Επειδή σας ξέρουμε εσας τους νέους, που είστε μαξιμαλισταί
μόνο με φωτογραφία του περι ού σουβλακίου πειθόμεθα
Επειδή σας ξέρουμε εσας τους νέους, που είστε μαξιμαλισταί
Νομίζω κάπου το είχαμε ξανασυζητησει.
Ω ναι, ειχα φαει πριν χρονια!!!!Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:04Ένα πολύ δυνατό που έτρωγα οπότε πήγαινα στο σπίτι φίλου, ήταν ο Αιγύπτιος στην Νίκαια.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ή αν έχει αλλάξει κάτι.
αυτό δίπλα στην εκκλησία (Αγ.Νικόλαος iirc) στην αρχή της υμμητού λες; Αν ναι, πράγματι έχουν πολύ ωραίο κεμπάπ.
γενικα και γαστρονομικά το είπα, οχι για το τελειον ειδικα
H Νίκαια και συγκεκριμένα η Παλαιά Κοκκινιά είναι ο τόπος όπου εγεννήθη αυτό που ονομάζουμε αθηναϊκό σουβλάκιNostalgia έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:15Ω ναι, ειχα φαει πριν χρονια!!!!Otto Weininger έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:04Ένα πολύ δυνατό που έτρωγα οπότε πήγαινα στο σπίτι φίλου, ήταν ο Αιγύπτιος στην Νίκαια.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ή αν έχει αλλάξει κάτι.
εις το παρον ατυχησατε στις προβλεψεις σας κ πρωιμε μπερια
αυτός μου έχει πει ατακάρα.
Καλά σου είπε. Αθηναϊκό σουβλάκι, δεν το λέω τυχαία. Κανένας βλάχος στις συνοικίες μπορεί να έβαζε ό,τι ήθελε. Θυμάμαι στον Πειραιά την αυθεντική Δροσοπηγή, πριν γίνει αλυσίδα, που είχε μόνο μπιφτέκι και καλαμάκι, και όχι τζατζίκι, και του έλεγαν να βάλει τζατζίκι, κι επέμενε να μη βάζει. Και για ξεκάβλωμα πηγαίναμε στον κυρ Αντρέα της Καλλίπολης, που έβαζε σαζίκι με το φτυάρι.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:46αυτός μου έχει πει ατακάρα.
όταν σχολιάσαμε το περιεχόμενο (με καλαμάκι ήταν) ότι δεν είχε τζατζίκι, απάντησε με μειλίχια υψίφωνη και εκφορά αριστοκράτη παλιάς Αθήνας:
"το Αθηναϊκό σουβλάκι, είναι αυτό.
ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ* μπορούν να βάζουν ο,τι θέλουν"
*με περιφρόνηση Μαντάμ Σουσού και βάλε
Βάζει πατάτα στην πίταmicroαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:45εις το παρον ατυχησατε στις προβλεψεις σας κ πρωιμε μπερια
πιο μικρο σουβλακι, δυσκολα βρισκεις
επισης φημολογειται οτι ο ιδιοκτητης οποτε εντοπιζει την υπαλληλο να βαζει τεταρτη μεγαλη ή πεμπτη μικρη πατατα στην πιτα, την μαστιγωνει αλυπητα γιατι θα πεσει εξω το μαγαζι
Oo. Where is that? Ετσι ακριβώς λέγεται;ritzeri έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:04Από τον Ευριπίδη και εγώ τον ωραίο προτιμούσα.
Βέβαια στην περιοχή το καλύτερο ήταν του "κυρ Κώστα του βρωμιαρη"