Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
sordi=soldi
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μπορεί να λέει
Τι κάνεις εκεί; δε φτάνουν ούτε για τροφή του κόπρου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ααα τώρα βγάζει νόημα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- blackpaint
εχεις και ραστα σωφερ με λιβρεα και σειρητια που πινει μπαφους οταν οδηγει;Ερμής έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 18:43Οι πχωρουμιστες που με ξέρουν Προσωπικά ξέρουν και τι έχει μέσα το γκαράζ μου.
- blackpaint
αυτο θα μπορουσε να ηταν στον Χαρτοπαικτη του Ντοστογεβσκι.under έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 18:15Θυμαμαι να μου λεει αυτος ο Βαρωνος (δεν ζει πια,ηταν ηλικιωμενος οταν τον γνωρισα) οτι ηθελε μια πληροφορια για μια οδο και αποφασισε να ρωτησει μια κυρια που ερχοταν προς το μερος του.Εκεινη τον ειδε ηλικιωμενο και αξυριστο να τη σταματαει και εκανε κινηση να του δωσει χρηματα ως ελεημοσυνη.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 14:56Αυτό λέω. Ο μπλακι θα θεωρεί ότι κυκλοφορούν με φρακο και δούλους για να πατάνε πάνω τους μη λερωσουν το παπούτσι.
Του γυρισαν τα ματια και της απανταει με την τυπικη ρωμαικη προφορα
Aho,ma che fai ? Ma io te copro de sordi !
"Look! Another beggar, another beggar!" exclaimed the grandmother. "Alexis Ivanovitch, go and give him a gulden."
As she spoke I saw approaching us a grey-headed old man with a wooden leg—a man who was dressed in a blue frockcoat and carrying a staff. He looked like an old soldier. As soon as I tendered him the coin he fell back a step or two, and eyed me threateningly.
"Was ist der Teufel!" he cried, and appended thereto a round dozen of oaths.
Κανείς αλλος δεν οδηγεί τα κάρα μου.blackpaint έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 14:52εχεις και ραστα σωφερ με λιβρεα και σειρητια που πινει μπαφους οταν οδηγει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υπερκουλτουριάρης
Re:
Γκολφ δε παίζουν οι πλούσιοι;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:08Καλά ρε μλκες, αφού το φυσάτε, τι διάολο κάνετε εδώ ολιμερής; Νόμιζα πως το φόρουμ είναι δωρεάν διασκέδαση για το προλεταριάτο και τα λούμπεν αδέρφια μας. Άντε πάντε παίξτε κανενα τένις!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
εγω δεν ειμαι πλουσιος παντως.
Τους θαυμάζεις όμως και το θεωρείς σπουδαίο για τον εαυτό σου το να αναμιγνύεσαι μαζί τους και να σε αποδέχονται στον κύκλο τους. Να σου πω κάτι;
it' s just money

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Re:
Δεν ξέρω, δεν είμαι τέτοιος. Eίχα δει κάτι ντιντιδες σε μια διαφήμιση του 11888 που έπαιζαν τένις και λέω να, αυτοί θα είναι πλούσιοι. Εγώ πάω με τα πόδια για να μην κόψω εισιτήριο, βουτάω χαρτί υγείας από τα μαγαζιά, τρώω μόνο στα μπαρ ποπ κόρν,φυστίκια και γαριδάκια ή καμιά φορά,αντίδωρα, κόλλυβα και μπομπονιέρες(μαλάκία όταν της κάνουν μόνο με αμύγδαλο, σοκολάταNaida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:57Γκολφ δε παίζουν οι πλούσιοι;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:08Καλά ρε μλκες, αφού το φυσάτε, τι διάολο κάνετε εδώ ολιμερής; Νόμιζα πως το φόρουμ είναι δωρεάν διασκέδαση για το προλεταριάτο και τα λούμπεν αδέρφια μας. Άντε πάντε παίξτε κανενα τένις!

Re: Re:
Όλα για τους ανθρώπους ειναι. Και τα πολλά και τα λίγα. "Τυχερός" αυτός που ζει και χαίρεται με τα πολλά πιο τυχερός αυτός που μπορεί να ζει και να χαίρεται με τα λίγα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 20:14Δεν ξέρω, δεν είμαι τέτοιος. Eίχα δει κάτι ντιντιδες σε μια διαφήμιση του 11888 που έπαιζαν τένις και λέω να, αυτοί θα είναι πλούσιοι. Εγώ πάω με τα πόδια για να μην κόψω εισιτήριο, βουτάω χαρτί υγείας από τα μαγαζιά, τρώω μόνο στα μπαρ ποπ κόρν,φυστίκια και γαριδάκια ή καμιά φορά,αντίδωρα, κόλλυβα και μπομπονιέρες(μαλάκία όταν της κάνουν μόνο με αμύγδαλο, σοκολάταNaida έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:57Γκολφ δε παίζουν οι πλούσιοι;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:08Καλά ρε μλκες, αφού το φυσάτε, τι διάολο κάνετε εδώ ολιμερής; Νόμιζα πως το φόρουμ είναι δωρεάν διασκέδαση για το προλεταριάτο και τα λούμπεν αδέρφια μας. Άντε πάντε παίξτε κανενα τένις!) από την κοντινή εκκλησία . Και βασικά ψυχαγωγούμαι εδω πέρα γιατί δεν κοστίζει τίποτα , με το wifi του χρυσαυγίτη γείτονα με το κωλόσκυλο. Life style για μη εύπορους.
Καλή καρδιά, υγεία και γιολο. Δεν το βάζουμε κάτω ρε!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
We are the same you and I.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-