Ποιο καλε είναι σεξισμός;
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν μας φτανουν οι γενικοτητες περι μικρου,
θελουμε να μας γραψετε και τους ποντους εγω εχω μια μεζουρα τωρα διπλα μου
θελουμε να μας γραψετε και τους ποντους εγω εχω μια μεζουρα τωρα διπλα μου
Άσε τη μεζούρα κάτω slowly.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι μόνες γυναίκες που μου αρέσουν είναι οι κάτω των 7-8 για γούτσου γούτσου και για να παίζω σαν παιδί. Μην διανοηθεί κανείς να το πει παιδεραστία. 

- Υπερκουλτουριάρης
Δεν έχω καμιά φαντασίωση με λεσβίες, δεν με φτιάχνουν αισθητικά, αν και τελευταία που πετυχαίνω συνέχεια ένα ζευγάρι πιτσιρίκες στην Ροτόντα, να κρατιούνται χέρι χερι και να φιλιούνται, όχι προκλητικά αλλά ανθρώπινα, το βρίσκω όμορφο θέαμα, όχι με την οπτική του πορνόγερου όμως.
Τες πάντων ασχέτος φύλλου, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έλκεται κάποιος από το αρσενικό. Νομίζω πως όλες οι γυναίκες μας κοροιδεύουν. Οι άνδρες είναι σιχαμένοι και κατα 90% αδιάφορες προσωπικότητες. Οι λεσβίες μάλλον σπάνε μια συνωμοσία αιώνων.
Τες πάντων ασχέτος φύλλου, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έλκεται κάποιος από το αρσενικό. Νομίζω πως όλες οι γυναίκες μας κοροιδεύουν. Οι άνδρες είναι σιχαμένοι και κατα 90% αδιάφορες προσωπικότητες. Οι λεσβίες μάλλον σπάνε μια συνωμοσία αιώνων.
- Οργισμένος
Γυναικα, αυτος ο ψυχρος υπολογιστης.don't speak έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:24Ποιό χωρισμό;
Ποιά σχέση;
Για μικρό μιλάμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Οργισμένος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:39Γυναικα, αυτος ο ψυχρος υπολογιστης.

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μικρομέζουροι;
θελουν κρέας ρε μαν, δεν ειναι πυρηνική φυσικήΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:38Δεν έχω καμιά φαντασίωση με λεσβίες, δεν με φτιάχνουν αισθητικά, αν και τελευταία που πετυχαίνω συνέχεια ένα ζευγάρι πιτσιρίκες στην Ροτόντα, να κρατιούνται χέρι χερι και να φιλιούνται, όχι προκλητικά αλλά ανθρώπινα, το βρίσκω όμορφο θέαμα, όχι με την οπτική του πορνόγερου όμως.
Και μας ανέχονται γιατί αισθάνονται άβολα να αγοράσουν δονητη
ένα ποστ ειλικρινές μετά απο τόσες σελίδεςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:38Οι άνδρες είναι σιχαμένοι και κατα 100% αδιάφορες προσωπικότητες.
Μέχρι να με γνωρίσεις μωρό μουΧουργιατς έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:48ένα ποστ ειλικρινές μετά απο τόσες σελίδεςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:38Οι άνδρες είναι σιχαμένοι και κατα 100% αδιάφορες προσωπικότητες.
- hellegennes
Ό,τι συζητήσατε στην τελευταία σελίδα (μαζί με αυτά που είπε ο Οργισμένος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σχετικα με τα μεγέθη; Τι το σεξιστικό έχει να σχολιάσεις με την κολλητή σου την ερωτική σου ζωή;hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:52Ό,τι συζητήσατε στην τελευταία σελίδα (μαζί με αυτά που είπε ο Οργισμένος).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και η δική μου περιγραφή στηρίζεται σε προσωπικές εμπειρίες. Κι έχω ξεκάθαρη εικόνα για συμπεριφορές τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι, δηλαδή στις φάσεις που τα ζεύγη λειτουργούν σε χαλαρό περιβάλλον. Παίζουν ακόμη και εμφανισιακά/μορφωτικά/οικονομικά δεδομένα, πανομοιότυπα ή ακόμη πιο έντονα από αυτά που παίζουν στις στρέιτ σχέσεις. Προφανέστατα, έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα των πραγμάτων.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:21Στο σεξ μπορεί να υπάρχουν ρόλοι, αν και συχνότερα πρόκειται για εναλλασσόμενους ρόλους και όχι κάτι πάγιο. Στην σχέση όμως αυτό που λες είναι από πολύ σπάνιο ως ανύπαρκτο σε ομόφυλα ζευγάρια. Η καλύτερη φίλη μου είναι ομοφυλόφιλη και ως εκ τούτου γνωρίζω πολλά ζευγάρια, άντρες και γυναίκες, και δεν ξέρω κανένα που να ταιριάζει στην περιγραφή σου. Τα περισσότερα ζευγάρια δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι ζευγάρια ή γκέι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 13:45Aναφέρομαι σε ρόλους, χαρακτήρες, βάζω το "άντρες" και "γυναίκες" σε εισαγωγικά, τα παρακάμπτεις και απομονώνεις την πρόταση όπου αντιλαμβάνεσαι την κυριαρχικότητα μόνον ως σεξουαλική έκφραση.
Ε, μ' αυτήν τη λογική καλό είναι να διευκρινήσω ότι όταν έγραφα για την εντύπωση που μου προκαλούν τα γκέι ζευγάρια, δεν εννοούσα ότι ήμουν παρατηρητής της πράξης. Γράφοντας για "κυριαρχικότητα" και "άντρες" αναφερόμουν στους γκέι (άντρες και γυναίκες) που έχουν εμφανέστατα το πάνω χέρι στη σχέση, που υιοθετούν, μιμούνται τον στερεοτυπικό αντρικό ρόλο του Πυγμαλίωνα που πλάθει όπως θέλει τη Γαλάτεια του. Το ποιος πηδάει ποιον και ποια φοράει το στραπόν, είναι τελείως άλλο ζήτημα που εξαρτάται από τα "θέλω" του Πυγμαλίωνα.
Αλλά και στατιστικά να το πάρεις, το ίδιο ισχύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Τίποτα, απλά μην απορούν ορισμένες που βρίσκουν την κολλητή μετά με τον γκόμενο στα 4 στο κρεβάτι τους.Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:55Σχετικα με τα μεγέθη; Τι το σεξιστικό έχει να σχολιάσεις με την κολλητή σου την ερωτική σου ζωή;hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:52Ό,τι συζητήσατε στην τελευταία σελίδα (μαζί με αυτά που είπε ο Οργισμένος).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-