Η εκκλησία των Σκοπίων εξέλεξε μητροπολίτη Κιλκίς
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Η εκκλησία των Σκοπίων εξέλεξε μητροπολίτη Κιλκίς
Αρχίσαν τα όργανα: https://www.defence-point.gr/news/archi ... kilkis-vid
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Re: Η εκκλησία των Σκοπίων εξέλεξε μητροπολίτη Κιλκίς
Κατσε να μπει ο Αριστος να μας εξηγησει οτι εγινε λαθος και οτι δεν υπαρχει αλυτρωτισμος λογω Συμφωνιας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αν δώσεις θάρρος στον χωριάτη ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αναμένουμε τοποθέτηση Τσιπρώνυμου.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Το άρθρο λέει Πολυάνης σκέτο. Όχι Πολυάνης Κιλκίς. Σίγουρα πρόκειται για άλλη μια παραποίηση και τερατολογια του defence. Συνηθισμένα πραγματα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
οι επίγονοι κκε παραρτημα κκσε τι να πουν
καλο όμως που οι σκοπιανοι δειχνουν πως εννοουν τες ...πρεσπες
καλο όμως που οι σκοπιανοι δειχνουν πως εννοουν τες ...πρεσπες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αυτός που γράφει το άρθρο δυσκολεύεται να εκφραστεί στα ελληνικά.
Όταν ακόμα και ο τίτλος είναι ακατάληπτος, φοβάμαι ότι η ικανότητα του να γράψει για Δικαιοδοσία Εκκλησιών, Σχισματικές, Αυτοκέφαλες και Νεοπαγείς Εκκλησίες, είναι 0
Όταν ακόμα και ο τίτλος είναι ακατάληπτος, φοβάμαι ότι η ικανότητα του να γράψει για Δικαιοδοσία Εκκλησιών, Σχισματικές, Αυτοκέφαλες και Νεοπαγείς Εκκλησίες, είναι 0
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Κάπου εδώ σταματάει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Τι κάνει ο κόσμος για κλικ.https://www.defence-point.gr/news/archi ... kilkis-vid
οσο τα οπαδα κκε και να σκουζνι η εποχη ασυλιας για την αριστερα περασε ευτυχως για αυτά το κκε μενει στο απυροβλητο ως ιερη αγελαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Μια φορα ρε πουστη μου να δω εναν αριστερο να μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ defence point και defence net και τι στον κοσμο.brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 17:06Κάπου εδώ σταματάει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Τι κάνει ο κόσμος για κλικ.https://www.defence-point.gr/news/archi ... kilkis-vid
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Με τσάκωσες. Αν βάλεις και μία δημοσίευση μου που να λέω ότι είμαι αριστερός θα καταρρίψεις το ρητό μου ''στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά ότι σε δηλώσουν''.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:35Μια φορα ρε πουστη μου να δω εναν αριστερο να μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ defence point και defence net και τι στον κοσμο.brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 17:06Κάπου εδώ σταματάει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Τι κάνει ο κόσμος για κλικ.https://www.defence-point.gr/news/archi ... kilkis-vid
ειναι και άρθρα σαν αυτό πάντως που κάνουν την διαφορά ορατή με μικροσκόπιο μόνοstergiosbik έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:35Μια φορα ρε πουστη μου να δω εναν αριστερο να μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ defence point και defence net και τι στον κοσμο.

-
Τι να την κανω την δημοσιευση;brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:37Με τσάκωσες. Αν βάλεις και μία δημοσίευση μου που να λέω ότι είμαι αριστερός θα καταρρίψεις το ρητό μου ''στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά ότι σε δηλώσουν''.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:35Μια φορα ρε πουστη μου να δω εναν αριστερο να μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ defence point και defence net και τι στον κοσμο.brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 17:06
Κάπου εδώ σταματάει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Τι κάνει ο κόσμος για κλικ.
Φαινεται απο τα γραπτα σου τι πιστευεις.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Με αποκάλυψε το ντιφενσποιντόμετρο.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:43Τι να την κανω την δημοσιευση;brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:37Με τσάκωσες. Αν βάλεις και μία δημοσίευση μου που να λέω ότι είμαι αριστερός θα καταρρίψεις το ρητό μου ''στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά ότι σε δηλώσουν''.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 18:35
Μια φορα ρε πουστη μου να δω εναν αριστερο να μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ defence point και defence net και τι στον κοσμο.
Φαινεται απο τα γραπτα σου τι πιστευεις.

Έπρεπε να το έχει και ο γερουσιαστής Μακ Κάρθυ να μην παιδεύεται με ανακρίσεις.
-
Εχω κατι φραουλες που ειχαν βγει επι Τσερνομπιλ και ακομη δεν εχουν χαλασει!
Να στις στειλω;
Να στις στειλω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SARPIS
21 Ιουν 2023, 17:18
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίστηκε άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είναι από το Κιλκίς!!!
από alto_sem » 13 Αύγ 2024, 17:25 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 53 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
14 Αύγ 2024, 22:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 54χρονο κτηνοτρόφο στο Κιλκίς
από βοθρατζης » 23 Μάιος 2024, 05:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
23 Μάιος 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρνούνται κηδεία σε 17χρονη με εντολή μητροπολίτη
από Σενέκας » 26 Μάιος 2024, 11:56 » σε Θρησκειολογία - 200 Απαντήσεις
- 5186 Προβολές
-