Δεν είναι θέμα πολιτικού κόστους, είναι αστείο.
Το ίδιο ισχύει και για τα αναδρομικά δώρων και συντάξεων για τους δυ.

Δεν είναι θέμα πολιτικού κόστους, είναι αστείο.
Τι με αυτό; Εγώ με όσους ΔΥ μίλησα μου είπαν ότι στα δικαστήρια κερδηθηκε, κανείς δεν το αποδίδει στον Τσίπρα.
τι είναι αυτά που γράφεις; δεν ξέρεις ούτε να κάνεις μαθηματικά β' γυμνασίου;
Τα στοιχεία σου είναι περίπου σωστά. Ωστόσο, έχει σημασία από πιά αφετηρία το μετράς. Κάποιος που έχει ευχέρεια να πληρώνει μαύρα, σημαίνει ότι έχει μαύρα εισοδήματα. Το να τα πληρώνει από τα δικά του νόμιμα φορολογημένα λεφτά δεν παίζει με τίποτα.foscilis έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 16:46Πραγματικός κόσμος τώρα: οι φόροι μπαίνουν επί των κερδών, δηλαδή έσοδα μείον δαπάνες συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων μισθών.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 16:39Το οποίο θα υλοποιηθεί μόνο όταν η ΝΔ μειώσει τους φόρους και αρχίσουν επενδύσεις. Μέχρι τότε: "480 μαύρα, δέχεσαι; Αν όχι, πολλοί περιμένουν στην ουρά."
Κάποιος που πληρώνει 480 μαύρα ουσιαστικά αυξάνει τη φορολόγησή του κατά ~300 ευρώ σε σχέση με κάποιον που πληρώνει 650 νόμιμα. Οπότε δεν το κάνει επειδή στενάζει από τους φόρους. Το κάνει επειδή είναι ένα λαμόγιο.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εδώ που τα λέμε δε νομίζω ότι είναι πιθανό να πει ο Τσίπρας "εγώ δεν ήθελα να τα δώσω αλλά με ανάγκασαν οι δικαστές".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 17:19Τι με αυτό; Εγώ με όσους ΔΥ μίλησα μου είπαν ότι στα δικαστήρια κερδηθηκε, κανείς δεν το αποδίδει στον Τσίπρα.
όπως είπα λοιπόν με μια λέξη: λαμόγιο.Leporello έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 17:28Τα στοιχεία σου είναι περίπου σωστά. Ωστόσο, έχει σημασία από πιά αφετηρία το μετράς. Κάποιος που έχει ευχέρεια να πληρώνει μαύρα, σημαίνει ότι έχει μαύρα εισοδήματα. Το να τα πληρώνει από τα δικά του νόμιμα φορολογημένα λεφτά δεν παίζει με τίποτα.foscilis έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 16:46Πραγματικός κόσμος τώρα: οι φόροι μπαίνουν επί των κερδών, δηλαδή έσοδα μείον δαπάνες συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων μισθών.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 16:39Το οποίο θα υλοποιηθεί μόνο όταν η ΝΔ μειώσει τους φόρους και αρχίσουν επενδύσεις. Μέχρι τότε: "480 μαύρα, δέχεσαι; Αν όχι, πολλοί περιμένουν στην ουρά."
Κάποιος που πληρώνει 480 μαύρα ουσιαστικά αυξάνει τη φορολόγησή του κατά ~300 ευρώ σε σχέση με κάποιον που πληρώνει 650 νόμιμα. Οπότε δεν το κάνει επειδή στενάζει από τους φόρους. Το κάνει επειδή είναι ένα λαμόγιο.
Ο ευκολότερος τρόπος να έχει κάποιος μαύρα εισοδήματα είναι να συναλλάσσεται με ιδιώτες και να μη κόβει απόδειξη. Αυτό, του επιτρέπει να πληρώνεται χωρίς να περιλαμβάνει ΦΠΑ, πράγμα που τον κάνει ανταγωνιστικότερο απο τους ανταγωνιστές που εκδίδουν απόδειξη λιανικής. Αυτή είναι η ουσία των μαύρων, η αποφυγή ΦΠΑ.
Κάποιος όμως που έχει μαύρα εισοδήματα, αν είχε άσπρα έξοδα, θα εμφάνιζε ζημιά. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει, γιατί είναι επικίνδυνο σε σχέση με τους φορολογικούς ελέγχους και επειδή θα του στερούσε δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζες. Επομένως, πρέπει και τα έξοδά του να είναι μαύρα, ή τουλάχιστον τα μαύρα έξοδα να είναι σε αναλογία με τα μαύρα έσοδα.
πραγματικός αναρχικός (ΤΜ)