Διαφωνώ. Δε θυσιάζω τα πάντα μπροστά στο γαμήσι. Όσο θυελλώδης και να ειναι. Η φιλία είναι φιλία. End of story.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:31Αυτος ο ακαμπτος κωδικας τιμης καπου γινεται γραφικος. "Φιλος", "γκομενα φιλου", κλπ ολα ειναι σχετικα. Δεν ειναι κακο να χαλασει μια φιλια αν ειναι να προκυψει μια θυελωδης σχεσηNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:20Ναι αυτοί φταίνε γιατί υποτίθεται είναι φίλοι του. Όχι @@ του κερατά να την πέφτουν στη γκόμενα του .Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:19
Αμα εσυ ο ιδιος τους καβλωνεις με τη δικια σου, αυτοι φταινε αμα αρχισουν να τη βλεπουν διαφορρτικα;
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Το μπροζ μπιφόρ χοζ δεν το λέγανε στο χωριό σας τέλος πάντων;

- Υδράργυρος
Μπορει να ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο γαμησι. Ειδικα αμα σου το εχει περιγραψει ο ιδιος γλαφυροταταNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:45Διαφωνώ. Δε θυσιάζω τα πάντα μπροστά στο γαμήσι. Όσο θυελλώδης και να ειναι. Η φιλία είναι φιλία. End of story.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:31Αυτος ο ακαμπτος κωδικας τιμης καπου γινεται γραφικος. "Φιλος", "γκομενα φιλου", κλπ ολα ειναι σχετικα. Δεν ειναι κακο να χαλασει μια φιλια αν ειναι να προκυψει μια θυελωδης σχεση

- hellegennes
Γκράντε ανωμαλία.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:42Καλά ναι, γουάι νοτ, ας κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό. Εδώ έχω μάθει για τύπο που πήρε την αδερφή της γυναίκας του και η πεθερά κατενθουσιάστηκε που έμεινε ο γαμπρός στην οικογένεια.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:40Ναι αλλα φτιαχνονται καινουργια. ΑνανεωσηCecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:36Εσύ θα την παίξεις λίγο γι'αυτήν δεν είναι κακό, αυτός θα μπει ένα τσακ στη δικιά σου, δεν είναι κακό, κάπως έτσι χαλάνε τα σπίτιαααααα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σαν τι παραπάνω θα είναι βρε συ; Αφού το πήδημα θα σου έχει περιγράψει. Και θα θυσιάσεις την φιλία σου για να ικανοποιήσεις την κάβλα της στιγμής. Ε δεν αξίζεις να είσαι φίλος αυτού του ανθρώπου.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:49
Μπορει να ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο γαμησι. Ειδικα αμα σου το εχει περιγραψει ο ιδιος γλαφυροτατα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Εδώ πλέον υπάρχουν 4 παιδιά που είναι αδέρφια από τη μια πλευρά και ξαδέρφια από την άλλη.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:50Γκράντε ανωμαλία.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:42Καλά ναι, γουάι νοτ, ας κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό. Εδώ έχω μάθει για τύπο που πήρε την αδερφή της γυναίκας του και η πεθερά κατενθουσιάστηκε που έμεινε ο γαμπρός στην οικογένεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Πες πελοπονησιοι με μια λεξη, τα περιεχει ολαCecily Anne έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 00:05Εδώ πλέον υπάρχουν 4 παιδιά που είναι αδέρφια από τη μια πλευρά και ξαδέρφια από την άλλη.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:50Γκράντε ανωμαλία.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:42
Καλά ναι, γουάι νοτ, ας κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό. Εδώ έχω μάθει για τύπο που πήρε την αδερφή της γυναίκας του και η πεθερά κατενθουσιάστηκε που έμεινε ο γαμπρός στην οικογένεια.
Φράγκα στη μέση να υποθέσω. Ή καλή θέση ;Cecily Anne έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 00:05Εδώ πλέον υπάρχουν 4 παιδιά που είναι αδέρφια από τη μια πλευρά και ξαδέρφια από την άλλη.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:50Γκράντε ανωμαλία.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:42
Καλά ναι, γουάι νοτ, ας κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό. Εδώ έχω μάθει για τύπο που πήρε την αδερφή της γυναίκας του και η πεθερά κατενθουσιάστηκε που έμεινε ο γαμπρός στην οικογένεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Παίζει τώρα που το λες, θα ρωτήσω από περιέργεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε αϊ σταδιάλα βραδιάτικο!!Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:42Καλά ναι, γουάι νοτ, ας κρατήσουμε ανοιχτό μυαλό. Εδώ έχω μάθει για τύπο που πήρε την αδερφή της γυναίκας του και η πεθερά κατενθουσιάστηκε που έμεινε ο γαμπρός στην οικογένεια.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:40Ναι αλλα φτιαχνονται καινουργια. ΑνανεωσηCecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:36Εσύ θα την παίξεις λίγο γι'αυτήν δεν είναι κακό, αυτός θα μπει ένα τσακ στη δικιά σου, δεν είναι κακό, κάπως έτσι χαλάνε τα σπίτιαααααα.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Μπα, γλυκιά τσουτσούνα. Φαίνεται η αδερφή κοκορευόταν πόσο καλός είναι στο κρεβάτι.
πλάκα κάνω, δεν έχω ιδέα
Μλκ δεν κάνω πλάκα, ρώτα τον Όττο, αν δεν με πιστεύεις.
Βασικά στο γιατί χάρηκε η πεθερά εστίασαCecily Anne έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 00:08Μπα, γλυκιά τσουτσούνα. Φαίνεται η αδερφή κοκορευόταν πόσο καλός είναι στο κρεβάτι.
πλάκα κάνω, δεν έχω ιδέα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρα πελλοπονήσιοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Ωπ αυτό πώς δεν το σκέφτηκα, θα τη βολεύει κι αυτήνα.

- Οργισμένος
Poly sυντηρητικια εισαι.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:19Κοίτα Δανάη, τα του κρεβατιού σου κράτα τα για σένα, διότι ποτέ κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Ένα τυχαίο παράδειγμα έδωσα του πόσο στραβά μπορεί να πάει. Όσο για την κολλητή δεκαετίας και εικοσαετίας, να μη σου λέει τίποτα. Ένα τσαφ θέλει ο ο ανθρώπινος νους, για να γυρίσει.Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:18
Ρε συ σοβαρά τώρα; Θα πάει η κολλητή μου που είμαστε 20 χρόνια σχεδόν φίλες, ή η άλλη που είμαστε 10, με τον γκόμενο μου επειδή θα της πω ότι τον έχει μεγάλο ή περνάμε καλά σεξουαλικά; Είμαστε πολύ πέρα απ' αυτά για να έχω τέτοιους φόβους.
Αν παρόλα αυτά κάτσει τέτοια φάση με κάποια φίλη κι όχι κολλητή(δεν το διανοούμαι καν) θα φάνε από ένα φτύσιμο και οι δύο τους και τελειώνει η ιστορία. Δεν είναι για κάτι παραπάνω. Αλλά σε φίλη απλή δε θα ανοίγομουν καν να λέω τα σεξουαλικά μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-