Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 23:09
Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:55
hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:52
Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:30
Ποιο καλε είναι σεξισμός;
Ό,τι συζητήσατε στην τελευταία σελίδα (μαζί με αυτά που είπε ο Οργισμένος).
Σχετικα με τα μεγέθη; Τι το σεξιστικό έχει να σχολιάσεις με την κολλητή σου την ερωτική σου ζωή;
Με την κολλητή σου, τίποτα. Δεν θεωρώ σεξισμό τα σχόλια μεταξύ παρεών, αν και οι φεμινίστριες θεωρούν σεξιστικά ή μισογυνικά τα σχόλια αντρών στις παρέες τους. Double standards. Σεξισμός είναι να το εκφράζεις δημόσια.
Ας πούμε, ο
Οργισμένος καταφέρνει να γίνει σεξιστής κατά των δυο φύλων ταυτόχρονα. Μειώνοντας τον άντρα με βάση τις ερωτικές του προτιμήσεις και περιγράφοντας την γυναίκα σαν έπιπλο. Εδώ δεν έχει σημασία η πρόθεσή του αλλά το αποτέλεσμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
sys3x
από sys3x » 24 Ιαν 2019, 23:10
Όπα όπα, αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατρέ, βασικά (αν ισχύει) είναι μακράν η μεγαλύτερη ανωμαλία που μπορεί να έχει ένας άθρωπος, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη πάντα ε.
Θα σου έλεγα να το κοιτάξεις αν κοιτάζεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 24 Ιαν 2019, 23:10
Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:06
Σχετικα με τα μεγέθη; Τι το σεξιστικό έχει να σχολιάσεις με την κολλητή σου την ερωτική σου ζωή;
Τίποτα, απλά μην απορούν ορισμένες που βρίσκουν την κολλητή μετά με τον γκόμενο στα 4 στο κρεβάτι τους.
Τέτοια κολλητή και γκόμενο ας τους βρω καβάλα. Αδιάφορο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 23:11
Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:10
Τίποτα, απλά μην απορούν ορισμένες που βρίσκουν την κολλητή μετά με τον γκόμενο στα 4 στο κρεβάτι τους.
Αδιάφορο μετά από κάνα δυο χρόνια που θα συνέλθεις από την ήττα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 24 Ιαν 2019, 23:12
hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:09
Με την κολλητή σου, τίποτα. Δεν θεωρώ σεξισμό τα σχόλια μεταξύ παρεών, αν και οι φεμινίστριες θεωρούν σεξιστικά ή μισογυνικά τα σχόλια αντρών στις παρέες τους. Double standards. Σεξισμός είναι να το εκφράζεις δημόσια.
Ας πούμε, ο
Οργισμένος καταφέρνει να γίνει σεξιστής κατά των δυο φύλων ταυτόχρονα. Μειώνοντας τον άντρα με βάση τις ερωτικές του προτιμήσεις και περιγράφοντας την γυναίκα σαν έπιπλο. Εδώ δεν έχει σημασία η πρόθεσή του αλλά το αποτέλεσμα.
Εδώ δεν σχολίασαμε μεγέθη. Το ότι σχολιάζουμε μεγέθη με τις κολλητες μας είπαμε.
Η περιγραφή του Οργισμένου είναι η περιγραφή ενός άντρα που ερεθιστηκε στη θέα μιας ωραίας γυναικας. Δε βλέπω κάτι το σεξιστικό.
Que Sera, Sera...
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 24 Ιαν 2019, 23:13
Ναι το βάιραλ μάρκετινγκ θα φταίει, όχι ότι είναι μαλακες.

Vladimir, STOP!

-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 23:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:13
Ξεκίνα να συζητάς για το πόσο καλό γαμ, αιδοίο κλπ. είναι η δικιά σου και έλα να μετρήσουμε μετά πόσοι μαλάκες ξαφνικά θα εμφανιστούν από το πουθενά. Κοινωνικό πείραμα πες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Υπερκουλτουριάρης
από Υπερκουλτουριάρης » 24 Ιαν 2019, 23:17
sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:10
Όπα όπα, αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατρέ, βασικά (αν ισχύει) είναι μακράν η μεγαλύτερη ανωμαλία που μπορεί να έχει ένας άθρωπος, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη πάντα ε.
Τι να πω, δεν με φτιάχνει. Είτε βλέπω μάστερ σεφ, είτε λεσβίες είναι το ίδιο για εμένα.
Εσύ σε αυτό το θέαμα, με ποιόν ταυτίζεσαι

; Έιναι η ακύρωση του ανδρικού φύλλου.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 24 Ιαν 2019, 23:18
Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:11
Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:10
Αδιάφορο μετά από κάνα δυο χρόνια που θα συνέλθεις από την ήττα.
Ρε συ σοβαρά τώρα; Θα πάει η κολλητή μου που είμαστε 20 χρόνια σχεδόν φίλες, ή η άλλη που είμαστε 10, με τον γκόμενο μου επειδή θα της πω ότι τον έχει μεγάλο ή περνάμε καλά σεξουαλικά; Είμαστε πολύ πέρα απ' αυτά για να έχω τέτοιους φόβους.
Αν παρόλα αυτά κάτσει τέτοια φάση με κάποια φίλη κι όχι κολλητή(δεν το διανοούμαι καν) θα φάνε από ένα φτύσιμο και οι δύο τους και τελειώνει η ιστορία. Δεν είναι για κάτι παραπάνω. Αλλά σε φίλη απλή δε θα ανοίγομουν καν να λέω τα σεξουαλικά μου.
Que Sera, Sera...
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 24 Ιαν 2019, 23:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:13
Αμα εσυ ο ιδιος τους καβλωνεις με τη δικια σου, αυτοι φταινε αμα αρχισουν να τη βλεπουν διαφορρτικα;
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 23:19
Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:18
Ρε συ σοβαρά τώρα; Θα πάει η κολλητή μου που είμαστε 20 χρόνια σχεδόν φίλες, ή η άλλη που είμαστε 10, με τον γκόμενο μου επειδή θα της πω ότι τον έχει μεγάλο ή περνάμε καλά σεξουαλικά; Είμαστε πολύ πέρα απ' αυτά για να έχω τέτοιους φόβους.
Αν παρόλα αυτά κάτσει τέτοια φάση με κάποια φίλη κι όχι κολλητή(δεν το διανοούμαι καν) θα φάνε από ένα φτύσιμο και οι δύο τους και τελειώνει η ιστορία. Δεν είναι για κάτι παραπάνω. Αλλά σε φίλη απλή δε θα ανοίγομουν καν να λέω τα σεξουαλικά μου.
Κοίτα Δανάη, τα του κρεβατιού σου κράτα τα για σένα, διότι ποτέ κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Ένα τυχαίο παράδειγμα έδωσα του πόσο στραβά μπορεί να πάει. Όσο για την κολλητή δεκαετίας και εικοσαετίας, να μη σου λέει τίποτα. Ένα τσαφ θέλει ο ο ανθρώπινος νους, για να γυρίσει.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 24 Ιαν 2019, 23:20
Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:19
Αμα εσυ ο ιδιος τους καβλωνεις με τη δικια σου, αυτοι φταινε αμα αρχισουν να τη βλεπουν διαφορρτικα;
Ναι αυτοί φταίνε γιατί υποτίθεται είναι φίλοι του. Όχι @@ του κερατά να την πέφτουν στη γκόμενα του .
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 24 Ιαν 2019, 23:21
Γράψε σελίδα, γιατί παραπίσω τρολλάρω τον μπλάκι κι έχω γράψει κάτι απύθμενα.

-
sys3x
από sys3x » 24 Ιαν 2019, 23:23
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:17
sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:10
Τι να πω, δεν με φτιάχνει. Είτε βλέπω μάστερ σεφ, είτε λεσβίες είναι το ίδιο για εμένα.
Εσύ σε αυτό το θέαμα, με ποιόν ταυτίζεσαι

; Έιναι η ακύρωση του ανδρικού φύλλου.
Είμαι τριχασμένος σε αυτές τις περιπτώσεις, και με τις τρεις.
Για ποια ακύρωση μιλάς ρε συ, ότι και καλά αχρηστευεται ο άντρας; πάντα χρειάζεται ο άντρας κι αυτό γιατί τα κορίτσια δεν μας βλέπουν σαν σκέτους φαλλούς, δεν είναι σαν εμάς τα κορίτσια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.