Το χάλασες κατευθείαν αλλά έδωσες καλή πάσα να μιλήσουμε για κοκορέτσια.
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό το lifestyle το βλέπουμε σε γόνους όπως έγραψαν και άλλοι. Γιατί όμως να θέλεις να τα έχεις όλα αυτά μαζί; Αν δεν τα θέλεις σημαίνει ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού...; Δεν με ενθουσιάζουν τα πάρτι με αλκοόλ, ναρκωτικά κλπ. Ούτε ένα πολυτελές αυτοκίνητο (ούτε πιο νέα με ενθουσίαζαν). Είμαι πιο χαμηλών τόνων τύπος όπως ο Bill Gates.
Πόσο είσαι υπερκουλ;Στείλε πμ αν δε θες δημόσια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:44Όχι ακριβώςYochanan έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:28Kάνετε παρέα με Χελληγένη IRL??Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:15Τα γεράματα με προβληματίζουν, εκτός αν γίνει σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας. Η διαθήκη μου είναι αδιάφορη. Αν και θα ήθελα να αφήσω 20 χιλιάρικα σε έναν αδερφικό μου φύλο να τα φάει με shemale στην Ταυλάνδη, έχει κάνει πολλά για εμένα. Κάνα δεκαχίλιαρο σε έναν άλλο γιατι έτσι και 5 χιλιάρικα σε έναν τρίτο για να εκδώσει τα γελοία ποιήματα του.Κουβαλάω μια τέτοια περίπτωση από την πρώτη δημοτικού. Έκατσα την πρώτη μέρα στο λάθος θρανίο.
30 χρόνια μετά, ακόμα συναντιόμαστε που και που από συνήθεια.
Είναι θεούλης πάντως. Έχει ανέβει και σουρωμένος πάνω σε μπάρ για να απαγγείλει. Νομίζω πως τέτοια μορφή πρέπει να την καταγράψει κάπως η ιστορία.Δεν έχω παιδιά, ούτε νομίζω να κάνω, δεν με ψήνει ιδιαίτερα η φάση της οικογένειας. Τον σοσιαλισμό τον θέλω για τα γεράματα, αλλά χωρίς ακρότητες, Σκανδιναβικό.-71 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:38
Δεκτά όλα αυτά αν και κατά τη γνώμη μου θα αφήσεις ότι έχεις (αν έχεις) στα παιδιά σου (αν θα έχεις).Και μένα με απασχολούν οι στιγμές πριν τον οριστικό ύπνο,μιας και θα ήθελα να έχω τρεις απογόνους μέχρι τότε και να βρούνε αρκετά ώστε να μη φάνε στη μάπα όσα εγώ,μιας και οι δικοί μου ήταν μη έχοντες.Μακάρι να μας τα φέρει από δω και πέρα αριστερά...για να πάνε όλα δεξιά.
Τώρα τα λες όμορφα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε ποια κατηγορία τοποθετείς τον Τσιτσιπά;Fanfaron έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:47Τί είπες; σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Στην Ελλάδα έχουμε δύο κυρίως ταχύτητες σε lifestyle ευ-πορείας εν μέσω κρίσης: Αυτούς που ζουν με το να τρων αλλονών, και αυτούς που ζουν με τα δεδουλευμένα. Πάνω σε αυτό το μοτίβο υπάρχουν διάφορες παραλλαγές.
Παρένθεση: Αύριο, μεσημέρι κοντά, ο Τσιτσιπάς το πιθανότερο είναι πως θα έχει στον προσωπικό του λογαριασμό κοντά στα 3.000.000 δολάρια.
Καληνύχτες μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό θαρρώ πως είναι ένα από τα βασικά συστατικά της ευτυχίας ή έστω μιας ισορροπημένης καθημερινότητας.
Υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας βέβαια, να κάνεις κάτι που σου αρέσει και είσαι καλός αλλά να υποαμοίβεσαι. Κάτι είναι κι αυτό δε λέω αλλά..
Χρυσή αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος είπαμε;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ένα είναι το λάιη στάιλ και το ανέφερε ο Συς.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υπερκουλτουριάρης
- Otto Weininger
Μια ζωή έχετε. Μην κάνετε την μιζέρια ιδεολογία. Άλλο να προσκυνάς το χρήμα και άλλο να το παίζεις υπεράνω της καλής ζωής και -γιατί όχι- της χλιδής.
Let them make the first mistake. We make the last move.

Πες το ψέματα! Θυμήθηκα μία γραφική "μεγαλομπεμπέκα" που για να πάει στη συνέλευση της οικοδομής της χτυπούσε αράδα τα lexotanil για να μη νιώθει
να της έρθει πιο μαλακά το
"θα σας περάσουμε καινούριο μουράτο ανελκυστήρα" αχ αυτά τα γκαφρά
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Οι μόνοι που σνομπαρουν την καλή ζωή ή χλιδή είναι όσοι δε μπορούν να την έχουν ή πλουσιοπαιδα που αναζητούν πρόσκαιρα μια περιπέτεια και αργά ή γρήγορα ξαναγυρίζουν στη θαλπωρή της σιγουριάς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν έχω την μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Δεν ξέρω αν όσοι δοκιμάζουν ή κάνουν χρήση νέοι μπορούν μετά να διακόψουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Οι ιστορίες πλουσίων άλλα μας λένε.
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-