Ευλογημένη ΕΕ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ευλογημένη ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 27 Ιαν 2019, 18:17

Βρείτε διαφορές με την τρόικα.

Εικόνα
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 27 Ιαν 2019, 18:21

dna replication έγραψε:
27 Ιαν 2019, 18:04
αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη
Το 1 εκατομμ. που "κάλεσε" η Μέρκελ βρισκόταν ήδη ανάμεσα σε Κροατία και Σλοβενία. Και το έκανε ακριβώς για να εκτονώσει το αδιέξοδο που προκάλεσε η ελλ. κυβέρνηση.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 27 Ιαν 2019, 18:25

sharp έγραψε:
27 Ιαν 2019, 18:21
dna replication έγραψε:
27 Ιαν 2019, 18:04
αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη
Το 1 εκατομμ. που "κάλεσε" η Μέρκελ βρισκόταν ήδη ανάμεσα σε Κροατία και Σλοβενία. Και το έκανε ακριβώς για να εκτονώσει το αδιέξοδο που προκάλεσε η ελλ. κυβέρνηση.
Δεν το προκάλεσε η Μέρκελ που άνοιξε την βαλκανική δίοδο; Αν έστελνε πλοία στην Τουρκία για να τους πάρουν, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος » 27 Ιαν 2019, 18:29

Μάλλον έχω δίκιο όταν γράφω για οπαδικά συνθήματα, αν κρίνω από τα παραπάνω σχόλια.
Δεν ψήφισα ποτέ καμία κυβέρνηση. Η πρώτη και μοναδική φορά που πήρα μέρος σε αυτόν τον πλειστηριασμό - χωρίς η ψήφος μου να είναι μέρος αυτού - που λέγεται εκλογές, ήταν τον Ιούνιο του 2012. Για την επιλογή μου αυτή, μετάνοιωσα την επόμενη μέρα και είναι κάτι το οποίο θα το κουβαλώ πάντα μαζί μου. Δεν θα μπω στη διαδικασία του μπλέημ γκέημ και θα πω ότι τότε ψήφισα ΑΝΕΛ.
Όσο για την ΕΕ, φυσικά και δεν περίμενα να κάνει κάτι το διαφορετικό με βάση την εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια. Γιατί αυτό κάνει μια ανώνυμη εταιρεία, προασπίζει τα συμφέροντά της. Αυτο φάνηκε ξεκάθαρα πλέον, από την δήλωση Παπανδρέου στο Καστελόριζο μέχρι τη συμφωνία Ζάεφ- Τσίπρα. Εάν δεν λειτουργούσε ως εταιρία, θα έλεγε στη κυβέρνηση Τσίπρα και στους Έλληνες του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος "κύριοι είχατε επιλογές, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, σεβαστό και δεκτό το αποτέλεσμα. Πορευτείτε με αυτο."

Με αφορμή την τηλεπερσόνα μεσημεριανής εκπομπής Φοσίλι, να κλείσω με τα παρακάτω. Είμαι από 17 χρονών με το διαβατήριο στο χέρι, γιατί θέλω να γνωρίσω τον κοσμο. Έχω πάει σε πολλές χώρες, σε 5 απο αυτές ήμουν μόνιμος κάτοικος για τουλάχιστον 1 χρόνο, σε όλες ήμουν τύπος και υπογραμμός. Δείχνοντας έτσι, σε όσους φίλους και γνωστούς έκανα εκεί, νοοτροπία μιας άλλης Ελλάδας που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν των τελευταίων 40 χρόνων που επικρατεί στην πατρίδα μας.

"Έκαστος εφ' ω ετάχθη"

Υ.Γ. Οι περισσότεροι από όσους γνώρισα σε αυτές τις χώρες, ήδη γνώριζαν ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ και τούμπαλιν. Μερικοί από αυτούς έγιναν και η αφορμή για να διαβάσω παραπάνω και παραπέρα από τους τότε ορίζοντές μου.
Υ.Γ.2 Ζητώ συγνώμη, από όσους το διαβάσουν, για το μακροσκελές κείμενο και τα όποια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Δεν θα επαναληφθεί.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."

Anonymous343

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anonymous343 » 27 Ιαν 2019, 18:37

Τρίκαλος έγραψε:
27 Ιαν 2019, 18:29
Μάλλον έχω δίκιο όταν γράφω για οπαδικά συνθήματα, αν κρίνω από τα παραπάνω σχόλια.
Δεν ψήφισα ποτέ καμία κυβέρνηση. Η πρώτη και μοναδική φορά που πήρα μέρος σε αυτόν τον πλειστηριασμό - χωρίς η ψήφος μου να είναι μέρος αυτού - που λέγεται εκλογές, ήταν τον Ιούνιο του 2012. Για την επιλογή μου αυτή, μετάνοιωσα την επόμενη μέρα και είναι κάτι το οποίο θα το κουβαλώ πάντα μαζί μου. Δεν θα μπω στη διαδικασία του μπλέημ γκέημ και θα πω ότι τότε ψήφισα ΑΝΕΛ.
Όσο για την ΕΕ, φυσικά και δεν περίμενα να κάνει κάτι το διαφορετικό με βάση την εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια. Γιατί αυτό κάνει μια ανώνυμη εταιρεία, προασπίζει τα συμφέροντά της. Αυτο φάνηκε ξεκάθαρα πλέον, από την δήλωση Παπανδρέου στο Καστελόριζο μέχρι τη συμφωνία Ζάεφ- Τσίπρα. Εάν δεν λειτουργούσε ως εταιρία, θα έλεγε στη κυβέρνηση Τσίπρα και στους Έλληνες του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος "κύριοι είχατε επιλογές, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, σεβαστό και δεκτό το αποτέλεσμα. Πορευτείτε με αυτο."

Με αφορμή την τηλεπερσόνα μεσημεριανής εκπομπής Φοσίλι, να κλείσω με τα παρακάτω. Είμαι από 17 χρονών με το διαβατήριο στο χέρι, γιατί θέλω να γνωρίσω τον κοσμο. Έχω πάει σε πολλές χώρες, σε 5 απο αυτές ήμουν μόνιμος κάτοικος για τουλάχιστον 1 χρόνο, σε όλες ήμουν τύπος και υπογραμμός. Δείχνοντας έτσι, σε όσους φίλους και γνωστούς έκανα εκεί, νοοτροπία μιας άλλης Ελλάδας που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν των τελευταίων 40 χρόνων που επικρατεί στην πατρίδα μας.

"Έκαστος εφ' ω ετάχθη"

Υ.Γ. Οι περισσότεροι από όσους γνώρισα σε αυτές τις χώρες, ήδη γνώριζαν ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ και τούμπαλιν. Μερικοί από αυτούς έγιναν και η αφορμή για να διαβάσω παραπάνω και παραπέρα από τους τότε ορίζοντές μου.
Υ.Γ.2 Ζητώ συγνώμη, από όσους το διαβάσουν, για το μακροσκελές κείμενο και τα όποια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Δεν θα επαναληφθεί.
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 27 Ιαν 2019, 18:55

Τρίκαλος έγραψε:

"Έκαστος εφ' ω ετάχθη"

Αμήν.

Μπήκες κ συ στην λίστα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 19:29

Τρίκαλος έγραψε:
θα έλεγε στη κυβέρνηση Τσίπρα και στους Έλληνες του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος "κύριοι είχατε επιλογές, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, σεβαστό και δεκτό το αποτέλεσμα. Πορευτείτε με αυτο."
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε διαγαλαξιακά επίπεδα. :roll:

Θα είναι ιστορική στιγμή όταν ένας (1) Έλληνας πάρει την ευθύνη για τις επιλογές του.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος » 27 Ιαν 2019, 19:44

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Ιαν 2019, 19:29
Τρίκαλος έγραψε:
θα έλεγε στη κυβέρνηση Τσίπρα και στους Έλληνες του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος "κύριοι είχατε επιλογές, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, σεβαστό και δεκτό το αποτέλεσμα. Πορευτείτε με αυτο."

Θα είναι ιστορική στιγμή όταν ένας (1) Έλληνας πάρει την ευθύνη για τις επιλογές του.
Είπα δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά το να μιλάει για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ο τύπος, που με στόμφο χιλίων(1000) καρδιναλίων, υπερασπίζονταν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ και ενώ έτρωγε το ένα ταπίδι μετά το άλλο, Ε ΟΧΙ πάει πολύ.
Όσο για τον έναν Έλληνα που λες, φυσικά και δεν θα τον βρεις στους δαιδαλώδης διαδρόμους που κυκλοφορείς και στους χαρτογιακάδες που μιλάς. Θέλει τριβή με την κοινωνία αλλά που τέτοιο πράγμα.
Δεν ξαναγράφω, μπορείτε να επιχειρηματολόγησετε ελεύθερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρίκαλος την 27 Ιαν 2019, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 19:45

Τρίκαλος έγραψε:
27 Ιαν 2019, 19:44
Τρίκαλος έγραψε:

Είπα δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά το να μιλάει για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ο τύπος, που με στόμφο χιλίων(1000) καρδιναλίων, υπερασπίζονταν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ και ενώ έτρωγε το ένα τα ταπίδι μετά το άλλο, Ε ΟΧΙ πάει πολύ.
Όσο για τον έναν Έλληνα που λες, φυσικά και δεν θα τον βρεις στους δαιδαλώδης διαδρόμους που κυκλοφορείς και στους χαρτογιακάδες που μιλάς. Θέλει τριβή με την κοινωνία αλλά που τέτοιο πράγμα.
Όχι μη, συνέχισε να μας λες για το πως η ΕΕ έπρεπε να παρακαλέσει τον Τσίπρα να μην κάνει κωλοτούμπα. Αν δεν μου τα πεις εσύ τι θα κάνω, θα πρέπει να φορέσω κουρέλια και να πάω στη λαϊκή αγορά να μιλήσω με το λαό;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 27 Ιαν 2019, 19:47

talaipwros έγραψε:
17 Ιαν 2019, 17:04
The European parliament has backed plans to cut EU funds to member states that undermine the rule of law or allow corruption to fester – a move that could raise tensions with the governments in Hungary and Poland which are accused of weakening judicial independence.
https://www.theguardian.com/world/2019/ ... -eu-states

Δηλαδή αν δεν έχεις ανεξάρτητη δικαιοσύνη και είσαι μέσα στη διαφθορά, να κόβονται τα μπικικινια

Τσίπρας ακούει;
Φλαπ φλαπ φλαπ φλαπ.....
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 27 Ιαν 2019, 20:16

27 Ιαν 2019, 19:45
Τρίκαλος έγραψε:
27 Ιαν 2019, 19:44

Είπα δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά το να μιλάει για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ο τύπος, που με στόμφο χιλίων(1000) καρδιναλίων, υπερασπίζονταν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ και ενώ έτρωγε το ένα τα ταπίδι μετά το άλλο, Ε ΟΧΙ πάει πολύ.
Όχι μη, συνέχισε να μας λες για το πως η ΕΕ έπρεπε να παρακαλέσει τον Τσίπρα να μην κάνει κωλοτούμπα. Αν δεν μου τα πεις εσύ τι θα κάνω, θα πρέπει να φορέσω κουρέλια και να πάω στη λαϊκή αγορά να μιλήσω με το λαό;
Έχεις πάει ποτέ στην λαϊκή; Είσαι κάτι το διαφορετικό; Κατέβα από το καλάμι σου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 20:20

Bipsco έγραψε:
27 Ιαν 2019, 20:16

Έχεις πάει ποτέ στην λαϊκή; Είσαι κάτι το διαφορετικό; Κατέβα από το καλάμι σου.
Αν έπρεπε να στοιχηματισεις τι θα έλεγες, έχω ή δεν έχω πάει; Για να δούμε δηλαδή αν τις μαλακίες τις λέτε μόνο επειδή είναι τζάμπα ή τις πιστεύετε κιόλας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 27 Ιαν 2019, 20:25

27 Ιαν 2019, 20:20
Bipsco έγραψε:

Αν έπρεπε να στοιχηματισεις τι θα έλεγες, έχω ή δεν έχω πάει; Για να δούμε δηλαδή αν τις μαλακίες τις λέτε μόνο επειδή είναι τζάμπα ή τις πιστεύετε κιόλας.
Σχηματίζω γνώμη από αυτά που λες. Ποια είναι η απόδοση για τις δυο επιλογές;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιαν 2019, 20:41

Bipsco έγραψε:
27 Ιαν 2019, 20:25
Bipsco έγραψε:

Αυτά που λέω τα λέω με την πεποίθηση ότι καταλαβαίνει ο αναγνώστης ποια είναι τα σοβαρά και ποια είναι η γαρνιτούρα. Αν ο αναγνώστης δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει θα φάει και το κατάλληλο δούλεμα, δεν είμαι ζεν μοναχός
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 27 Ιαν 2019, 20:54

27 Ιαν 2019, 20:41
Bipsco έγραψε:
27 Ιαν 2019, 20:25

Αυτά που λέω τα λέω με την πεποίθηση ότι καταλαβαίνει ο αναγνώστης ποια είναι τα σοβαρά και ποια είναι η γαρνιτούρα. Αν ο αναγνώστης δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει θα φάει και το κατάλληλο δούλεμα, δεν είμαι ζεν μοναχός
Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την γαρνιτούρα; Αν η γαρνιτούρα κάποιου είναι προσβλητική, δεν μπορούμε να απαντήσουμε;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών