Soros εναντιον Xi στο Νταβος
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Soros εναντιον Xi στο Νταβος
το επόμενο διάστημα θα γινει η μητέρα των πορτοκαλι επαναστάσεων
το magnum opus του Σορος
https://nationalinterest.org/feature/ch ... eign-41952
το magnum opus του Σορος
https://nationalinterest.org/feature/ch ... eign-41952
στον σορακι πρεπει να πεφτει κλωτσιδι από την δυση
γιατι αυτος και τα λοιπα λπμπυ ης αμερικανικης ανατολικης ακτης
με τις μαλαγισμενες ιδεες εκαναν την κινα ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ δινοντας στην κινα την ΠΑΡΑΓΩΓΗ και κρατώντας τα κολοχαρτα των τραπεζων και του χρηματιστηριου
η κινα εγινε ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ και η δυση παει από το κακο στο χειροτερο
γιατι αυτος και τα λοιπα λπμπυ ης αμερικανικης ανατολικης ακτης
με τις μαλαγισμενες ιδεες εκαναν την κινα ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ δινοντας στην κινα την ΠΑΡΑΓΩΓΗ και κρατώντας τα κολοχαρτα των τραπεζων και του χρηματιστηριου
η κινα εγινε ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ και η δυση παει από το κακο στο χειροτερο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εάν δεν εισασταν τεμπέληδες-καλοπερασακηδες, δε θα έφευγε η παραγωγή!
So hab ich dich schon unbedingt
- Dwarven Blacksmith
Η αλήθεια είναι όμως ότι το στρονγκμανσιπ του Σι θέτει την τεχνοκρατία σε κίνδυνο.Mole έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 13:30Πριν τον Xi υπήρχε ενα ρεύμα, κυρίως μεταξύ συντηρητικων-φιλελευθερων, που πίστευε (λιγότερο ή περισσότερο ειλικρινά) όχι μόνο ότι η Κινα θα μπορούσε να θεσπίσει Κράτος Δικαίου, υπό την έννοια ότι η ιδιοκτησία θα προστατευόταν απόλυτα, κάτι που παραδοσιακά θεωρείται η βαση της libertas, αλλά και ότι παράλληλα το ΚΚΚ θα μετατρεποταν στην εκτελεστική επιτροπή της αστικής τάξης, καθώς τα αξιώματα μοιράζονταν "αξιοκρατικά" σε optimates/boni.Όποιος πόνταρε ποτέ στην Κίνα και ισχυρίζεται ότι είναι φιλελεύθερος,είναι κατά φαντασίαν φιλελεύθερος.
Μετά τη χρηματοπιστωτικη κρίση και -κυρίως- μετά τα πολιτικά απόνερά της εμφανίστηκε (ή μάλλον έγινε πιο ορατή) και μια δεύτερη κατηγορία θαυμαστών, που επίσης μπορούν να τοποθετηθούν σε μια γενεαλογια εντός του φιλελευθερισμου (ας πούμε, από τον Comte, στον Keynes, κι από εκεί στο διεθνή θεσμισμο των '90), και που στη ΛΔΚ βλέπουν (τουλάχιστον εν δυνάμει) ένα είδος πεφωτισμενης τεχνοκρατιας.

Πόσο υποκριτής είναι αυτό το πουστοερπετό !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
sharp έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:12Άσε που νομίζει ότι δεν θα πεθάνει.ritzeri έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 08:45Ο Σορος μου θυμίζει κατι ξινες γεροντοκορες που δεν έχουν δικά τους παιδιά, αλλά κάνουν συνεχείς παρατηρήσεις στις μητέρες ότι δήθεν δεν μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους.
Ο άνθρωπος που δεν αγάπησε καμία πατρίδα, παρά μόνο την τσέπη του, θα μας μάθει πως να συμπεριφερονται τα κράτη.
Θράσος.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαυροβασίλης
φαίνεται πάντως ότι οι κινέζοι τον γράψαν στα (μικρά) παπάρια των
https://www.economistas.gr/diethni/6502 ... ston-soros
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
O Σόρος είναι οπαδός του να γίνουν οι δυτικές κοινωνίες ισλαμικά χαλιφάτα.O Σορρος ειναι οπαδος των ανοιχτων κοινωνιων με μικρο κρατος και περιορισμενη καταστολη..
τι ειπες ρε αρφανο της μοσκας
μιλα το κρατικοδιαιτο κκε και αριστερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 25 Ιαν 2019, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 14:23φαίνεται πάντως ότι οι κινέζοι τον γράψαν στα (μικρά) παπάρια των
αφου ο σορος και οι ιδεες του τους εκαναν υπερδυναμη
γιατι να μη ν τον γραφουν??
τωρα πεταξε το πουλι η κινα γιγαντωθηκε και η δυση μαζευεται
- Northern Spirit
Κανενας δεν υποστηριζει τις ανοιχτες κοινωνιες επειδη ο Σορος πεταει λεφτα..Ο Σορος, οπως και αλλοι πλουσιοι με ιδιες ιδεες, απλα δινει λεφτα για να οργανωθουνε αυτοι που εχουνε αυτες τις ιδεες..Τρίκαλος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:51Το αντιφατικό είναι, ότι οι ανοιχτές κοινωνίες πρέπει να γίνουν συνειδητά από αυτούς που θα ζούνε σε αυτές και όχι γιατί ένας τυπάς πετάει λεφτά( έλεος δηλαδή, πόσο ανοιχτές- με την ωραία έννοια του όρου- μπορεί να είναι οι κοινωνίες που χάλασαν κάτι παλιό, μόνο και μόνο για το χρήμα;) για την διάλυση αυτού που υπάρχει τώρα και ένας άλλος τυπάς τον αποκαλεί αρχηγό.Northern Spirit έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 02:29Ποια ειναι η αντιφατικοτητα...
Ως γκλομπαλιστης ειμαι υπερ των ανοιχτων κοινωνιων..Αυτο υποστηριζει και ο Σορρος...Τον αποκαλω αρχηγο γιατι αυτος ριχνει και χρημα για να υλοποιησει αυτο που οραματιζεται κατι που εγω δεν μπορω να κανω..
Αλλα τα λεφτα δεν μπορουνε να κατασκευασουνε οπαδους σε μεγαλη κλιμακα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
ε ναι.....Δεν ειναι κακο,,πατησιωτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:53Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 23:54Βρίσκομαι σε πραγματικό διλλημα, ας βάλει κάποιος το μημ με τον ιδρώτα και τα κουμπιά.
Όποιος πόνταρε ποτέ στην Κίνα και ισχυρίζεται ότι είναι φιλελεύθερος,είναι κατά φαντασίαν φιλελεύθερος.Δεν είναι πάντως κακό να είναι κάποιος αυτοκρατορικός,δηλαδή να θέλει την ενοποίηση του κόσμου ανεξάρτητα από το καθεστώς που θα επικρατήσει.Είναι μια επιλογή και αυτή.

Το οτι το κινεζικο μοντελο ειναι ο ορισμος της παγκοσμιοποιησης που μισουνε οι πιο πολλοι αντιπαλοι της εχει μικρη σημασια αφου αυτης δεν θα ηγειται Εβραιος Αντιχριστος (κατα τας...γραφας), αλλα κινεζος κομμουνιστης.
Αν ο αντιχριστος ειναι κινεζος "δεν ειναι κακο".

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Ο μεσος προρουμιτης ηδονιζεται στην ιδεα οτι καποιος ενστολος θα συλλαμβανει και θα πλακωνει πολιτικους αντιπαλους απο οπου κι αν αυτοι προερχονται.Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 09:07Δεν υπάρχει τριτοκοσμική δικτατορία ή αυταρχικό καθεστώς που να μην το υποστηριζουν οι πχορουμίτες

ρε σεις
αρφανα μοσκας μαο χοτζα δεν στηρίζατε κινα τωρα πο μιλησε ο αρχηγος σορακις το ξεχασατε??
αρφανα μοσκας μαο χοτζα δεν στηρίζατε κινα τωρα πο μιλησε ο αρχηγος σορακις το ξεχασατε??
Μα η ιδέα των ανοιχτών κοινωνιών, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι καθαρά ιδεολογική. Αν δεν μπορούν να οργανωθούν μόνοι τους,αυτοί που έχουν αυτές τις ιδέες, πως θα μπορέσουν να προσελκύσουν ανιδιοτελή κόσμο; Σαν μπροστινοί του κάθε δισεκατομμυριούχου, είναι απλά στρατευμένα τσιράκια.Northern Spirit έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 15:14Κανενας δεν υποστηριζει τις ανοιχτες κοινωνιες επειδη ο Σορος πεταει λεφτα..Ο Σορος, οπως και αλλοι πλουσιοι με ιδιες ιδεες, απλα δινει λεφτα για να οργανωθουνε αυτοι που εχουνε αυτες τις ιδεες..Τρίκαλος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 11:51Το αντιφατικό είναι, ότι οι ανοιχτές κοινωνίες πρέπει να γίνουν συνειδητά από αυτούς που θα ζούνε σε αυτές και όχι γιατί ένας τυπάς πετάει λεφτά( έλεος δηλαδή, πόσο ανοιχτές- με την ωραία έννοια του όρου- μπορεί να είναι οι κοινωνίες που χάλασαν κάτι παλιό, μόνο και μόνο για το χρήμα;) για την διάλυση αυτού που υπάρχει τώρα και ένας άλλος τυπάς τον αποκαλεί αρχηγό.Northern Spirit έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 02:29
Ποια ειναι η αντιφατικοτητα...
Ως γκλομπαλιστης ειμαι υπερ των ανοιχτων κοινωνιων..Αυτο υποστηριζει και ο Σορρος...Τον αποκαλω αρχηγο γιατι αυτος ριχνει και χρημα για να υλοποιησει αυτο που οραματιζεται κατι που εγω δεν μπορω να κανω..
Αλλα τα λεφτα δεν μπορουνε να κατασκευασουνε οπαδους σε μεγαλη κλιμακα..
Τέλος, αν θες εξήγησε τι σημαίνει ο όρος ανοιχτές κοινωνίες και γιατί χρησιμοποιείται πληθυντικός.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
26 Ιαν 2024, 00:26
-
- 37 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
29 Νοέμ 2024, 16:15
-
- 3 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
27 Ιουν 2024, 16:00
-
-
Νέα δημοσίευση Κας εναντίον ψεκ τουρκοσπορων πουτλερικων!
από Οργισμένος » 08 Σεπ 2024, 16:28 » σε Διεθνής πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
10 Σεπ 2024, 08:34
-