Τον παίζεις όλη μέρα; Βάλε webcam για τσατουρμπέητ...Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 18:21Πχ πηγαινεις σε εστιατορια; Μπορεις να γραφεις κριτικες. Περπατας; Μπορεις να κανεις ξεναγησεις. Οδηγεις; uber. Εισαι ολη μερα στα σοσιαλ; Μαυρη διαφημιση επαγγελματιων ή πολιτικο παπαγαλακι. Καπου ειχα δει σε πληρωνουν να παιζεις παιχνιδια. Αυτη ειναι η φιλοσοφια. Προσπαθω να σκεφτω κι αλλες εφαρμογες.
Στο βωμό του χρήματος
Re: Στο βωμό του χρήματος
- Dwarven Blacksmith
Live streaming στο twitch.tv. Εκτός από παιχνίδια, πλέον υποστηρίζει IRL τέχνες, κατασκευές, κλπ.

Θα είσαι influencer στα κυβικά της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται τίποτα σπουδές μαρκετιγκ. Ενδιαφέρουσα θεματολογία θέλεις για να έχεις subscribers.
Όταν αποκτήσεις 20, 30... χιλιάδες, θα δοκιμάσεις διαφόρους τρόπους monetization για να δεις ποιος αποδίδει καλύτερα.
Ινφλουενσερ στην Ελλαδα ειναι ο Παπαδακης και ο Αυτιας.
Απο τους 100 που θα δοκιμασουν οι 99 θα μπουν και μεσα.
Μονο αμα εισαι ωραια γκομενα να βασιστεις στην λιμαρια των Ελληνων.
- Dwarven Blacksmith
Κι όμως απ' ότι βλέπω οι περισσότερες ωραίες γκόμενες που ασχολούνται με yt στην Ελλάδα απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά σε γυναίκες και τα σχόλια από κάτω είναι όλα από γυναίκες.fagano3 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 18:59Ινφλουενσερ στην Ελλαδα ειναι ο Παπαδακης και ο Αυτιας.
Απο τους 100 που θα δοκιμασουν οι 99 θα μπουν και μεσα.
Μονο αμα εισαι ωραια γκομενα να βασιστεις στην λιμαρια των Ελληνων.

Ναι γιατι θα χρησιμοποιησουν τις συμβουλες για να εκμεταλλευτουν την λιμαρια των ΕλληνωνDwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 19:01Κι όμως απ' ότι βλέπω οι περισσότερες ωραίες γκόμενες που ασχολούνται με yt στην Ελλάδα απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά σε γυναίκες και τα σχόλια από κάτω είναι όλα από γυναίκες.
Εχμ για γιουτιουμπ λέμε. Μάλλον έχεις στο μυαλό σου κάποια στερεότυπα. Δεν μιλάμε για διαμορφωτές κοινής γνώμης με τα παλιά στανταρντς που χρειάζονται δημοσιογραφικές ικανότητες. Influencer στο youtube είναι ένα άτομο με πολλούς subscribers. Οι προβολές που κάνεις μετράνε. Ένας influencer ξεκινάει από απλός vlogger δηλαδή βιντεοσκοπεί την καθημερινότητά του ή πράγματα που του αρέσουν και σιγά σιγά μαζεύει κόσμο. Καλό βέβαια είναι να ασχοληθείς με μια θεματολογία που τραβάει κόσμο πχ δουλειές για εξτρα εισόδημα, υγεία, ομορφιά, σχέσεις, χόμπις, φαγάδικα, games, στοιχήματα, πλάκες και καλαμπουρια κλπ
Πώς ακριβώς θα μπεις μέσα; Ούτε και καμερα δεν θες, αν έχεις καλό σμαρτφόν. Ένα μικρόφωνο θες να αγοράσεις και να μαθεις λίγο video edition με κανένα software.
Το διαμορφωτες γνωμης για τον Παπαδακη και τον Αυτια ειρωνικο ητανε.Ηθελα να δειξω οτι ινφλουνσερ ουσιαστικα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.mec_ έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 19:19Εχμ για γιουτιουμπ λέμε. Μάλλον έχεις στο μυαλό σου κάποια στερεότυπα. Δεν μιλάμε για διαμορφωτές κοινής γνώμης με τα παλιά στανταρντς που χρειάζονται δημοσιογραφικές ικανότητες. Influencer στο youtube είναι ένα άτομο με πολλούς subscribers. Οι προβολές που κάνεις μετράνε. Ένας influencer ξεκινάει από απλός vlogger δηλαδή βιντεοσκοπεί την καθημερινότητά του ή πράγματα που του αρέσουν και σιγά σιγά μαζεύει κόσμο. Καλό βέβαια είναι να ασχοληθείς με μια θεματολογία που τραβάει κόσμο πχ δουλειές για εξτρα εισόδημα, υγεία, ομορφιά, σχέσεις, χόμπις, φαγάδικα, games, στοιχήματα, πλάκες και καλαμπουρια κλπ
Πώς ακριβώς θα μπεις μέσα; Ούτε και καμερα δεν θες, αν έχεις καλό σμαρτφόν. Ένα μικρόφωνο θες να αγοράσεις και να μαθεις λίγο video edition με κανένα software.
Οταν λεω μπαινεις μεσα βαζω και τον χρονο που τρως.Αν ειναι να βγαζεις κατω απο χιλιαρκικο το μηνα ουσιαστικα μπαινεις μεσα.Καλυτερα ψαξε να βρεις καμια κανονικη δουλεια να κολησεις και κανενα ενσημο.
Παντως εγω σε διαβαζω γιατι θελω να το δοκιμασω απο χομπι για πολυ συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ και οχι για να βγαλω λεφτα.
Το ονειρο μου βεβαια ηταν να γινω influencer εστιατοριων.
Θα σκιζονταν οι χρυσοι σκουφοι για να φαω στα μαγαζια τους.
Τυφλα να εχει ο Μαμαλακης.
Το κακο ειναι οτι εχω χαλια αγγλικη προφορα.
Θα σκιζονταν οι χρυσοι σκουφοι για να φαω στα μαγαζια τους.
Τυφλα να εχει ο Μαμαλακης.
Το κακο ειναι οτι εχω χαλια αγγλικη προφορα.
Δεν το έχω πολυψάξει το ελληνικό γιουτιουμπ για να είμαι ειλικρινής. Για γαλλικά δεδομένα με 50Κ subscribers θεωρείσαι influencer.fagano3 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 19:32Το διαμορφωτες γνωμης για τον Παπαδακη και τον Αυτια ειρωνικο ητανε.Ηθελα να δειξω οτι ινφλουνσερ ουσιαστικα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.
Οταν λεω μπαινεις μεσα βαζω και τον χρονο που τρως.Αν ειναι να βγαζεις κατω απο χιλιαρκικο το μηνα ουσιαστικα μπαινεις μεσα.Καλυτερα ψαξε να βρεις καμια κανονικη δουλεια να κολησεις και κανενα ενσημο.
Παντως εγω σε διαβαζω γιατι θελω να το δοκιμασω απο χομπι για πολυ συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ και οχι για να βγαλω λεφτα.
Μια συνέντευξη με το αφεντικό μιας επιχείρησης που θέλει να προβληθεί μπορείς να τη χρεώσεις 500Ε/λεπτό. H προμήθεια από ένα affiliation link (δηλαδή εμφανίζεις ένα προιόν για κάποια δευτερόλεπτα και το κοινο πατάει και πηγαίνει στην ιστοσελίδα του) κυμαίνεται από 20% - 50% επί της τιμής του προιόντος. Αμα κάνεις course για να διδάξεις κάτι (ανάλογα με τη θεματολογία σου) η γκάμα είναι συνήθως από 49 E - 299 Ε για τα packages (download) κι αν το κάνεις ημερήσια θεματικά events σε διάφορες πόλεις μπορείς να χρεώσεις και περισσότερα, αλλά εκεί μπαίνουν κι άλλες παράμετροι και δεν υπάρχουν στάνταρ τιμές.
Εννοείται ότι αν το δεις επαγγελματικά θες καλό εξοπλισμό. Κάμερα, τρίποδα, βραχίονα κάμερας για αυτοφωτογραφιση στο δρόμο, μικρόφωνο για το πετο, φωτιστικό για τον κατάλληλο φωτισμό, επιφάνειες για ντεκόρ, δυνατό υπολογιστή για video-editing, επαγγελματικό video-software, video hosting (γιατί δεν ξέρεις ποτέ με το youtube), μακιγιάζ για να βγαίνεις πιο σουλουπωμένος κλπ.
Η Ελλαδα εχει μικρη αγορα,ακομα πιο μικρες ντοπιες επιχειρησεις και οι λιγες ελληνικες μεγαλες ειναι πολυ πισω στις εξελιξεις στο θεμα μαρκετινγκ.
Η γλωσσα επισης ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα.Μονο σε Ελληνες μπορεις να απευθυνθεις.
Αν το κανεις στα αγγλικα ή σε καποια αλλη γλωσσα με εκατονταδες εκατομμυρια ομιλητες εχεις σαφως περισσοτερες πιθανοτητες αλλα μπαινει και ο παραγοντας προφορα.Αμα εχεις μητρικη γλωσσα μονο τα ελληνικα πολυ δυσκολα να εχεις καλη αγγλικη προφορα.
Η γλωσσα επισης ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα.Μονο σε Ελληνες μπορεις να απευθυνθεις.
Αν το κανεις στα αγγλικα ή σε καποια αλλη γλωσσα με εκατονταδες εκατομμυρια ομιλητες εχεις σαφως περισσοτερες πιθανοτητες αλλα μπαινει και ο παραγοντας προφορα.Αμα εχεις μητρικη γλωσσα μονο τα ελληνικα πολυ δυσκολα να εχεις καλη αγγλικη προφορα.
Για την ελληνική αγορά πιστεύω ότι πρέπει να μένεις εκει. Όταν μαζέψεις κάποιο κόσμο, πρέπει μόνος σου να πας να βρείς τα μαγαζια και τις μάρκες. Πες ας πουμε ότι η θεματολογία σου είναι το lifestyle, θα πας να βρεις το διασκεδαστήριο και θα τους πεις «θα σας φέρω τόσα άτομα, ας κανονίσουμε την κατα κεφαλήν προμήθεια». Το ίδιο αν διοργανώσεις κάποια εκδρομή κλπ. ´Η να συμφωνήσετε να τους διαφημίσεις στο βίντεό σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει η νοοτροπια να έρθουν αυτοί να σε βρούνε, επειδή είσαι influencer. Δηλαδή πρέπει να χτυπάς πόρτες.fagano3 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 20:25Η Ελλαδα εχει μικρη αγορα,ακομα πιο μικρες ντοπιες επιχειρησεις και οι λιγες ελληνικες μεγαλες ειναι πολυ πισω στις εξελιξεις στο θεμα μαρκετινγκ.
Τώρα για τα αγγλικά, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Τα αγγλικά χρησιμοποιούνται από ενα σωρό youtubers που δεν την έχουν σαν μητρική γλώσσα κι έχω ακούσει προφορές και προφορές. Το πρόβλημα με αυτην την αγορά είναι ότι έχει τεράστιο ανταγωνισμό και δεν είναι ευκολο να κάνεις τη διαφορά, ωστε να φανείς. Πρεπει να ποντάρεις σε ένα niche μέσα σε ένα άλλο niche πχ όχι yoga, αλλά yoga για ορειβάτες, ξέρω γω.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 23:00Οι συγχρονοι κατοικοι της πολης θα μπορουσαν να βγαλουν λεφτα κανοντας τα πραγματα που τους αρεσει ή συνηθηζουν ετσι κι αλλιως να κανουν.
Από τότε που τα έγραψες, τα δουλεύω συνέχεια στο μυαλό μου. Το σκέλος «βγάζω λεφτά με πράγματα που μου αρέσουν» είναι κλασικό. Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί το «βγάζω λεφτά με πράγματα που συνηθίζω έτσι κι αλλιώς να κάνω». Monetization των συνηθειών.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 18:21Πχ πηγαινεις σε εστιατορια; Μπορεις να γραφεις κριτικες. Περπατας; Μπορεις να κανεις ξεναγησεις. Οδηγεις; uber. Εισαι ολη μερα στα σοσιαλ; Μαυρη διαφημιση επαγγελματιων ή πολιτικο παπαγαλακι. Καπου ειχα δει σε πληρωνουν να παιζεις παιχνιδια. Αυτη ειναι η φιλοσοφια. Προσπαθω να σκεφτω κι αλλες εφαρμογες.
Έχω ένα προσωπικό περιστατικό κιόλας. Παλιά είχα ασχοληθεί με ακίνητα. Εκείνη την περίοδο είχα κι ένα πρόβλημα πέτρας στο νεφρό και μου είχε πει ο γιατρός να περπατώ συνέχεια. Είχα αποφασίζει λοιπόν να οργανώσω τον περίπατο, ώστε ταυτόχρονα να βρίσκω ακίνητα ευκαιρίες.
Όταν έχεις δουλέψει στο κυνήγι ακινήτων, κάποιες περιπτώσεις κάνουν μπαμ από μακριά. Εκείνη λοιπον την περίοδο είχα τις περισσότερες ευκαιρίες, γιατί είχα χωρίσει την πόλη σε περιοχές και περνώντας σημείωνα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ακινήτων πχ βλέπεις ένα παρατημένο ακίνητο ανάμεσα σε δυο νέες πολυκατοικίες, πιθανόν ο ιδιοκτήτης του θα το πουλήσει αργά η γρήγορα.
Δηλαδή περπατούσα, που ούτως ή άλλως θα έκανα, κι αξιοποιούσα το περπάτημα.
Θα αρχίσω λοιπον να το ψάχνω και προς αυτήν την κατεύθυνση που έδωσες, μεγάλε Ορέστη.
Ευχαριστω φιλτατε! Με κολακευεις! Εγω προσπαθω να συνδυασω αυτη την ιδεα με ιδεες για passive income αλλα και με ιδεες για φθηνοτερη αγορα ποιοτικων υπηρεσιων. Καποιοι εδω μεσα εγραψαν οτι εμεναν δωρεαν σε ξενοδοχεια εργαζομενοι εκει. (House sitting? )Αλλος μπορει να προσφερει υπηρεσιες σε ενα μαναβη και να αγοραζει τα απαραιτητα απο αυτον σε τιμες χονδρικης. Τα εχω κανει αχταρμα στο μυαλο μου.mec_ έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 23:00Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 23:00Οι συγχρονοι κατοικοι της πολης θα μπορουσαν να βγαλουν λεφτα κανοντας τα πραγματα που τους αρεσει ή συνηθηζουν ετσι κι αλλιως να κανουν.Από τότε που τα έγραψες, τα δουλεύω συνέχεια στο μυαλό μου. Το σκέλος «βγάζω λεφτά με πράγματα που μου αρέσουν» είναι κλασικό. Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί το «βγάζω λεφτά με πράγματα που συνηθίζω έτσι κι αλλιώς να κάνω». Monetization των συνηθειών.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2018, 18:21Πχ πηγαινεις σε εστιατορια; Μπορεις να γραφεις κριτικες. Περπατας; Μπορεις να κανεις ξεναγησεις. Οδηγεις; uber. Εισαι ολη μερα στα σοσιαλ; Μαυρη διαφημιση επαγγελματιων ή πολιτικο παπαγαλακι. Καπου ειχα δει σε πληρωνουν να παιζεις παιχνιδια. Αυτη ειναι η φιλοσοφια. Προσπαθω να σκεφτω κι αλλες εφαρμογες.
Έχω ένα προσωπικό περιστατικό κιόλας. Παλιά είχα ασχοληθεί με ακίνητα. Εκείνη την περίοδο είχα κι ένα πρόβλημα πέτρας στο νεφρό και μου είχε πει ο γιατρός να περπατώ συνέχεια. Είχα αποφασίζει λοιπόν να οργανώσω τον περίπατο, ώστε ταυτόχρονα να βρίσκω ακίνητα ευκαιρίες.
Όταν έχεις δουλέψει στο κυνήγι ακινήτων, κάποιες περιπτώσεις κάνουν μπαμ από μακριά. Εκείνη λοιπον την περίοδο είχα τις περισσότερες ευκαιρίες, γιατί είχα χωρίσει την πόλη σε περιοχές και περνώντας σημείωνα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ακινήτων πχ βλέπεις ένα παρατημένο ακίνητο ανάμεσα σε δυο νέες πολυκατοικίες, πιθανόν ο ιδιοκτήτης του θα το πουλήσει αργά η γρήγορα.
Δηλαδή περπατούσα, που ούτως ή άλλως θα έκανα, κι αξιοποιούσα το περπάτημα.
Θα αρχίσω λοιπον να το ψάχνω και προς αυτήν την κατεύθυνση που έδωσες, μεγάλε Ορέστη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Λιμοι στην Ινδια:100 εκατομμυρια νεκροι στον βωμο του καπιταλισμου
από Στρακαστρουκας » 25 Νοέμ 2024, 19:22 » σε Ιστορία - 7 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
25 Νοέμ 2024, 20:14
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Δεκ 2024, 10:34
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέπλυμα χρήματος από την Αλεξία Μπακογιάννη?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 16:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Ιαν 2024, 22:41
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
02 Σεπ 2023, 18:18