δεν φταίνε τα ζεστά ρούχα, η παλάμη φταίει.
Θερμόμετρο με υπέρυθρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Θερμόμετρο με υπέρυθρες
Αραζεις σπιτι και αισθανεσαι λιγο περιεργα Αναρωτιεσαι μηπως εισαι αρρωστος τραβας μια μετρηση με το θερμομετρο της Χiaomi αυτο αντι για 37.5 σου δειχνει 40.Σε λουζει κρυος ιδρωτας λες τι επαθα ρε πουστη μου
Εχεις αρχισει ηδη να ανεβαζεις πιεση
Βγαζεις απο το κουτι το πιεσομετρο της Xiaomi η πιεση εχει παει 15 η μεγαλη 10 η μικρη αλλα το Xiaomi σου δειχνει 19 και 13.
Σκεφτεσαι οτι τον ηπιες κατι σοβαρο συμβαινει η καρδια αρχιζει χτυπαει σαν τρελη παιρνεις στο χερι τον μετρητη παλμων της Xiaomi 1 στις 30 μετρησεις ειναι σωστη εσυ τυχαινεις στην σωστη αλλα οι παλμοι επειδη νομιζεις οτι καιγεσαι στον πυρετο και εχεις χτυπησει κοκκινα και εχουν παει στους 170.Χτυπας ενα ζαναξακι και πανικοβλητος ψαχνεις να βρεις τα παπουτσθα Xiaomi για να μην ανεβεις ξυπολυτος στο ασθενοφορο.Σκονταφτεις στην σκουπα Xiaomi που εχει κολλησει σε μια γωνια και απει συνεχως μπρος πισω σαβουρνιταζεσαι σπας το χερι σου και εκεινη την ωρα σκαει μυτη το ασθενοφορο το οποιο το εχεις καλεσει απο την ωρα που μετρησες παλμους
Λιγα δευτερολεπτα μετα το σπασιμο εισαι ηδη στο ασθενοφορο
Συμπερασμα;Με τα Xiaomi οι πρωτες βοηθειες ερχονται με εξφρενικη ταχυτητα.Προβλεπουν το προβλημα υγειας.Μπραβο στους Κινεζους
Εχεις αρχισει ηδη να ανεβαζεις πιεση
Βγαζεις απο το κουτι το πιεσομετρο της Xiaomi η πιεση εχει παει 15 η μεγαλη 10 η μικρη αλλα το Xiaomi σου δειχνει 19 και 13.
Σκεφτεσαι οτι τον ηπιες κατι σοβαρο συμβαινει η καρδια αρχιζει χτυπαει σαν τρελη παιρνεις στο χερι τον μετρητη παλμων της Xiaomi 1 στις 30 μετρησεις ειναι σωστη εσυ τυχαινεις στην σωστη αλλα οι παλμοι επειδη νομιζεις οτι καιγεσαι στον πυρετο και εχεις χτυπησει κοκκινα και εχουν παει στους 170.Χτυπας ενα ζαναξακι και πανικοβλητος ψαχνεις να βρεις τα παπουτσθα Xiaomi για να μην ανεβεις ξυπολυτος στο ασθενοφορο.Σκονταφτεις στην σκουπα Xiaomi που εχει κολλησει σε μια γωνια και απει συνεχως μπρος πισω σαβουρνιταζεσαι σπας το χερι σου και εκεινη την ωρα σκαει μυτη το ασθενοφορο το οποιο το εχεις καλεσει απο την ωρα που μετρησες παλμους
Λιγα δευτερολεπτα μετα το σπασιμο εισαι ηδη στο ασθενοφορο
Συμπερασμα;Με τα Xiaomi οι πρωτες βοηθειες ερχονται με εξφρενικη ταχυτητα.Προβλεπουν το προβλημα υγειας.Μπραβο στους Κινεζους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 27 Ιαν 2019, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Γιατί δεν μου άνοιγες χθες το απόγευμα;
- Μα αγάπη μου δεν ήμουν σπίτι χθες το απόγευμα.
- Σε άκουγα ήσουν μέσα. Ψεύτη ήσουν με άλλη γυναίκα.
- Αγάπη μου η Xiaomi ήταν που σκούπιζε.
- Μα αγάπη μου δεν ήμουν σπίτι χθες το απόγευμα.
- Σε άκουγα ήσουν μέσα. Ψεύτη ήσουν με άλλη γυναίκα.
- Αγάπη μου η Xiaomi ήταν που σκούπιζε.
- hellegennes
Αυτό που, όταν γίνεστε γονείς, βλέπετε το φως το αληθινό και αποκτάτε όχι μόνο γνώμη για τα πάντα, αλλά θεωρείτε κιόλας ότι όλα ορίζονται από τα παιδιά σας, είναι εξαιρετικά εκνευριστικό.
Δεν έχω παιδί, καλό μου παιδί. Αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιείς μόνο επειδή γνωρίζεις ότι δεν έχω. Αλλιώς θα κατέφευγες αλλού, πράγμα που καταδεικνύει την αδυναμία του επιχειρήματος.
Πέραν αυτού, πυρετό έχουν όλοι οι άνθρωποι, τα παιδιά σου δεν είναι εξαιρέσεις. Ούτε είναι τα μοναδικά παιδιά στον κόσμο. Ούτε και τα πρώτα. Όλοι υπήρξαμε παιδιά, πράγμα που ακυρώνει εκ θεμελίων το φουλ τετριμμένο επιχείρημα «θα αποκτήσεις άποψη για το Χ πράγμα που αφορά παιδιά όταν κάνεις παιδιά».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
βρώμικος αντιποιοτητισμός.

βλέπεις ποιότητα και ανάβεις λαμπάκια. Σε έχουν χαλάσει τα λιντλ γιάννη.
- hellegennes
Δηλαδή τα ρούχα που φοράς αυξάνουν την θερμοκρασία του χώρου από τους 23 βαθμούς στους 36; Τι ρούχα φοράς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα μας τρελάνεις χέλη. Υπάρχουν ρούχα που τα φοράς και πάλι 23 έχεις όταν έχει 23 γύρω σου; Τι ρούχα φοράς;
Εννοεί ότι πρέπει να αερίζονται. Ο Σκάκης έδειξε τον δρόμο και όλοι αμέσως πέσατε να τον πείτε αδερφή.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 00:26Δηλαδή τα ρούχα που φοράς αυξάνουν την θερμοκρασία του χώρου από τους 23 βαθμούς στους 36; Τι ρούχα φοράς;
the end
- hellegennes
Όταν έχει 23 βαθμούς δεν φοράω έναν σκασμό ρούχα, γιατί 23 βαθμοί είναι μια άνετη θερμοκρασία για το ανθρώπινο σώμα. Το σώμα μας είναι συνήθως θερμότερο από το περιβάλλον και είναι λίγο δύσκολο τα ρούχα από μόνα τους να μονώσουν τόσο το σώμα σου ώστε η θερμοκρασία σου να αυξηθεί στους 36 βαθμούς. Βασικά, πολύ πριν φτάσεις σ' αυτήν την θερμοκρασία, θα έβγαζες τα πάντα γιατί θα είχες λιώσει στον ιδρώτα. Ήδη από τους 27 βαθμούς και πάνω μπορεί να ιδρώνεις ακόμα κι αν κάθεσαι.
Παρότι τα αρχίδια είναι έξω απ' το σώμα για να μειώνεται η θερμοκρασία τους, δεν παύει να είναι υψηλότερη από την μέση θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ακριβέστερα, η θερμοκρασία τους είναι κοντά στους 35 βαθμούς. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος φοράει τόσο βαρύ ρουχισμό που να αυξάνεται πάνω από τους 35 η θερμοκρασία τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κάνουμε κουβέντα επιπέδου, αλλά δεν έχεις δίκιο. Όταν φοράς ρούχα εγκλωβίζεις την θερμοκρασία ενός μικρού συνόλου πηγών θερμότητας μέσα στο βρακί σου, ακριβώς δίπλα έχεις αρτηρίες που έχουν μεγάλη θερμοκρασία. Πιάστα λίγο και θα καταλάβεις γενικά, δεν είναι αμαρτία. Τεσπα, θα έπρεπε να αερίζονται μάλλον, αλλά οκ, τρέχα γύρευε τώρα.
- hellegennes
Ας το ξαναπώ πιο λιανά: αν δεν ιδρώνουν, ούτε κατά διάνοια δεν φτάνουν σε θερμοκρασία που να κάνει κακό στο σπέρμα. Τώρα, αν έχεις την τάση να κάθεσαι με τα πόδια παράλληλα, όπως βλακωδώς είχε προτείνει κάποια στιγμή ο Dwarven Blacksmith ή ακουμπάς πράγματα που εκπέμπουν θερμότητα πάνω στ' αρχίδια σου, ναι, μπορεί να κάνεις ζημιά. Αυτό αυξάνει την θερμοκρασία τους. Τα ρούχα δεν αυξάνουν την θερμοκρασία τους, αποτρέπουν την ταχύτερη απώλεια θερμότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η θερμοκρασία τους είναι 35 βαθμοί. Κατάλαβε λίγο τι λέμε. Το σώμα σου δεν έχει 35 βαθμούς εξωτερικά. Η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος είναι περίπου 37 βαθμοί. Αν μπορούσες να πιάσεις τα εσωτερικά σου όργανα, θα τα ένιωθες πολύ ζεστά. Τα αρχίδια σου είναι όργανα που κρέμονται έξω απ' το σώμα, γι' αυτό τα νιώθεις ζεστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes δεν το ανακάλυψα εγώ ότι τα παπάρια μας θερμαίνονται και τους κάνει κακό.
Από έρευνες το έχω ακούσει επανειλημμένα.
Από έρευνες το έχω ακούσει επανειλημμένα.
ωραία τα λες απλά δεν υπολογίζεις οτι τα ρούχα αλλάζουν τα υποσύνολα νομίζω.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 01:18Τα ρούχα δεν αυξάνουν την θερμοκρασία τους, αποτρέπουν την ταχύτερη απώλεια θερμότητας.