όχι πάντα.
ο ωροσκόπος είναι στην ουσία ο φαινότυπος μας και τι εντύπωση δίνουμε στους άλλους.
αναλογα για τι μιλάμε παίζει ρόλο και η θεση στον εκαστοτε πλανητη. πχ για τα αισθηματικά παιζει ρόλο ο Άρης και η Αφροδίτη
και πάει λέγοντας.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein
Εμένα μ' αρέσουν κάποια ακριβά πράματα.
Μ' αρέσει ο κρόκος, το χαβιάρι, το καλό κρασί, τα πούρα.
Και τα κοστούμια μ' αρέσουν και τα μεταξωτά πουκάμισα.
Τώρα, να έχω κι ένα καλό ηχοσύστημα, δεν θα με χάλαγε. Εννοείται πως θα είχα κι ένα πλήθος δίσκων βινύλιου για να το απολαύσω.
Και να έχω ένα δωμάτιο γεμάτο με ωραίες εκδόσεις βιβλίων, δεν θα με χάλαγε ούτε αυτό.
Πόρνες όχι, το θεωρώ ανήθικο, κανένα πλαστικό πουτανάκι όμως, που δεν θα είχε καμία πρωτεύουσα ανάγκη ακάλυπτη πριν με γνωρίσει, αλλά θα είχε γοητευτεί από τα φράγκα και θα είχαμε κάνει την σιωπηρή σύμβαση "εγώ πληρώνω, οπότε εσύ ανοίγεις το στόμα σου μόνο για να χαμογελάς και για κάτι άλλο" θα ήθελα να το ζήσω πριν πεθάνω.
Πάρτι μάλλον όχι.
Ψάξε Δία και Αφροδίτη που έχεις. Αν σε γάμησε ένα διάστημα ας πούμε ο Κρόνος (γαμάει καμιά δεκαριά χρόνια όταν κατσικώνεται) δες πότε υποχωρεί η επιρροή του και τσέκαρε σε ποιους τομείς θα σου ξαναδώσει. Στη χειρότερη ρώτα αστρολόγο αλλά καλύτερα ψαξ' το μόνος.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Ο συνδυασμός μάλλον σε γάμησε ρε, δεν είναι για όλους οι υπερδυνάμεις έχουν μεγάλη ευθύνη αυτά τα πράματα.
Ε ναι ο συνδυασμός. Είμαι ψιλομαλάκας,κυνικός και ψυχρός όπως όλοι οι Αιγόκεροι, αλλά το καλλιτεχνικό β δεκαήμερο σε συνδυασμό με τον ανέμελο,ονειροπόλο και ρομαντικό χαρακτήρα του Τοξότη, με αποτρέπει από το να γίνω ένας σκληρός, πετυχημένος, πειθαρχημένος Αιγόκερος σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να τα γράψω εντελώς όλα στα αρχιδια μου, αν και μάλλον αυτό θα ήθελα να κάνω.
Μετά τα 30 πάντως ο ωροσκόπος παίζει τρελή μπάλα. Για κάποιο περίεργο λόγο, όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και λιγότερο συντηρητικός, πράγμα που δεν είναι και πολύ νορμαλ. Wtf δηλαδη
όχι πάντα.
ο ωροσκόπος είναι στην ουσία ο φαινότυπος μας και τι εντύπωση δίνουμε στους άλλους.
αναλογα για τι μιλάμε παίζει ρόλο και η θεση στον εκαστοτε πλανητη. πχ για τα αισθηματικά παιζει ρόλο ο Άρης και η Αφροδίτη
και πάει λέγοντας.
Δηλαδή δείχνω Τοξότης, αλλά είμαι Αιγόκερος; Γμτ τότε δεν εχω δικαιολογίες.
Ψάξε Δία και Αφροδίτη που έχεις. Αν σε γάμησε ένα διάστημα ας πούμε ο Κρόνος (γαμάει καμιά δεκαριά χρόνια όταν κατσικώνεται) δες πότε υποχωρεί η επιρροή του και τσέκαρε σε ποιους τομείς θα σου ξαναδώσει. Στη χειρότερη ρώτα αστρολόγο αλλά καλύτερα ψαξ' το μόνος.
Πως βρίσκω Δια και Αφροδίτη; Δεν είμαι τόσο προχωρημένος ακόμα.
Θέλω ανάλυση για σκορπιό με ωρ. σκορπιό από τον εκπληκτικό συνδυασμό υπερκουλουρι.
Σκορπιός ήταν ενα από τα άτομα που αγάπησα περισσότερο στην ζωή μου. Πολύ δυναμικό ζώδιο, με παρανοικές αντιδράσεις. Είσαι τέτοια; Πρέπει να είσαι too much για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη και τον εαυτό σου ακομα, που δεν είναι απίθανο να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός.
Δεν λεω, λυπάμαι και εμένα, αλλά για εσένα σπαράζω.
Είμαι ψιλομαλάκας,κυνικός και ψυχρός όπως όλοι οι Αιγόκεροι, αλλά το καλλιτεχνικό β δεκαήμερο σε συνδυασμό με τον ανέμελο,ονειροπόλο και ρομαντικό χαρακτήρα του Τοξότη, με αποτρέπει από το να γίνω ένας σκληρός, πετυχημένος, πειθαρχημένος Αιγόκερος σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να τα γράψω εντελώς όλα στα αρχιδια μου, αν και μάλλον αυτό θα ήθελα να κάνω.
Μετά τα 30 πάντως ο ωροσκόπος παίζει τρελή μπάλα. Για κάποιο περίεργο λόγο, όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και λιγότερο συντηρητικός, πράγμα που δεν είναι και πολύ νορμαλ. Wtf δηλαδη
Άκυρο, άστο μην το ψάχνεις.
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Θέλω ανάλυση για σκορπιό με ωρ. σκορπιό από τον εκπληκτικό συνδυασμό υπερκουλουρι.
Σκορπιός ήταν ενα από τα άτομα που αγάπησα περισσότερο στην ζωή μου. Πολύ δυναμικό ζώδιο, με παρανοικές αντιδράσεις. Είσαι τέτοια; Πρέπει να είσαι too much για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη και τον εαυτό σου ακομα, που δεν είναι απίθανο να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός.
Δεν λεω, λυπάμαι και εμένα, αλλά για εσένα σπαράζω.
Τέτοια είμαι αλλά θα ήθελα κάτι λιγότερο σπαραξικάρδιο.
Έχουμε αγώνα μεθαύριο και είμαι σε μουντ "σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ" και τέτοια.
Ο συνδυασμός μάλλον σε γάμησε ρε, δεν είναι για όλους οι υπερδυνάμεις έχουν μεγάλη ευθύνη αυτά τα πράματα.
Ε ναι ο συνδυασμός. Είμαι ψιλομαλάκας,κυνικός και ψυχρός όπως όλοι οι Αιγόκεροι, αλλά το καλλιτεχνικό β δεκαήμερο σε συνδυασμό με τον ανέμελο,ονειροπόλο και ρομαντικό χαρακτήρα του Τοξότη, με αποτρέπει από το να γίνω ένας σκληρός, πετυχημένος, πειθαρχημένος Αιγόκερος σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να τα γράψω εντελώς όλα στα αρχιδια μου, αν και μάλλον αυτό θα ήθελα να κάνω.
όχι πάντα.
και πάει λέγοντας.
Δηλαδή δείχνω Τοξότης, αλλά είμαι Αιγόκερος; Γμτ τότε δεν εχω δικαιολογίες.
για να καταλάβεις τι εννοώ φαινότυπο
Ωροσκόπος στον Λέοντα
Το ζώδιο του Λέοντα βρισκόταν στην ανατολή του ωροσκοπίου σας όταν γεννηθήκατε, φαινόμενο που σας κάνει να φαίνεστε σαν Λέων ακόμη και αν ο ήλιος ήταν σε άλλο ζώδιο. Ο Λέων σαν ωροσκόπος σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, επιβλητικό και μεγαλόπρεπο. Συμπεριφέρεστε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία και ειλικρίνεια. Φαίνεστε φλογεροί, ευγενικοί, φιλόδοξοι και πολύ δημιουργικοί. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σας έλκουν έντονα τα ερωτικά και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ζηλιάρηδες, ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε πολύ καλοί στην οργάνωση και στην διοίκηση. Το ευαίσθητο σημείο του σώματός σας σε θέματα υγείας είναι η καρδιά σας.
δίνω αυτήν την εντύπωση στους άλλους ότι είμαι πολύ λιοντάρι* αλλά δεν είμαι κατα βάση.
*εννοώ τα χαρακτηριστικά του Λέοντα.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein
Τι είν τούτα; Πείτε τα όλα για Καρκίνους με ωροσκόπο Τοξότη
κι αν έχουμε κανεναν να λέει και τον καφέ, πείτε μου να ανεβάσω αύριο το πρωί φωτό
Ρε συ, σκέφτεσαι υπερκούλ με κουλούρι ντουέτο να λένε ζώδια στην τηλεόραση; Θα έσπαγαν οι οθόνες.
πριν σταμηατήσω από το περιπτερο ερχεται μια και μου λεει (πελατισσα που ηξερα οτι ασχολειται με τα ζωδια) φετος ειναι η χρονιά σου παιξε ξυστο.παω στο προποτζίδικο να παιξω και πήρα τα τετοια μου.
μου λέει οχι διασπαρτα.πάρε μια 5αδα.δε πήρα.ακομα κλαιω τα 10 ευρω που εχασα.
παρεπιπτόντως η χρονια που περασε μονο τυχερη δεν ηταν,από τις πιο ασχημες!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein
Το ζώδιο του Λέοντα βρισκόταν στην ανατολή του ωροσκοπίου σας όταν γεννηθήκατε, φαινόμενο που σας κάνει να φαίνεστε σαν Λέων ακόμη και αν ο ήλιος ήταν σε άλλο ζώδιο. Ο Λέων σαν ωροσκόπος σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, επιβλητικό και μεγαλόπρεπο. Συμπεριφέρεστε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία και ειλικρίνεια. Φαίνεστε φλογεροί, ευγενικοί, φιλόδοξοι και πολύ δημιουργικοί. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σας έλκουν έντονα τα ερωτικά και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ζηλιάρηδες, ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε πολύ καλοί στην οργάνωση και στην διοίκηση. Το ευαίσθητο σημείο του σώματός σας σε θέματα υγείας είναι η καρδιά σας.
δίνω αυτήν την εντύπωση στους άλλους ότι είμαι πολύ λιοντάρι* αλλά δεν είμαι κατα βάση.
*εννοώ τα χαρακτηριστικά του Λέοντα.
Δεν επηρεάζει τόσο ο ωροσκόπος, μύθος
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.