Να τη κοιτάξει 2 δευτερόλεπτα να τη θαυμάσει και τέλος, παραπάνω δεν έχει

Να τη κοιτάξει 2 δευτερόλεπτα να τη θαυμάσει και τέλος, παραπάνω δεν έχει
Εννοείται!enaon έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 19:00για το μυαλό μας;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 18:23Όσο ωραία κι αν μου φαίνεται μια γυναίκα, στην τελική, οι άντρες μ' ενδιαφέρουν γιατί υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω και οι γυναίκες δεν το διαθέτουν.
Έτσι είναι η κοπέλα του κολλητού μου, μικρή σε ηλικία, ψηλή γύρω στο 1.70,ποδάρες, κορμάρα γενικότερα, μαύρο μακρύ μαλλί ολόισιο, μελαχρινή, σαρκώδη χείλη, ματάρες μεγάλες και κάτι λακάκια όταν χαμογελάει. Είναι μια ζωγραφιά πανέμορφη να τη χαζεύεις.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 19:50Παω προχτες σε ενα δικηγορικο γραφειο. Εχει 2 γραμματεις με καλει η καστανομαλλα.
Πλησιαζω και καταλαβαινω πως προκειται για θεομουνο.
Κασταν, μαλλι καρε μακρυ ακουμπα απαλα τον ρωμαλεο όμο, σχετικα χλωμο προσωπακι, απιστευτες χειλαρες.
Βαψιμο στην τριχα.
Ρολογακι γουστοζικο, και ενα πολυ κομψο κυπαρισι φορεματακι το οποιο δυστυχως δεν μπορεσα να διακρινω μεχρι ποιο υψος μπουτιου εφτανε.
Ψηλη , φαινοταν αν και καθοταν, βυζαρες. Κωλο-ποδι δεν καταφερα να διακρινω.
Μιλαμε για θεα.
Λιγο πριν φτασω στο γραφειο της , παιρνω βαθια ανασα και σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να ξεφτιλιστω μπρος στην ανωτεροτητα αυτου του πλασματος.
Σοβαρος ψυχρος συναφριωμενος την χαιρετω και σχετικα αδιαφορα της εξηγω το θεμα μου.
Ταυτοχρονα αξιοποιω οποιαδηποτε ανιχνευτικη ικανοτητα διεθετα ωστε να φωτογραφησω οσο πιο καλα γινεται την θεα απεναντι μου στο εναμιση μετρο.
Αυτες οι χειλαρες με λυγιζουν, με ρουφανε σαν σουπερμασιβ μπλακ χοουλ, θολωνω, ζαλιζομαι, αλλα αντέχω ακόμη.
Ο ψυχρος πληθυντικος της μου γρατζουναει τη ψυχη.
3 λεπτα αργότερα σηκωνομαι , χαιρετω αδιαφορα και φευγω.
Ανδρες. Ποταπα σκουληκια διπλα στην συμπαντικη ανωτεροτητα των γυναικων.
να πας σε συλλογο τυφλων, και να ρωτησεις αν ξερουν κανα κοσμοκαλογερο, με ικανοτητες τριμηνης εγκρατειας, αν θες να κανεις την τυχη σου.
Το μακρυ , παχυ και σκληρο μυαλο μας.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 20:03Εννοείται!enaon έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 19:00για το μυαλό μας;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 18:23Όσο ωραία κι αν μου φαίνεται μια γυναίκα, στην τελική, οι άντρες μ' ενδιαφέρουν γιατί υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω και οι γυναίκες δεν το διαθέτουν.
Μη με κάνεις έτσι τώρα που βρήκα τον άντρα της ζωής μου
Δηλώσεις.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 20:14Το μακρυ , παχυ και σκληρο μυαλο μας.
ΜεγάλεςGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 20:40Δηλώσεις.
Μη νομίζεις και το μικρό σχολιάζουμε.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 20:14Το μακρυ , παχυ και σκληρο μυαλο μας.
Ισχύει. Μετά τον χωρισμό όμωςdon't speak έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 21:23Μη νομίζεις και το μικρό σχολιάζουμε.
Στο σεξ μπορεί να υπάρχουν ρόλοι, αν και συχνότερα πρόκειται για εναλλασσόμενους ρόλους και όχι κάτι πάγιο. Στην σχέση όμως αυτό που λες είναι από πολύ σπάνιο ως ανύπαρκτο σε ομόφυλα ζευγάρια. Η καλύτερη φίλη μου είναι ομοφυλόφιλη και ως εκ τούτου γνωρίζω πολλά ζευγάρια, άντρες και γυναίκες, και δεν ξέρω κανένα που να ταιριάζει στην περιγραφή σου. Τα περισσότερα ζευγάρια δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι ζευγάρια ή γκέι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 13:45Aναφέρομαι σε ρόλους, χαρακτήρες, βάζω το "άντρες" και "γυναίκες" σε εισαγωγικά, τα παρακάμπτεις και απομονώνεις την πρόταση όπου αντιλαμβάνεσαι την κυριαρχικότητα μόνον ως σεξουαλική έκφραση.
Ε, μ' αυτήν τη λογική καλό είναι να διευκρινήσω ότι όταν έγραφα για την εντύπωση που μου προκαλούν τα γκέι ζευγάρια, δεν εννοούσα ότι ήμουν παρατηρητής της πράξης. Γράφοντας για "κυριαρχικότητα" και "άντρες" αναφερόμουν στους γκέι (άντρες και γυναίκες) που έχουν εμφανέστατα το πάνω χέρι στη σχέση, που υιοθετούν, μιμούνται τον στερεοτυπικό αντρικό ρόλο του Πυγμαλίωνα που πλάθει όπως θέλει τη Γαλάτεια του. Το ποιος πηδάει ποιον και ποια φοράει το στραπόν, είναι τελείως άλλο ζήτημα που εξαρτάται από τα "θέλω" του Πυγμαλίωνα.
Ποιό χωρισμό;Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:17Ισχύει. Μετά τον χωρισμό όμως
Έχεις απόλυτο δίκιοdon't speak έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:24Ποιό χωρισμό;
Ποιά σχέση;
Για μικρό μιλάμε.