♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Οφείλω να το γράψω.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.
Είμαστε πολύ ωραίες, είμαστε υπέροχες, είμαστε σεκσυ μέχρι θανάτου, αλλά άντρες δεν είμαστε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Έλα πες την αλήθεια τώρα, πότε θα μεγαλώσετε; Κοντεύετε 40 και την παίζετε ακόμα ενοχικά στο μπάνιο ποτίζοντας τα πλακάκια της μαμάς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ποιος λεει οτι ειμαστε αντρες;Αν ειμασταν αντρες,δεν θα ειμασταν γυναικες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:07Οφείλω να το γράψω.

Το στρειτ ομως παει σε σεξουαλικη κατευθηνση και λεει ο παπαρας στην φωτο,οτι ειμαστε βι και λεσβιανς.
Και πρεπει εμεις να επιχειρηματολογισουμε στην παπαρια του παπαρα;
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Η πρώτη ιντερνετική περσόνα που "ερωτεύτηκα", κοίταζα τι πόσταρε κλπ ήταν γυναίκα.
Αυτή μου το είπε. Καλά λέει, με ερωτεύτηκες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παπαρολογείς μανίτσαμ.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:09Ποιος λεει οτι ειμαστε αντρες;Αν ειμασταν αντρες,δεν θα ειμασταν γυναικες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:07Οφείλω να το γράψω.
Το στρειτ ομως παει σε σεξουαλικη κατευθηνση και λεει ο παπαρας στην φωτο,οτι ειμαστε βι και λεσβιανς.
Επίσης δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν πειράζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αυτο ειναι θεσφατο ομως μανιτσαμ/Που διαφωνεις;Αυτο που λες ειναι απλα μια αποψη.Κανενα επιχειρημα;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:11Παπαρολογείς μανίτσαμ.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:09Ποιος λεει οτι ειμαστε αντρες;Αν ειμασταν αντρες,δεν θα ειμασταν γυναικες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:07Οφείλω να το γράψω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Ιαν 2019, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η πραγματικότητα είναι πως οι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού γυναίκες, με τις οποίες είχα σχέση πάνω από χρόνο μου είχαν εκμυστηρευτει λεσβιακες φαντασιώσεις. Αλλά με αυτές δεν ήθελα να επιμείνω γιατί σκεφτόμουν πως μπορεί να σοβαρεψει αργότερα η φάση και να μας μείνει αμανάτι το τρίο. Στις ολιγομηνες που είχα πετάξει μπηχτές, έτρωγα αμέσως πόρτα. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ντροπής πράματα. Μακρυα από τους κανόνες της εγκράτειας και της σύνεσης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Εγώ έχω βαρβάτες απορίες πάντως.
Καταρχάς πώς προφυλάσσεστε θα μου λύσει καμιά την απορία; Τυλίγεστε με ζελοφάν και κάνετε προσευχή στο θεό αντιχλαμύδι;
Ψεκάζεστε;
Πώς στο καλό μπορείς να προστατευτείς ούσα γυναίκα λεσβία;
Καταρχάς πώς προφυλάσσεστε θα μου λύσει καμιά την απορία; Τυλίγεστε με ζελοφάν και κάνετε προσευχή στο θεό αντιχλαμύδι;
Ψεκάζεστε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγω παλι βλεπω να λετε για ερευνα,ενω εγω εδω ερευνα δεν ειδα,Μπηκε μια φωτο με εναν παπαρουπα να λεει την παπαρια του.Ειναι αυτο ερευνα;Και γιατι πρεπει να επιχειρηματολογισουμε για τις παπαριες αποριες ενος παπαρα; 

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
don't speak έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:10Η πρώτη ιντερνετική περσόνα που "ερωτεύτηκα", κοίταζα τι πόσταρε κλπ ήταν γυναίκα.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Μικρή σκέφτηκα φευγαλέα ότι ήθελα να είχα γεννηθεί αγόρι, πιο πολύ γιατί έμοιαζαν να έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν στο μέλλον, σύντομα μου πέρασε και αυτή η φάση.
- Την κολλητή μου από το σχολείο κάποια στιγμή τη λάτρεψα, ποτέ δεν την είδα καθόλου ερωτικά, αλλά μου φαινόταν ότι ατύχησε λίγο στα ερωτικά, τέλος πάντων δικός της λογαριασμός, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
- Κάνοντας μια αναζήτηση από περιέργεια στο τι έχουν να προσφέρουν οι τσόντες, το γυναίκα με γυναίκα δεν με ενδιέφερε καθόλου, το άντρα με άντρα ελάχιστα και τα υπόλοιπα λιγάκι. Γενικά δεν με ενδιαφέρει να βλέπω τρίτους να κάνουν πράγματα, δεν τα κάνουν καλά
- Κάποτε είχα δουλέψει κοντά με μια τύπισσα που το έπαιζε ο άντρας ο σωστός και είχε μια γοητεία αυτό, αλλά λέω, καλύτερα να ψάξω στα αλήθεια για dream man, δεν με τράβηξε η γυναίκα που παρίστανε τον άντρα καθόλου.
- Την πιο απίστευτη κορμάρα την είδα σε γυναίκα, πάλι τίποτε το ερωτικό, δεν υπήρχε και λόγος, γιατί;
Εννοείς τους κινδύνους που μπορεί να έχεις από τον στοματικό έρωτα; Γιατί κάτι άλλο δεν έχεις κίνδυνο.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:15Εγώ έχω βαρβάτες απορίες πάντως.
Ψεκάζεστε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εσύ ψήφισες "Είμαι γυναίκα και συμφωνώ. " ;
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-