α ρε μητσοκόλια, λείπεις.
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
α αυτό είναι; Δε το ειχα προσέξει ιδιαιτέρως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 09:14Δεν μου χρειάζεται η αλυσίδα. Επίσης μόνο έξυπνος δεν είσαι αν πας να κάνεις αλυσίδα σαν ιδιώτης, μην πετάς παπαριες αν δεν ξέρεις τα του χώρου. Οπότε και με τα δύο φαρμακεία,μια χαρά φτάνουν.
Besides,φρόντισαν άλλοι να έχω φράγκα και υποδομές πριν από μένα για μένα. Οπότε μην ανησυχείς αν με βλέπεις εδώ. Έχω την πολυτέλεια να μην ξεπουλάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου κυνηγώντας μισθό.
Ελπίζω κι εσύ το ίδιο.
Όχι φίλε δεν ξέρεις εσύ τα του φαρμάκου και της αγοράς. Άσε τον Πλουφ να μας πει.
- Otto Weininger
Μα τον παπαρα, αλυσίδες φαρμακείου βρήκε να μου πει;Von Mackensen έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:35Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 09:14Δεν μου χρειάζεται η αλυσίδα. Επίσης μόνο έξυπνος δεν είσαι αν πας να κάνεις αλυσίδα σαν ιδιώτης, μην πετάς παπαριες αν δεν ξέρεις τα του χώρου. Οπότε και με τα δύο φαρμακεία,μια χαρά φτάνουν.
Besides,φρόντισαν άλλοι να έχω φράγκα και υποδομές πριν από μένα για μένα. Οπότε μην ανησυχείς αν με βλέπεις εδώ. Έχω την πολυτέλεια να μην ξεπουλάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου κυνηγώντας μισθό.
Ελπίζω κι εσύ το ίδιο.
Όχι φίλε δεν ξέρεις εσύ τα του φαρμάκου και της αγοράς. Άσε τον Πλουφ να μας πει.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αλυσίδες με ψεύτικα φάρμακα σκέτο νερό ομοιοπαθητικά φάρμακα να φτιάξεις, να χεστείς στο τάλιρο 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
καμία ζήλεια και κανένας φθόνος, δεν είπα ότι είναι κακό να κάνεις τις καλύτερες και πιο πλούσιες παρέεςblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 06:22Το σχολιο που δικαιωνει το νικ σου, κλασσικη μικροαστιλα, μεστην ζοχαδα και τον φθονο. Καμια σχεση παντως με γονεις αυτες οι γνωριμιες, δουλεψα γι αυτους τους ανθρωπους και δεν εγινα καν σωγαμπρος οταν μου δοθηκε η ευκαιρια, γιατι δεν εχω ανατροφη λιγουρη μικροαστου εγω βλεπεις. Επισης σου γαμαω οτι εχεις ιερο και οσιο.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:13Τρομερή συμπτωση ολοι οι αναρχες του πληκτρολογίου να εχουνε μαμα και μπαμπά που συγχνωτιζονται με την υψηλή κοινωνία ε;blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.

το αν θα γινόσουν σώγαμπρος κάπου δεν με πολυαφορά σόρυ κιόλας, ούτε θα σου υποδείξω τις παρέες σου
αλλά κακά τα ψέματα, όταν κάποιος λέει για την ζωη των πλουσιων μιλώντας τόσο απόλυτα, εικάζεις ότι τους έχει ζήσει στο πετσί του και σε αντιπροσωπευτικό δείγμα (αλλιώς, να σας πω και εγω για τους μεγιστάνες φίλους μου από σπόντες εδώ και εκεί

η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ο χώρος σου θρίβει από άτομα που τα έχουνε όλα λυμένα στην ζωή τους ή... μέχρι να απαγκιστρωθούν από αυτό εκούσια ή ακούσια, τα ερεθισματα τους είναι ακριβως αυτη η "αυταρκεια"...
και λέγοντας χώρο σου δεν εννοω την παλια γενια αναρχικων που δεν θα ασχολιοταν να γραφει καν επιδεικτικες πιπες στα ιντερντετ
βρισε οσο θες, ξες πού σε γραφω

- blackpaint
δεν ειπα καν για τετοιους, αλλα (μεταξυ αλλων) για οικογενεια που με φιλοξενησε καποια στιγμη σε παλατι του 17ου αιωνα. Ατομα που καθονται σε τσουβαλια με χρυσαφι εδω και κατι αιωνες δηλαδη, οταν οι προγονοι του εφοπλιστη σου ψαρευαν αχινους.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:52Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:28οχι.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
τους μισους εκατομυριουχους, ουτε που τους ξερουμε, ουτε που μπορουμε να φανταστουμε οτι εχουν τοσα.
Δεν θα ξεχάσω πρόσφατα, που ήμουν σε μαγαζί μιλώντας με τον ιδιοκτήτη χαλαρά (γνωριζόμαστε) και κάποια στιγμή μπαίνει ένας κύριος εντελως μονος του γύρω στα 70 κουστουματος, κρατώντας μια σακούλα με ψωμί
Ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν έχει φέρει τίποτα καινούργιο σε λαμπατερ εποχής, κοίταξε λίγο, χαιρετηθηκαν και έφυγε.
Οπότε γυρνάει και μου λέει ο φίλος: ξέρεις ποιος είναι αυτός; Ο εφοπλιστής ο τάδε. Από τους παλιούς εφοπλιστές μάλιστα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
-
εεπ ειχα ειδοποιηση για παραθεση, πού είναι; πες το πιο κοσμια να μην σβηστει βρεεεε
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
Α ρε Σκρουτζ, τι να κάνεις τώρα.

-
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:07Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.

- blackpaint
ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.
- blackpaint
αμα θες να κανεις ταξικο τουρισμο, υπαρχουν καλυτερες ακρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:07Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που με κάλεσε ένας οικογενειακός φίλος για κολύμπι στο μεγαρο του. Αυτός μπήκε με μακροβούτι, εγώ έβαλα λίγο τα πόδια μέσα σε κάτι στερλίνες στα ρηχά, πάγωσα και ξαναβγήκα. Μου έλεγε ότι τις χαμαλοδουλειες τις κάνει ο ανιψιός του και του δίνει μια δεκάρα την ώρα.
Ειναι γνωστο οτι ο blackpaint θα γινοτσν σωγαμπρος του Βαρδινογιαννη αλλα τελευταια στιγμη τον εφαγε ο Νινο.Ηταν κατι που δεν συγχωρεσε ποτε στον καπιταλισμο ο συντροφος και ακριβως απο τοτε ο blackpaint εγινε αδελφη και αριστερος.Πολεμος !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-