Τι απέγινε ο Phylax;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι απέγινε ο Phylax;
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Θα ήταν πιό γουστόζικο ο χρυσός μόσχος αλλά μερικοί προτιμούν το αμεσότερο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν κάνει να βανδαλίζουμε. Παρατήρησα πως στην Ελλάδα όλα τα μνημεία είναι ψεκασμένα με σπρέυ και γράφουν επάνω διάφορα συνθήματα όπως μαύρη μπογιά στο μάρμαρο, κάτω τα αφεντικά όχι στα μνημόνια ναι στον έρωτα, Σούλα σ'αγαπώ και άλλα πολλά. Πολλά αγάλματα τα ρίχνουν κάτω και τα αποκεφαλίζουν, άλλα τα απογυμνώνουν από το ακριβό υλικό τους. Τις προάλλες για παράδειγμα, έκλεψαν πολλούς τόνους χαλκού μέσα σε μία νύχτα. Πρέπει να ήταν συνεργείο ολόκληρο να ξεκολλούσε και να κουβαλούσε.
Απαράδεκτα πράγματα, να αφήσουν τα έργα τέχνης ήσυχα.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

Σε λάθος νήμα είσαι, δεν διαφωνώ με ότι λεςFanfaron έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 15:48Δεν κάνει να βανδαλίζουμε. Παρατήρησα πως στην Ελλάδα όλα τα μνημεία είναι ψεκασμένα με σπρέυ και γράφουν επάνω διάφορα συνθήματα όπως μαύρη μπογιά στο μάρμαρο, κάτω τα αφεντικά όχι στα μνημόνια ναι στον έρωτα, Σούλα σ'αγαπώ και άλλα πολλά. Πολλά αγάλματα τα ρίχνουν κάτω και τα αποκεφαλίζουν, άλλα τα απογυμνώνουν από το ακριβό υλικό τους. Τις προάλλες για παράδειγμα, έκλεψαν πολλούς τόνους χαλκού μέσα σε μία νύχτα. Πρέπει να ήταν συνεργείο ολόκληρο να ξεκολλούσε και να κουβαλούσε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι; ω σόρρυ 

Δεν διαφωνεί, απλά το συγκεκριμένο πιστεύει οτι ήταν ο διάολος.
Εάν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Εκκλησία δεν μπορούμε να ξέρουμε! Υπήρξε κάποια σχετική οδηγία; αφορισμός; Έγινε κάποιος εξορκισμός πρώτα; Αν όχι, δεν μπορούμε να πιστεύουμε έτσι απλά πως ήταν ο διάολος, κάτι πρέπει να έγινε πιο μπροστά

- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 15:37Εννοείς ότι υπάρχουν και καταθέσεις κατοίκων εκτός από αυτήν του καντινιέρη που εικάζει ότι...... ;omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 15:29Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο γλυπτό, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου άγνωστοι κατέβηκαν από αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, έδεσαν ένα σκοινί γύρω από το γλυπτό και επιχείρησαν να το γκρεμίσουν τραβώντας το με τη βοήθεια του οχήματος.
Γρήγορα, όμως, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής και τράπηκαν σε φυγή.
http://www.efsyn.gr/arthro/katedafistik ... o-dimarhos
Ή αυτό είναι εικασία της εφσυν;
Και στην τελική τι πρόβλημα έχετε με τα ακτιβιστικά δρώμενα;
κλινουμε λοιπον το ρημα εννοω και μετα το ρημα εικαζω
ακτιβιστικο δρωμενο ο εξορκισμος-αφορισμος- ραντισμα με αγιασμο αγαλματος απο χριστιανο ορθοδοξο κληρικο;

...αντιχριστη!
- hellegennes
Όχι, δεν μου φαίνεται περίεργη σύμπτωση. Περίεργη σύμπτωση μού φαίνεται να έπεσε την μια μέρα που φύσηξε τόσο πολύ που έγιναν εκτεταμένες ζημιές σε όλην την χώρα και έπεσε -ας το ξαναπώ- κι άλλο μεταλλικό γλυπτό: οι ομπρέλες της Θεσσαλονίκης.
Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε, για να κάνουμε ένα τσεκ πιθανοτήτων, ότι κάποιοι ήθελαν να ρίξουν το άγαλμα και είπαν «θα περιμένουμε να φυσήξει όσο δεν φύσηξε τα τελευταία 10 χρόνια ώστε να έχουμε δικαιολογία». Ότι δεν υπήρξαν καθόλου μάρτυρες, δηλαδή δεν πέρασε απολύτως κανείς από έναν κεντρικό δρόμο για κάνα 20λεπτο. Ότι οι κάμερες του δρόμου ήταν κλειστές.
Ούτε η θρησκεία δεν απαιτεί να πιστέψουμε τόσα συμπτώσεις ταυτόχρονα και τόσο εξοργιστικό σενάριο (το τονισμένο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως η καντίνα βρισκόταν εκεί αρκετές μέρες μετά το φερόμενο περιστατικό του βανδαλισμού. Αν ήθελε κάποιος δημοσιογράφος να κάνει την δουλειά του μπορούσα να πάει και να του πάρει συνέντευξη.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:57Όχι, δεν μου φαίνεται περίεργη σύμπτωση. Περίεργη σύμπτωση μού φαίνεται να έπεσε την μια μέρα που φύσηξε τόσο πολύ που έγιναν εκτεταμένες ζημιές σε όλην την χώρα και έπεσε -ας το ξαναπώ- κι άλλο μεταλλικό γλυπτό: οι ομπρέλες της Θεσσαλονίκης.
Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε, για να κάνουμε ένα τσεκ πιθανοτήτων, ότι κάποιοι ήθελαν να ρίξουν το άγαλμα και είπαν «θα περιμένουμε να φυσήξει όσο δεν φύσηξε τα τελευταία 10 χρόνια ώστε να έχουμε δικαιολογία». Ότι δεν υπήρξαν καθόλου μάρτυρες, δηλαδή δεν πέρασε απολύτως κανείς από έναν κεντρικό δρόμο για κάνα 20λεπτο. Ότι οι κάμερες του δρόμου ήταν κλειστές.
Ούτε η θρησκεία δεν απαιτεί να πιστέψουμε τόσα συμπτώσεις ταυτόχρονα και τόσο εξοργιστικό σενάριο (το τονισμένο).
Εντζόιν γιορ πήξιμο. 

- hellegennes
Ναι. Όντως. Ξέρεις λοιπόν κανένα από τα ελληνολιμπεράδικα, τύπου vice, να πήγαν να τον ρωτήσουν; Εντελώς περιέργως, μόνο ο δήμαρχος βγήκε σε όλα τα μέσα, που δεν ήταν μάρτυρας. Ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε πουθενά. Ούτε καν στην αστυνομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ήταν δουλειά του μάρτυρα να πάει από μόνος του. Η αστυνομία έπρεπε να ψάξει και ίσως το έκανε. Δεν με ενδιαφέρει να επιχειρηματολογήσω υπέρ ή κατά του δημάρχου. Ό,τι και να έγινε τον βόλεψε που το άγαλμα δεν είναι πια εκεί.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:12Ναι. Όντως. Ξέρεις λοιπόν κανένα από τα ελληνολιμπεράδικα, τύπου vice, να πήγαν να τον ρωτήσουν; Εντελώς περιέργως, μόνο ο δήμαρχος βγήκε σε όλα τα μέσα, που δεν ήταν μάρτυρας. Ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε πουθενά. Ούτε καν στην αστυνομία.
- hellegennes
Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Είπα ότι δεν κατέθεσε ως μάρτυρας. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει ο δήμαρχος σαν δήμαρχος. Με ενδιαφέρει το ψέμα ως πολιτική.
Θα μου ήταν πανεύκολο να πάρω την πλευρά του δημάρχου, που ισχυρίζεται ότι το έκαναν χρυσαυγίτες. Πρώτα γιατί σιχαίνομαι τον βανδαλισμό και θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρείται αυστηρά και δεύτερον γιατί σιχαίνομαι τα μιάσματα της ΧΑ και την «ιδεολογία» τους.
Αλλά βρίσκω πιο σημαντικό το τι αγαπώ παρά το τι σιχαίνομαι. Και αγαπώ παράφορα την αλήθεια.
Θα μου ήταν πανεύκολο να πάρω την πλευρά του δημάρχου, που ισχυρίζεται ότι το έκαναν χρυσαυγίτες. Πρώτα γιατί σιχαίνομαι τον βανδαλισμό και θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρείται αυστηρά και δεύτερον γιατί σιχαίνομαι τα μιάσματα της ΧΑ και την «ιδεολογία» τους.
Αλλά βρίσκω πιο σημαντικό το τι αγαπώ παρά το τι σιχαίνομαι. Και αγαπώ παράφορα την αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τυχαία έπεσε το μάτι μου στην εκπομπή του βλακοπαπαδόπουλου με τα ξέκωλα που χορεύουν και πίσω στο σκηνικό είδα κάτι σαν κόκκινο άλογο,σε πολύ μεγάλο μέγεθος,στο ίδιο χρώμα με τον Φύλακα και φτιαγμένο από το ίδιο υλικό.Προφανώς είναι του ίδιου καλλιτέχνη (ή,κακοτέχνη,όπως το βλέπει κανείς).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Tί απέγινε ο τρολέμπορος?
από Kauldron » 03 Μαρ 2025, 13:05 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 20 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
03 Μαρ 2025, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι απέγινε ο Γενιαμαρτίας;
από Εκτωρ » 21 Σεπ 2023, 10:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
21 Σεπ 2023, 10:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι απέγινε ο Καουλοδρόνος;
από Libre arbitre » 19 Σεπ 2023, 21:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 79 Απαντήσεις
- 3939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Οκτ 2023, 21:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι απεγινε η κλανιόλα μπολσεβικα παιδοβιαστης Μούρθου?
από ερνεστο καρανίξ » 25 Αύγ 2024, 22:18 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
12 Δεκ 2024, 19:35
-