σιγουρακι.
καθε πεθερα θα εκανε τα παντα για να κρατησει εναν πελοποννησιο γαμπρο.

σιγουρακι.
Πιο πολύ σε ποντιακό έκανε το επώνυμο στο συγκεκριμένο στόρι.
-ίδης ή -άδης;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:13Πιο πολύ σε ποντιακό έκανε το επώνυμο στο συγκεκριμένο στόρι.
κι εγω, δε μιλω ποτε για τετοια.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:04Εγώ πάντως το τι κάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν το λέω στις φίλες μου. Θεωρώ πως δεν τις αφορά. Ούτε οι φίλες μου λένε. Ούτε οι κολλητές.
Στον καθένα όπως κάτσει αλλά τέτοια θέματα δεν είναι για να τα λες στην αρχή μιας φιλίας. Πρέπει να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη για να τα πεις. Αν δεν υπάρχει τότε κανείς μια τρύπα στο νερό. Αλλά και πάλι αυτά δεν είναι φιλικά.
Το πρώτο νομίζω.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:15-ίδης ή -άδης;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:13Πιο πολύ σε ποντιακό έκανε το επώνυμο στο συγκεκριμένο στόρι.
Είναι ότι βγαίνει στον καθένα. Κάποια πράγματα φυσικά δεν τα μοιράζομαι με κανεναν, δε τα ξεστομίζω καν.Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:16κι εγω, δε μιλω ποτε για τετοια.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 10:04Εγώ πάντως το τι κάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν το λέω στις φίλες μου. Θεωρώ πως δεν τις αφορά. Ούτε οι φίλες μου λένε. Ούτε οι κολλητές.
Στον καθένα όπως κάτσει αλλά τέτοια θέματα δεν είναι για να τα λες στην αρχή μιας φιλίας. Πρέπει να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη για να τα πεις. Αν δεν υπάρχει τότε κανείς μια τρύπα στο νερό. Αλλά και πάλι αυτά δεν είναι φιλικά.
αλλα οι φιλοι μου γνωριζουν αλλα, σημαντικα μυστικα μου, οπως το που ειναι κρυμμενα τα κλειδια του σπιτιου μου, η τον λογαριασμο στην τραπεζα που δεν ξερει ουτε η γυναικα μου. ακομη και το θαλαμι που μου δινει ενα ροφο ανα τριμηνο ξερουν
αλλα πρωτα εδειξα ακυρα θαλαμια, και ειδα αν πηγαινουν να τα σκυλεψουν χωρις εμενα. μετα εμπιστευτηκα.
Θα δωσω στον ιασονα τη συμβουλη που μου χε δωσει καποτε ο αλμπρεχτης.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όντως δεν ξέρει, θέλω να του το φέρω μαλακά μαλακά
Δε θέλει να βλέπει άνθρωπο ευτυχισμένο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:31Γκομπάκη γιατί δεν στηρίζεις το λοβ στόρυ με Νάιδα;
Δανάη και Ιάσων.
Δηλαδή πόσο αρχαιοελληνικό λαβ στόρυ;;
Εγώ τα έχω υπολογίσει ήδη από χθες όλο το βράδυ αυτό σκεφτόμουν. Αρχές Μαΐουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:49έχει περάσει ήδη μια βδομαδα.
άλλες 11 έμειναν και το φτάσαμε το 3μηνο.
ακόμα ο καιρός δεν είναι για ανοίγματα.
μολις μπεί η Άνοιξη όμως για τα καλά ,τσουπ το φτάσαμε το 3μηνο..(υπάρχει κόνσεπτ ρε συ μπαίνει η Άνοιξη,είμαστε πιο ενθουσιώδεις,πιο ανοιχτοί/ές σε προκλήσεις-προσκλήσεις)
μια χαρά ταιριάζει το 3μηνο σε αυτήν την περιπτωση.
και πιστευα επειδή είναι αεκτσης κι έχει βιώσει τον ξεπεσμό δεν θα είναι τόσο κακός.απογοητεύτηκα.Naida έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:51Δε θέλει να βλέπει άνθρωπο ευτυχισμένο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:31Γκομπάκη γιατί δεν στηρίζεις το λοβ στόρυ με Νάιδα;
Δανάη και Ιάσων.
περίπου τελευταία εβδομάδα Απριλιου.Naida έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:53Εγώ τα έχω υπολογίσει ήδη από χθες όλο το βράδυ αυτό σκεφτόμουν. Αρχές Μαΐουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:49έχει περάσει ήδη μια βδομαδα.
άλλες 11 έμειναν και το φτάσαμε το 3μηνο.
ακόμα ο καιρός δεν είναι για ανοίγματα.
μολις μπεί η Άνοιξη όμως για τα καλά ,τσουπ το φτάσαμε το 3μηνο..(υπάρχει κόνσεπτ ρε συ μπαίνει η Άνοιξη,είμαστε πιο ενθουσιώδεις,πιο ανοιχτοί/ές σε προκλήσεις-προσκλήσεις)
μια χαρά ταιριάζει το 3μηνο σε αυτήν την περιπτωση.γιατί ο Φλεβάρης είναι κουτσός.
Ζηλεύει ο (το λέει το όνομά του)Naida έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:51Δε θέλει να βλέπει άνθρωπο ευτυχισμένο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 16:31Γκομπάκη γιατί δεν στηρίζεις το λοβ στόρυ με Νάιδα;
Δανάη και Ιάσων.