Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Μην σε πετύχω πουθενά στο Παγκράτι,ποτίζω ποντικοφάρμακο για μητσοτακικούς αρουραίους στα πέριξ.Καισαριανή και παραδίπλα είστε υπο εξαφάνιση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ είμαι Ιλίσια, φίλος. Τον ήξερα από τα τοπικά μπάσκετ. Είχε πάρει το ύψος νωρίς ως έφηβος και ήταν καλός. Πάντως από μικρός ασχολούνταν με το σινεμά και τη φωτογραφία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο Κυνόδοντας και ο Αστακός δεν μου άρεσαν. Ο Κυνόδοντας ήταν κάτι εντελώς δήθεν και όχι πρωτότυπο. Έμοιαζε τόσο ψεύτικο που δεν θα μπορούσε να είναι σοκαριστικό. Ο Αστακός ήταν από τα πιο χαζά πράγματα που έχω δει.
Στο μεταξύ με ξέρεις, τα γράφω χοντρά, χωρίς να χαρίζομαι σε κανέναν -ελπίζω πως σαρκάζω και την αφεντιά μου ενίοτε. Είναι ένας τρόπος να πω τα κακώς κείμενα. Αλλά, τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου...sys3x έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 23:19Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω (όπως σχεδόν πάντα) αλλά δεν ειν αυτό η μαλακία ούτε ότι όντως υπάρχει (και) αυτό το φαινόμενο (στην Ελλάδα αλλά και έξω) , η μαλακία είναι ότι ο τρόπος που το εκφράζεις σε κάνει να μοιάζεις περισσότερο με αυτούς που κράζεις πάρα με τον Βαντζέλης.

Ordem e Progresso.
Μεταξύ μας μαλακίες ταινίες ήταν.Τώρα τα ξένα του δε ξέρω αν είναι τόσο καλά όσο λένε.Από ελληνικές ταινίες υπάρχουν κάποιες ελάχιστες καλές οι οποίες ποτέ όμως δεν προβάλλονται όσο θα έπρεπε από τους μαλάκες τους κριτικούς.Τι είναι αλήθεια ο σύγχρονος ελληνικός πλην ανώμαλων και διαταραγμένων;Ένα τίποτα.Και από ηθοποιούς είναι πολύ φτωχά τα πράματα,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τύπου αιμίλιου χειλάκη.
Πάντα μετράει να συμβιβάζεσαι θυσιάζοντας τις αισθητικές εμμονές σου. Ο Λάνθιμος εδώ βρίσκεται στο τέλειο περιβάλλον να δείξει την Virtuosität του, με κόνσεπτ από άλλους. Και βάζει έναν Ρωμηό μοντέρ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ. Με όλη την ψυχή μου, θα είναι καλό, χρειαζόμαστε Έλληνες έξω διακεκριμένους.
Ordem e Progresso.
Δεν γίνεται αυτό που ζητάς Καβαλιέρε, είμαστε Έλληνες. Θα κρίνουμε αυστηρά.
the end
Ο Κυνόδοντας δεν μου άρεσε. Αλά εδώ δίνει ρεσιτάλ σκηνοθεσίας. Ο άνθρωπος κάθισε και δούλεψε, βελτιώθηκε, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο TOHMSEN.
Ordem e Progresso.
Απο το Put the kot down slowly ως τις δεκα υποψηφιοτητες για Οσκαρ (και δωδεκα BAFTA για να γλυκανουμε τους Αντιαμερικανους) you have to cast a long way. Οποτε +1000 στο σχολιο σου, Cavaliere.
Κανείς δεν πρέπει να μπερδεύει διαφορετικές δουλειές. Η Διαφήμιση είναι μεγάλο σχολείο, και καλό είναι, να το περάσουν όλοι.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Εγώ εξαιτίας του κυνόδοντα δε ρισκάρω να δω άλλη ταινία. Λυπάμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Τί είδους διαταραχές διέγνωσες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 21:41Σαφώς οι ξενόγλωσσες ταινίες του είναι καλύτερες από τις ελληνικές (όχι μόνον ως παραγωγές αλλά και ως θεματολογία) αλλά γενικώς οι σκηνοθέτες που εκφράζουν τόσο έντονα τις προσωπικές τους διαταραχές δεν με συγκινούν. Προτιμώ τις ταινίες που δεν είναι τόσο εμφανής ο χαρακτήρας του σκηνοθέτη.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Cavaliere έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 00:46Στο μεταξύ με ξέρεις, τα γράφω χοντρά, χωρίς να χαρίζομαι σε κανέναν -ελπίζω πως σαρκάζω και την αφεντιά μου ενίοτε. Είναι ένας τρόπος να πω τα κακώς κείμενα. Αλλά, τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου...sys3x έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 23:19Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω (όπως σχεδόν πάντα) αλλά δεν ειν αυτό η μαλακία ούτε ότι όντως υπάρχει (και) αυτό το φαινόμενο (στην Ελλάδα αλλά και έξω) , η μαλακία είναι ότι ο τρόπος που το εκφράζεις σε κάνει να μοιάζεις περισσότερο με αυτούς που κράζεις πάρα με τον Βαντζέλης.

Καλά ναι, ισχύει το φαινόμενο δεν το συζητάω, εδώ ο Βαντζέλης (σύμφωνα πάντα με δικές του δηλώσεις) για αυτά τα γαμάτα τα σηματάκια (που χρησιμοποιούνται ακόμη από την ερτ - παρεμπιπτόντως η ερτ είναι η μοναδική τηλεόραση παγκοσμίως που έχει κάστομ ρετρό συνθ σηματάκια του Βαντζέλης) "πληρώθηκε" ετεροχρονισμένα κιόλας με ένα τενεκέ λάδι (όπως το διαβάζεις), λες και του κάνανε και χάρη ένα πράμα. (ύστερα πως να κάτσει αυτός ο άνθρωπος μόνιμα ή έστω να πάρει στα σοβαρά την Ελλάδα (;) )

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-