Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιαν 2019, 14:22

Ασέβαστος έγραψε:
24 Ιαν 2019, 14:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2019, 12:05
Ασέβαστος έγραψε:
24 Ιαν 2019, 11:59

ισχυει και για πολλα αλλα. οτιδηποτε δηλωνει καποιος με υπερηφανεια, συχνοτερα ειναι ψεμμα παρα αληθεια.
Στο γνωστό "έχω μια δουλειά/γυναίκα/σπίτι/οτιδήποτε που δεν μπορείτε καν να ονειρευθείτε, κακομοίρηδες" αναφέρεσαι; :lol:
ακριβως.

γαμωτη, λειπουν καναδυοτρια μπουμπουκια απο δωχαμου, τα προγκηξαμε, καλο γελιο εβγαζαν. αγωνιστικοι χαρτοπαιχτες, σεμιναριδες ευζωιας, φορεις παντελονιων αρμανι, και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. :smt047
α ρε μητσοκόλια, λείπεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 14:28

Ερμής έγραψε:
24 Ιαν 2019, 14:22

Δεν είναι ο Ρούλης;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιαν 2019, 14:31

Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2019, 14:28
Ερμής έγραψε:
24 Ιαν 2019, 14:22

Δεν είναι ο Ρούλης;
α αυτό είναι; Δε το ειχα προσέξει ιδιαιτέρως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 24 Ιαν 2019, 14:35

Otto Weininger έγραψε:
24 Ιαν 2019, 09:14
plouf έγραψε:
24 Ιαν 2019, 08:24
Otto Weininger έγραψε:
23 Ιαν 2019, 20:05
Στηρίζω under.
Eσυ φαρμακοτριφτη αν ησουν αρκετα εξυπνος και επιδεξιος θα μπορουσες να δημιουργησεις αλυσιδα φαρμακειων και να γινεις πλουσιος.Απο οτι φαινεται ομως δεν εισαι τιποτα απο τα δυο και δεν εχεις να κανεις αλλο απο το να ψωλαρμενιζεις στο παραφορουμ.Τις καλημερες μου. :wave:
Δεν μου χρειάζεται η αλυσίδα. Επίσης μόνο έξυπνος δεν είσαι αν πας να κάνεις αλυσίδα σαν ιδιώτης, μην πετάς παπαριες αν δεν ξέρεις τα του χώρου. Οπότε και με τα δύο φαρμακεία,μια χαρά φτάνουν.

Besides,φρόντισαν άλλοι να έχω φράγκα και υποδομές πριν από μένα για μένα. Οπότε μην ανησυχείς αν με βλέπεις εδώ. Έχω την πολυτέλεια να μην ξεπουλάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου κυνηγώντας μισθό.

Ελπίζω κι εσύ το ίδιο.

Όχι φίλε δεν ξέρεις εσύ τα του φαρμάκου και της αγοράς. Άσε τον Πλουφ να μας πει.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Ιαν 2019, 15:07

Von Mackensen έγραψε:
24 Ιαν 2019, 14:35
Otto Weininger έγραψε:
24 Ιαν 2019, 09:14
plouf έγραψε:
24 Ιαν 2019, 08:24

Eσυ φαρμακοτριφτη αν ησουν αρκετα εξυπνος και επιδεξιος θα μπορουσες να δημιουργησεις αλυσιδα φαρμακειων και να γινεις πλουσιος.Απο οτι φαινεται ομως δεν εισαι τιποτα απο τα δυο και δεν εχεις να κανεις αλλο απο το να ψωλαρμενιζεις στο παραφορουμ.Τις καλημερες μου. :wave:
Δεν μου χρειάζεται η αλυσίδα. Επίσης μόνο έξυπνος δεν είσαι αν πας να κάνεις αλυσίδα σαν ιδιώτης, μην πετάς παπαριες αν δεν ξέρεις τα του χώρου. Οπότε και με τα δύο φαρμακεία,μια χαρά φτάνουν.

Besides,φρόντισαν άλλοι να έχω φράγκα και υποδομές πριν από μένα για μένα. Οπότε μην ανησυχείς αν με βλέπεις εδώ. Έχω την πολυτέλεια να μην ξεπουλάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου κυνηγώντας μισθό.

Ελπίζω κι εσύ το ίδιο.

Όχι φίλε δεν ξέρεις εσύ τα του φαρμάκου και της αγοράς. Άσε τον Πλουφ να μας πει.
Μα τον παπαρα, αλυσίδες φαρμακείου βρήκε να μου πει; :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Ιαν 2019, 16:13

Αλυσίδες με ψεύτικα φάρμακα σκέτο νερό ομοιοπαθητικά φάρμακα να φτιάξεις, να χεστείς στο τάλιρο :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

microαστική Λινάτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από microαστική Λινάτσα » 24 Ιαν 2019, 16:33

blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 06:22
microαστική Λινάτσα έγραψε:
24 Ιαν 2019, 04:13
blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 03:55
Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Τρομερή συμπτωση ολοι οι αναρχες του πληκτρολογίου να εχουνε μαμα και μπαμπά που συγχνωτιζονται με την υψηλή κοινωνία ε;
Το σχολιο που δικαιωνει το νικ σου, κλασσικη μικροαστιλα, μεστην ζοχαδα και τον φθονο. Καμια σχεση παντως με γονεις αυτες οι γνωριμιες, δουλεψα γι αυτους τους ανθρωπους και δεν εγινα καν σωγαμπρος οταν μου δοθηκε η ευκαιρια, γιατι δεν εχω ανατροφη λιγουρη μικροαστου εγω βλεπεις. Επισης σου γαμαω οτι εχεις ιερο και οσιο.
καμία ζήλεια και κανένας φθόνος, δεν είπα ότι είναι κακό να κάνεις τις καλύτερες και πιο πλούσιες παρέες :c020: την σύμπτωση με την...ιδεολογική ταυτότητα επισήμανα

το αν θα γινόσουν σώγαμπρος κάπου δεν με πολυαφορά σόρυ κιόλας, ούτε θα σου υποδείξω τις παρέες σου
αλλά κακά τα ψέματα, όταν κάποιος λέει για την ζωη των πλουσιων μιλώντας τόσο απόλυτα, εικάζεις ότι τους έχει ζήσει στο πετσί του και σε αντιπροσωπευτικό δείγμα (αλλιώς, να σας πω και εγω για τους μεγιστάνες φίλους μου από σπόντες εδώ και εκεί :-? ), και ωραία θα με βούλωνες αν ήσουν απλά το υπηρετικό τους προσωπικό αλλά επειδή εσείς τα πληκτρολογιοανάρχια μαρτυράτε και χωρίς ξύλο, όπως παραδέχεσαι αφορούσε και διαπροσωπικές σχέσεις μπουχαχα (και επαγγελματικές να ήταν, δεν νομίζω να μην πάει μέσω κοινου περιβαλλοντος αλλά οκ)

η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ο χώρος σου θρίβει από άτομα που τα έχουνε όλα λυμένα στην ζωή τους ή... μέχρι να απαγκιστρωθούν από αυτό εκούσια ή ακούσια, τα ερεθισματα τους είναι ακριβως αυτη η "αυταρκεια"...
και λέγοντας χώρο σου δεν εννοω την παλια γενια αναρχικων που δεν θα ασχολιοταν να γραφει καν επιδεικτικες πιπες στα ιντερντετ
βρισε οσο θες, ξες πού σε γραφω :wave:
Ορέστης 35 έγραψε:
04 Απρ 2018, 11:58
Εχετε δει στην Ερμου που μαζευονται και χορευουν τουιστ;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 16:47

Otto Weininger έγραψε:
24 Ιαν 2019, 10:52
Ασέβαστος έγραψε:
24 Ιαν 2019, 10:28
blackpaint έγραψε:
24 Ιαν 2019, 03:55
Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
οχι.

τους μισους εκατομυριουχους, ουτε που τους ξερουμε, ουτε που μπορουμε να φανταστουμε οτι εχουν τοσα.
Αυτό.
Δεν θα ξεχάσω πρόσφατα, που ήμουν σε μαγαζί μιλώντας με τον ιδιοκτήτη χαλαρά (γνωριζόμαστε) και κάποια στιγμή μπαίνει ένας κύριος εντελως μονος του γύρω στα 70 κουστουματος, κρατώντας μια σακούλα με ψωμί :lol:

Ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν έχει φέρει τίποτα καινούργιο σε λαμπατερ εποχής, κοίταξε λίγο, χαιρετηθηκαν και έφυγε.

Οπότε γυρνάει και μου λέει ο φίλος: ξέρεις ποιος είναι αυτός; Ο εφοπλιστής ο τάδε. Από τους παλιούς εφοπλιστές μάλιστα.
δεν ειπα καν για τετοιους, αλλα (μεταξυ αλλων) για οικογενεια που με φιλοξενησε καποια στιγμη σε παλατι του 17ου αιωνα. Ατομα που καθονται σε τσουβαλια με χρυσαφι εδω και κατι αιωνες δηλαδη, οταν οι προγονοι του εφοπλιστη σου ψαρευαν αχινους.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Ιαν 2019, 16:54

:smt005::smt005::smt005::smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

microαστική Λινάτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από microαστική Λινάτσα » 24 Ιαν 2019, 17:03

εεπ ειχα ειδοποιηση για παραθεση, πού είναι; πες το πιο κοσμια να μην σβηστει βρεεεε
Ορέστης 35 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Ιαν 2019, 17:07

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
Α ρε Σκρουτζ, τι να κάνεις τώρα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

microαστική Λινάτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από microαστική Λινάτσα » 24 Ιαν 2019, 17:08

Dwarven Blacksmith έγραψε:
24 Ιαν 2019, 17:07
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
:smt005:
Ορέστης 35 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 17:08

ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιαν 2019, 17:11

Dwarven Blacksmith έγραψε:
24 Ιαν 2019, 17:07
αμα θες να κανεις ταξικο τουρισμο, υπαρχουν καλυτερες ακρες.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Ιαν 2019, 17:12

Ειναι γνωστο οτι ο blackpaint θα γινοτσν σωγαμπρος του Βαρδινογιαννη αλλα τελευταια στιγμη τον εφαγε ο Νινο.Ηταν κατι που δεν συγχωρεσε ποτε στον καπιταλισμο ο συντροφος και ακριβως απο τοτε ο blackpaint εγινε αδελφη και αριστερος.Πολεμος !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών