Μπορει να τσιμπολογαει και αυτη κανα κομματι
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Ναιδα έχεις αγόρι ;
Μάγκες νομίζω ότι ειναι θέμα χρόνου να χώσω
Μάγκες νομίζω ότι ειναι θέμα χρόνου να χώσω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου χώσω εγώ μία προκαταβολικά και βλέπουμε;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι, θέλεις να γίνεις;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
υπάρχωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:26Αλήθεια, υπάρχει γυναίκα που φτιάχνεται να βλέπει αδερφές να κάνουν τα δικά τους;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και θα έρθεις να μείνεις Θεσσαλονίκη !
και θα πηγαίνουμε στην Τούμπα για σόπινκ!

Για πολύ σοπινκ θα πηγαίνουμε θα πληρώνει ο Jason, είπε έχει λεφτά

Αλλά δε μου απάντησε ακομα, είναι λίγο δύσκολος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι παοκτσάκι όμως και έχει μεγάλη καρδία!!Naida έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 06:53Για πολύ σοπινκ θα πηγαίνουμε θα πληρώνει ο Jason, είπε έχει λεφτάκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 06:49και θα έρθεις να μείνεις Θεσσαλονίκη !
και θα πηγαίνουμε στην Τούμπα για σόπινκ!
Αλλά δε μου απάντησε ακομα, είναι λίγο δύσκολος.

ναζάκια σου κάνει!
ωχ ξύπνησα παντρεμένος
Log out
Log out
να τοποθετηθεί ο GoBack
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ο goback να κοιτάξει να πάρει το κουλούρι να χει παρέα η δικιά μου και θα τον κάνω εγώ να φωνάζει ιβαν σαββιδης κάθε κυριακή
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σας οικτιρω γιατι δεν εχετε φιλους, η/και δεν ειστε φιλοι. οι κανονικες φιλιες, δε χαλανε. για κανενα λογο. η ναιδα εχει δικιο, εφοσον εμπιστευεται τις φιλες της, να τους λεει οτι θελει.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:31Αυτος ο ακαμπτος κωδικας τιμης καπου γινεται γραφικος. "Φιλος", "γκομενα φιλου", κλπ ολα ειναι σχετικα. Δεν ειναι κακο να χαλασει μια φιλια αν ειναι να προκυψει μια θυελωδης σχεσηNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:20Ναι αυτοί φταίνε γιατί υποτίθεται είναι φίλοι του. Όχι @@ του κερατά να την πέφτουν στη γκόμενα του .Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:19
Αμα εσυ ο ιδιος τους καβλωνεις με τη δικια σου, αυτοι φταινε αμα αρχισουν να τη βλεπουν διαφορρτικα;
συγκεκριμμενα, στις αρχες καποιας φιλιας, καλο ειναι να γινονται και τετοια τεστ, να τους λες πραγματα που μπορουν να εκμεταλλευτουν, για να δεις αν θα το κανουν, οποτε να κανεις τα κουμαντα σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως το τι κάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν το λέω στις φίλες μου. Θεωρώ πως δεν τις αφορά. Ούτε οι φίλες μου λένε. Ούτε οι κολλητές.
Στον καθένα όπως κάτσει αλλά τέτοια θέματα δεν είναι για να τα λες στην αρχή μιας φιλίας. Πρέπει να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη για να τα πεις. Αν δεν υπάρχει τότε κανείς μια τρύπα στο νερό. Αλλά και πάλι αυτά δεν είναι φιλικά.
Στον καθένα όπως κάτσει αλλά τέτοια θέματα δεν είναι για να τα λες στην αρχή μιας φιλίας. Πρέπει να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη για να τα πεις. Αν δεν υπάρχει τότε κανείς μια τρύπα στο νερό. Αλλά και πάλι αυτά δεν είναι φιλικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-