Ακόμα μου χρωστάει λεφτά ο Βαρδινογιάννης, ήθελε φαντασμαγορικό γάμο τρομάρα του

Ακόμα μου χρωστάει λεφτά ο Βαρδινογιάννης, ήθελε φαντασμαγορικό γάμο τρομάρα του
Γινε ντιντης σαν τον blackpaint !enterprise-psi έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:58Ακόμα μου χρωστάει λεφτά ο Βαρδινογιάννης, ήθελε φαντασμαγορικό γάμο τρομάρα του
Μεγάλος συκοφάντηςblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:08ρωτα τον enterprise-psi τι εγραψα, βαριεμαι να τα ξαναγραφω. Ο ιδιος γραφει και προτρεπει σε βομβαρδισμους στην αλβανια, αλλα τον πειραξε το λεξιλογιο μου.
ε το μλκ, αν δεν αφηνε τη μπυρα απο το ενα χερι, μια χαρα θα εβγαινε.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 17:54μια συνηθισμενη κυριακη στην συναξη για παϊδάκια του μπλάκ
τα τεκνα, η/και οι trophy wifes.
Μιλάμε για φράγκα, όχι για τίτλους. Στην λίστα Forbes λοιπόν είναι από κάτω από τον συγκεκριμένο.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 16:47]
δεν ειπα καν για τετοιους, αλλα (μεταξυ αλλων) για οικογενεια που με φιλοξενησε καποια στιγμη σε παλατι του 17ου αιωνα. Ατομα που καθονται σε τσουβαλια με χρυσαφι εδω και κατι αιωνες δηλαδη, οταν οι προγονοι του εφοπλιστη σου ψαρευαν αχινους.
οταν κουβεντιαζεςις με τον μπλακ, στο πισω μερος του μυαλου σου, να εχεις ενα ροντβαιλερOtto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:28Μιλάμε για φράγκα, όχι για τίτλους. Στην λίστα Forbes λοιπόν είναι από κάτω από τον συγκεκριμένο.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 16:47]
δεν ειπα καν για τετοιους, αλλα (μεταξυ αλλων) για οικογενεια που με φιλοξενησε καποια στιγμη σε παλατι του 17ου αιωνα. Ατομα που καθονται σε τσουβαλια με χρυσαφι εδω και κατι αιωνες δηλαδη, οταν οι προγονοι του εφοπλιστη σου ψαρευαν αχινους.
Δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι έχουν τιτλο και οχι αγορασμένο Chateaux κάπου, τότε ναι μεν μπορεί να είναι σνομπαριες ως ένα σημειο αλλά καμία σχέση με όσα περιεγραψες.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα:
Μου γνώρισαν κάποτε στην Ιταλία έναν που ακόμα έχει τίτλο του Δούκα, και δεν ήταν έτσι.
Έχουμε προσωπική φιλία με οικογένεια στην Ιταλία όπου έχουν τιτλο Βαρωνου και παλι δεν έχουν σχέση με αυτό που περιγράφεις.
Μήπως έχεις γνωρίσει τους φραγκατους απο το Rich Kids of Instagram ;
Στη Ρωμη εχω γνωρισει καλα ανθρωπο με τον τιτλο του Βαρωνου και αν και ζαπλουτος εμοιαζε με τον μεσο Ρωμαιο.Τιποτα το εκκεντρικο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:28Έχουμε προσωπική φιλία με οικογένεια στην Ιταλία όπου έχουν τιτλο Βαρωνου και παλι δεν έχουν σχέση με αυτό που περιγράφεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:47Εξαρτάται από τη μέρα. Οι ζυγοί εκφράζουν την αρμονία, ισορροπία, αισθητική κλπ οπότε το κακό μπορεί να περιμένει.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:21Ωπα παιδιά θέλω κι εγώ, ζυγός με ωροσκόπο κριό. Συνέχεια ζω μεγάλες στιγμές, με περιμένει κάτι κακό;
Οι Κριοί ορμάνε, οπότε πάνε το βρουν. Ιτσαπ τουγιου, που' λεγε κι ο παπούς μου.