετε και όχι μόνο εσείς, τόσα χρόνια, δείχνει και την ανακολουθία σας. Και όχι ...τα δεξιά που κατέβηκαν για πρώτη φορά σε συλλαλητήριο κι ενώ έκραζαν πριν τους μπαχαλάκιδες τώρα κράζουν τους ματάδες, δεν ειναι ανακόλουθα. Τους έλειπε η εμπειρία, σε αντίθεση με την "αριστερά".
Τα ηθικά πλεονεκτήματα των δήθεν αγωνιστών (που τόσα χρόνια κατέβαιναν σε "πορείες που είχαν ουσία κι όχι εθνικές") πέφτουν ένα ένα σαν πύργος απο πλακάτ.
Αν δεν μπορείτε να περιφρουρήσετε εσεις την τόσο μεγάλη συγκεντρωσή σας, τότε αντίστοιχα δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση απο λίγες διμοιρίες δυνάμεων καταστολής,να εγγυηθούν πλήρως την ασφάλεια Όλων σας, εντός της τόσο μεγάλης συγκέντρωσής σας, οπως εγραψα και στο προηγούμενό μου ποστ. Κατα τ'αλλα, λετε οτι το θέμα της Μακεδονίας ειναι πανεθνικό, ισχυρίζεστε ότι δεν εχει κανενα κομματικό πρόσημο η συγκεντρωση, αλλά και στις 2 συγκεντρωσεις που έχουν γίνει, η ΧΑ κατεβηκε ως κανονικότατος κομματικός φορέας, συντεταγμένο ταγμα εφοδου, με την ανοχή (αν όχι πρόσκληση) των διοργανωτών σας,και κατα συνεπεια με τη δική σας. Συμμετέχετε σε ενα συλλαλητήριο που δεν αφορίζει τους ναζί και τους ακραίους. Και περιμένετε πως με ναζί και λοιπούς ακραίους τριγύρω (απέλλες, πουτσέλες κτλ) θα κυλήσει ειρηνικά,και θα εχει καλή κατάληξη? Ε απλά μιλάμε για τον ορισμό της αφέλειας, και δείχνετε ότι δεν έχετε ιδέα απο δρόμο.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 22 Ιαν 2019, 18:44

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:12
Εικόνα:lol::smt005:

Ενα μικρό σαρκαστικό ξέσκισμα και πάλι στους ξεπουλημένους απο τον Πρετέντ. :smt005:
Ξεσκίζει ο Πρέτε! :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 22 Ιαν 2019, 18:45

vantono έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:43
η ΧΑ κατεβηκε ως κανονικότατος κομματικός φορέας
Ψέμμα. Οργανωμένο μπλοκ υπήρχε. Κομματικά λάβαρα όχι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Ιαν 2019, 18:46

Αν δεν μπορείτε να περιφρουρήσετε εσεις την τόσο μεγάλη συγκεντρωσή σας, τότε αντίστοιχα δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση απο λίγες διμοιρίες δυνάμεων καταστολής,να εγγυηθούν πλήρως την ασφάλεια Όλων σας, εντός της τόσο μεγάλης συγκέντρωσής σας, οπως εγραψα και στο προηγούμενό μου ποστ. Κατα τ'αλλα, λετε οτι το θέμα της Μακεδονίας ειναι πανεθνικό, ισχυρίζεστε ότι δεν εχει κανενα κομματικό πρόσημο η συγκεντρωση, αλλά και στις 2 συγκεντρωσεις που έχουν γίνει, η ΧΑ κατεβηκε ως κανονικότατος κομματικός φορέας, συντεταγμένο ταγμα εφοδου, με την ανοχή (αν όχι πρόσκληση) των διοργανωτών σας,και κατα συνεπεια με τη δική σας. Συμμετέχετε σε ενα συλλαλητήριο που δεν αφορίζει τους ναζί και τους ακραίους. Και περιμένετε πως με ναζί και λοιπούς ακραίους τριγύρω (απέλλες, πουτσέλες κτλ) θα κυλήσει ειρηνικά,και θα εχει καλή κατάληξη? Ε απλά μιλάμε για τον ορισμό της αφέλειας, και δείχνετε ότι δεν έχετε ιδέα απο δρόμο.
Λες ανοησίες τώρα.
Και στο πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, και στο δεύτερο (στην Αθήνα), μια χαρά υπήρχε ΧΑ, και καταχειροκροτήθηκε μάλιστα, και δεν άνοιξε ρουθούνι. Άστο, δεν το 'χεις.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 18:47

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:12
Εικόνα:lol::smt005:

Ενα μικρό σαρκαστικό ξέσκισμα και πάλι στους ξεπουλημένους απο τον Πρετέντ. :smt005:
Πάντως την κεντροαριστερά την κατάφερε. Και μπορεί να προσβλέπει σε ψήφους από εκεί.
Και την ΝΔ ίσως να την κατάφερνε, άντε να τη σπάσει στα δύο, αν δεν ήταν η προδοσία της Πέμπτης.

Το ξαναλέω, κάποιος έξωθεν τον συμβουλεύει αυτόν. Δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τη νοημοσύνη να κάνει όσα έκανε από το καλοκαίρι του 2015. Πιο βαλτός πολιτικός δεν νομίζω να υπήρξε στην Ελλάδα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Ιαν 2019, 18:48

vantono έγραψε:
22 Ιαν 2019, 13:37
Με τα χημικά ψέκασαν τους 20 αυτους και μόνο, αρχηγέ, αλλα το νέφος των χημικών εξαπλώνεται για καμποσες εκατοντάδες μέτρα, δεν μπορεί να υπάρξει τοπικό νέφος σε ακτίνα 20 μπαχαλάκηδων,κι απο κει και πέρα γιασεμί και λέλουδα.
Επειδή δεν ξες τι σου γινεται και μιλας θεωρητικά χωρίς να ήσουν εκει.
Τα χημικά πέφταν επάνω στο γενικότερο πληθος και δεν ηταν "παράπλευρες απώλειες" όπως πας να το καταδειξεις.
Το ίδιο είχε γίνει και στις Πρέσπες και στη ΔΕΘ (όπου χημικο εσκασε στοχευμενο μάλιστα ακομη και επανω σε ασθενοφορο, μπροστα ημουν)

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιαν 2019, 18:51

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 15:31
Βαστάτε;
Δημήτρης Αλικάκος
3 hrs ·
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Από το παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι υπήρξε σχέδιο για εισβολή ακροδεξιών διαδηλωτών στη Βουλή.
Το σήμα έδωσε η γνωστή εθνικίστρια Γεωργία Μπιτάκου, εκ των βασικών ομιλητών της συγκέντρωσης, η οποία προειδοποίησε ότι τη μέρα της ψήφισης της Συμφωνία «το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι δικό μας».
Στη συνέχεια πήγε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια.
ΞΑΝΑΒΑΣΤΑΤΕ!
Εικόνα

+

Το Συλλαλητήριο (Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018) πέρα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη σε κλίμα πανηγυρικό, χαράς και νίκης. Όλοι οι ομιλητές και οι παρουσιαστές, με αποκορύφωμα την συμμετοχή και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν τον παλμό και το ενδιαφέρον στα ύψη.
Δυστυχώς, σε κάθε ιστορική στιγμή του Έθνους μας υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητές τους προσπαθούν να καπηλευθούν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.
Εχθές, στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπυλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα.
Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Τί παίζεται εδώ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Ιαν 2019, 18:52

Golden Age έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:45
vantono έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:43
η ΧΑ κατεβηκε ως κανονικότατος κομματικός φορέας
Ψέμμα. Οργανωμένο μπλοκ υπήρχε. Κομματικά λάβαρα όχι.
Εδώ να πω ένα μπράβο στην Χρυσή Αυγή για την σοβαρή και αξιοπρεπή παρουσία τους. Και εννοείται καλως ηταν εκει, η Χρυση Αυγή παντα ηταν παρουσα σε εθνικα θεματα εδώ και δεκαετιες ακομη και όταν ηταν 100 εναντιον χιλιαδων, δεν ειδε φως και μπηκε όπως καναν αλλοι.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Ιαν 2019, 18:54

Golden Age έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:20

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει διαρκώς να υπάρχει απολογία στους ΣΥΡΙΖΑίους για τα επεισόδια, αντί να εγκαλούνται για το γεγονός ότι έπνιξαν αδικαιολογήτως το συλλαλητήριο με τα χημικά και κυρίως, για το ότι υπάρχει συγκάληψη (αφού δεν υπάρχει αστυνομική έρευνα) στο έγκλημα που έγινε στα Εξάρχεια, με τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών αναρχικών εγκληματιών με 11 μαχαιριές σε Έλληνα πολίτη, τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστές οι διαπλοκές της κυβερνήσεως με αυτούς τους χώρους. Αντί να είναι όλοι στα κάγκελα με αυτό, κάθονται και απολογούνται χωρίς λόγο.

Το χυδαίο κομμουνιστικό θράσσος, βρίσκει πρόσφορο χώρο να αναπτυχθεί, στην αφέλεια των αντιπάλων του.
Αυτό ακριβώς.

Και για το περιστατικό με τις 11 μαχαιριες σε Ελληνα πολιτη από αναρχικούς εγκληματιες κανουν μοκο σα να μη συνεβει.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 18:56

Nandros έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:51
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 15:31
Βαστάτε;
Δημήτρης Αλικάκος
3 hrs ·
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Από το παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι υπήρξε σχέδιο για εισβολή ακροδεξιών διαδηλωτών στη Βουλή.
Το σήμα έδωσε η γνωστή εθνικίστρια Γεωργία Μπιτάκου, εκ των βασικών ομιλητών της συγκέντρωσης, η οποία προειδοποίησε ότι τη μέρα της ψήφισης της Συμφωνία «το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι δικό μας».
Στη συνέχεια πήγε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια.
ΞΑΝΑΒΑΣΤΑΤΕ!
Εικόνα

+

Το Συλλαλητήριο (Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018) πέρα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη σε κλίμα πανηγυρικό, χαράς και νίκης. Όλοι οι ομιλητές και οι παρουσιαστές, με αποκορύφωμα την συμμετοχή και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν τον παλμό και το ενδιαφέρον στα ύψη.
Δυστυχώς, σε κάθε ιστορική στιγμή του Έθνους μας υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητές τους προσπαθούν να καπηλευθούν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.
Εχθές, στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπυλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα.
Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Τί παίζεται εδώ;
.
ΟΠΑ!!!! :o
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 22 Ιαν 2019, 18:59

Αφήνω ενα μικρο σχόλιο ενός φίλου όπου συμφωνώ απόλυτα
για Εθνικά ζητήματα δεν πάμε με τις κότες στο κοτέτσι Αλλά με αγρίμια με τους λύκους

ΤΩΡΑ ΤΙ;

Η χώρα είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό κατοχή δέκα χρόνια και γίνανε τόσα που στέρησαν ότι έχτιζε ο καθένας αλλά επειδή όλοι ανήκουν σε κάποιο μαντρί μασαγαν το σανό του κάθε τσοπάνη κ με ένα "ωχ αδερφέ" το αφήσατε να φτάσει εδώ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΜΑΣ.

Συμβουλή μου είναι να μην ξανακάνετε συλλαλητήριο αφ' ενός γιατί ξεφτιλιζεστε αφ' ετέρου γιατί δεν αξίζετε κάτι άλλο από αυτό που ζείτε.
Αποδυναμώνεται ο θυμός και γίνεστε και ρεζίλι.
Αφού δεν μπορείτε ρε σεις και στην ουσία περιμένετε τις εκλογές για να αλλάξετε νταβατζη να σας πηδαει και μαλακιζεστε με συγκεντρώσεις χωρίς ουσία.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Αν πραγματικά θέλετε να ελευθερωθείτε είναι πολύ απλό.
1)ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
2)ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ
3) ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ
4) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΠΛΑ ΝΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ.
ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ.

ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑΣ.
ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών