Έχουμε ότι ποσοστό θέλεις, ακόμα και 0.60%
Πχορουμική Δημοσκόπηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Re: Πχορουμική Δημοσκόπηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εγω είμαι κατά των δημοψηφισμάτων γενικά, αλλά αν με ρωτούσανε μάλλον κατά της συμφωνίας θα ήμουν.
Εχω καταλάβει τι κερδίζουν τα σκόπια, έχω καταλάβει τι κερδίζει το ΝΑΤΟ, δεν έχω καταλάβει τι κερδίζει η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση του Τσίπρα υποτίθεται ήταν οι σκληροί διαπραγματευτές. Τι ακριβώς κερδίσανε;
Μια καλή κουβέντα, ένα χτύπημα στην πλατη, την αναβολή μείωσης των συντάξεων. Επίσης μετά το 17ωρο τσιμπούκι του2015 πλέον δεν λένε όχι σε τιποταgassim έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:31Εγω είμαι κατά των δημοψηφισμάτων γενικά, αλλά αν με ρωτούσανε μάλλον κατά της συμφωνίας θα ήμουν.
Εχω καταλάβει τι κερδίζουν τα σκόπια, έχω καταλάβει τι κερδίζει το ΝΑΤΟ, δεν έχω καταλάβει τι κερδίζει η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση του Τσίπρα υποτίθεται ήταν οι σκληροί διαπραγματευτές. Τι ακριβώς κερδίσανε;
Ναι αλλά πολλά κιλά.... Συριζαιος
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η Ελλάδα παίρνει το νόμπελ.
(Συνώνυμη λέξη με το α....ι)
(Συνώνυμη λέξη με το α....ι)
gassim έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:31Εγω είμαι κατά των δημοψηφισμάτων γενικά, αλλά αν με ρωτούσανε μάλλον κατά της συμφωνίας θα ήμουν.
Να λεγεται Βορεια Μακεδονια αντι για ΣΚΕΤΟ Μακεδονια απο 150 χωρες;
Να ομολογουν οτι δεν εχουν σχεση με τους αρχαιους Ελληνες;
Οτι δεν διεκδικουν ελληνικα εδαφη;
Οτι δεν εχουν μειονοτητα στην ελληνικη Μακεδονια;
Οτ υποχρεωνονται συνταγματικα να εξαλειψουν καθε στοιχειο αλυτρωτισμου;
.
Αυτά είναι για τις θείτσες που πάνε στα συλλαλητήρια.Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:36gassim έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:31Εγω είμαι κατά των δημοψηφισμάτων γενικά, αλλά αν με ρωτούσανε μάλλον κατά της συμφωνίας θα ήμουν.
Να λεγεται Βορεια Μακεδονια αντι για ΣΚΕΤΟ Μακεδονια απο 150 χωρες;
Να ομολογουν οτι δεν εχουν σχεση με τους αρχαιους Ελληνες;
Οτι δεν διεκδικουν ελληνικα εδαφη;
Οτι δεν εχουν μειονοτητα στην ελληνικη Μακεδονια;
Οτ υποχρεωνονται συνταγματικα να εξαλειψουν καθε στοιχειο αλυτρωτισμου;
.
Προσφέραμε μια χώρα στο ΝΑΤΟ, αντάλλαγμα θα ήταν να πάνε 10 ΝΑΤΟΙΚΑ αεροπλανοφόρα στο Καστελόριζο και να πουν εδω ειναι η ΑΟΖ της Ελλάδας, ξεκινήστε το σκάψιμο.
- Sid Vicious
Ανθρωπιστική συμβουλή χάσε κιλά, δεν θα μπορείς να τρέξεις όταν θα σε κυνηγάνε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το μόνο κέρδος
Μα δεν ισχυρίστηκαν ποτέ το αντίθετο
Ούτε και πριν από την συμφωνία διεκδικούσαν. Δεν άλλαξε κάτι πάνω σ'αυτό.
Αυτό που το είδες γραμμένο; Και δεν είναι κάν αλήθεια. Εχουν μειονότητα, ολιγάριθμη.
Αυτό είχε επιτευχθεί από το 1995. Δεν μας έδειξες τι καινούργιο έγινε επ'αυτού
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οντως το οτι θα αναγνωριστούν ως Βορεια Μακεδονία είναι το μόνο κέρδος σε σχέση με το σκέτο Μακεδονία.
Ωστόσο αν έχουμε ενα κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία και ένα κράτος που λέγεται Ελλάδα αλλά έχει μια περιοχή που λέγεται Μακεδονία τι συνειρμό θα δημιουργεί σε 50 χρόνια;
Εγώ πάντως αν ηξερα οτι υπάρχει ενα κράτος που λεγεται Βόρεια Λιμνούπολη διπλα σε ενα κράτος που λεγεται Γκόθαμ και περιλαμβάνει μια περιοχή που λεγεται Λιμνούπολη θα σκεφτόμουν οτι το Γκόθαμ εμποδιζει την επανένωση των δυο λιμνοπουλων.
Ωστόσο αν έχουμε ενα κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία και ένα κράτος που λέγεται Ελλάδα αλλά έχει μια περιοχή που λέγεται Μακεδονία τι συνειρμό θα δημιουργεί σε 50 χρόνια;
Εγώ πάντως αν ηξερα οτι υπάρχει ενα κράτος που λεγεται Βόρεια Λιμνούπολη διπλα σε ενα κράτος που λεγεται Γκόθαμ και περιλαμβάνει μια περιοχή που λεγεται Λιμνούπολη θα σκεφτόμουν οτι το Γκόθαμ εμποδιζει την επανένωση των δυο λιμνοπουλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 25 Ιαν 2019, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι Χουντα, για τοσο σοβαρα ζητηματα ο Λαος θα επρεπε να αποφασιζει οχι οι εντολοδοχοι των ξενων συμφεροντων. Γι' αυτο δεν εκαναν Δημοψηφισμα. Γι' αυτο θα το πληρωσουν παρα πολυ ακριβα!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ποιος σου ειπε οτι δεν θα εχουμε και τετοια ανταλλαγματα απο τους Αμερικανους και μαλιστα αναβαθμιση μας σαν σεριφη τους στα Βαλκανια;
.
30 βουλευτες στους 300 ζητησαν δημοψηφισμα στη Βουλη.
Η ΝΔ που θα ψηφισεις ΔΕΝ ζητησε δημοψηφισμα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
18 Ιουν 2024, 21:48
-
-
Νέα δημοσίευση Περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση στα Σκόπια να σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών
από Kauldron » 09 Μάιος 2024, 19:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 11:24
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
26 Μάιος 2024, 19:45
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ειναι αυτη η κρατικη "Διαφήμιση κοινής λήψης για τη Συμφωνία Πρεσπών";
από Πετσωμενος » 13 Ιουν 2023, 01:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πετσωμενος
13 Ιουν 2023, 14:10
-