https://app.airdata.com/share/NSBkMQ
το κανα, ερχεται το ΣΚ, ( επεισα την γυναικα οτι θα μπορουμε ετσι να τσεκαρουμε την σκεπη αγαπουλα μου και θα γλυτωνουμε λεφτα αντι να φωναζουμε τον εργατη, οικονομια, βεβαια)
Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 21:16Εντάξει καλά είμαστε
Σήμερα χάσαμε επαφή στου διαόλου τη μάνα, ούτε που το βλέπαμε με γυμνό μάτι. Εκεί που ήμουνα έτοιμος να πάρω τα κλειδιά να πάω να το ψάξω βγάζει ένα μήνυμα "low battery returning home" και σε δυό λεπτά ήταν στα πόδια μας.
Κατά τ'άλλα τις μπαταρίες τις πάμε παρτούζα, έχουμε κάπου 8 ώρες πτήση και 5 ώρες βίντεο, έχουμε κυνηγήσει νταλίκες, μας έχουν πετάξει πέτρες αγρότες, βρήκαμε πού έχει φύγει το κεραμίδι στην οροφή και έχουμε βρει 2 χαμένες μπάλες πίσω από φράχτες.
Αύριο θα ψάξουμε καμμιά ήσυχη παραλία
Έχασα μοντέλο αεροπλάνου ιδιοκατασκευή έτσι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 21:16Εντάξει καλά είμαστε
Σήμερα χάσαμε επαφή στου διαόλου τη μάνα, ούτε που το βλέπαμε με γυμνό μάτι. Εκεί που ήμουνα έτοιμος να πάρω τα κλειδιά να πάω να το ψάξω βγάζει ένα μήνυμα "low battery returning home" και σε δυό λεπτά ήταν στα πόδια μας.
Κατά τ'άλλα τις μπαταρίες τις πάμε παρτούζα, έχουμε κάπου 8 ώρες πτήση και 5 ώρες βίντεο, έχουμε κυνηγήσει νταλίκες, μας έχουν πετάξει πέτρες αγρότες, βρήκαμε πού έχει φύγει το κεραμίδι στην οροφή και έχουμε βρει 2 χαμένες μπάλες πίσω από φράχτες.
Αύριο θα ψάξουμε καμμιά ήσυχη παραλία
Άουτς
Το αεροπλάνο ήταν τρικάναλο, είχε μικρά περιθώρια ελιγμών (δεν έκανε ρολ αλλά έκανε λουπ). Είχα βάλει και μία μικρή φωτογραφική μηχανή πάνω του και τράβηξα και βίντεο. Είχε φάση. Το έχασα γιατί το πέταξα πολύ ψηλά και δεν το έβλεπα. Το ελικοπτεροφόρο drone είναι λίγο βαρετό στην πτήση.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 05:23Άουτς
Πάντως εκεί που την είχα ψιλοβρει με το ντρον στην Ελλάδα, τώρα που έχω 4-5 μήνες να το πιάσω στα χέρια μου δε μπορώ να πώ ότι μου έχει λείψει. Πλάκα είχε αλλά το βαριέσαι μετά από λίγο... πάντως καλό είναι να έχεις ένα στο πορτ μπαγκάζ αν παρουσιαστεί κάτι καλό για βίντεο
έτσι έλεγα και εγώ, είχα παίξει αεροπλανάκι και ελικοπτεράκι και έλεγα οκ ντρόνε, σιγά. Πάρε ένα που να πετάει σε acro mode και δεν θα βαρεθείς ποτε.
Αυτό με την σκεπή το είπα και εγώ για δικαιολογίαtalaipwros έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 00:08
το κανα, ερχεται το ΣΚ, ( επεισα την γυναικα οτι θα μπορουμε ετσι να τσεκαρουμε την σκεπη αγαπουλα μου και θα γλυτωνουμε λεφτα αντι να φωναζουμε τον εργατη, οικονομια, βεβαια)
fly more compo λεει, θα μεταφερω εντυπωσεις προσεχως