Πάντα είχα την απορία πώς είναι οι δοσίλογοι, οι γερμανοτσολιάδες, τουρκόσποροι κλπ. Τώρα ξέρω, σε ευχαριστώblackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:22Εκεί να δεις. Ακόμη και το Χίτλερ θα θυμούνται για 1000 χρόνια ενώ εσένα άντε να σε θυμούνται μέχρι τα κόλυβα. Και αυτό όχι με τόση σιγουριά...blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:19
Και τον Χιτλερ θα τον θυμομαστε σε 1000 χρονια, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν ηταν μεγιστο μουνοπανο.
Η αληθεια για τον Παυλο Μελα
Re: Η αληθεια για τον Παυλο Μελα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Θα μοιραζει πόνο για πολλούς αιώνες, οπως και οι άλλοι Μακεδονομάχοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Και τους Εθνοπροδότες Ταγματασφαλίτες μαζί.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:22Εκεί να δεις. Ακόμη και το Χίτλερ θα θυμούνται για 1000 χρόνια ενώ εσένα άντε να σε θυμούνται μέχρι τα κόλυβα. Και αυτό όχι με τόση σιγουριά...

αντε καλά◼ Η συστηματικότερη (και χρονικά προγενέστερη) αποδόμηση της εικόνας του Μελά, με βάση την προσεκτική εξέταση της διαθέσιμης εθνικιστικής βιβλιογραφίας, πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Λιθοξόου, αρχικά στο περιοδικό του Ουράνιου Τόξου, «Зора» (1995-1996) και κατόπιν σε βιβλίο («Ελληνικός αντιμακεδονικός αγώνας», Αθήνα 1998).

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Δεν έφτασες μέχρι την τρίτη Λυκείου οπότε δεν σε κατηγορώ. Ξέρεις όμως πόσα πράγματα και πορείες ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί από τα σχολικά βιβλία και την διδακτική ύλη; Και όμως ακόμη τους θυμούνται.blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:22Εκεί να δεις. Ακόμη και το Χίτλερ θα θυμούνται για 1000 χρόνια ενώ εσένα άντε να σε θυμούνται μέχρι τα κόλυβα. Και αυτό όχι με τόση σιγουριά...blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:19
Και τον Χιτλερ θα τον θυμομαστε σε 1000 χρονια, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν ηταν μεγιστο μουνοπανο.
Σε πονάει και θα σε πονάει μέχρι να πεθάνεις...

- blackpaint
Lord Brum έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:34Πάντα είχα την απορία πώς είναι οι δοσίλογοι, οι γερμανοτσολιάδες, τουρκόσποροι κλπ. Τώρα ξέρω, σε ευχαριστώblackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:22
Εκεί να δεις. Ακόμη και το Χίτλερ θα θυμούνται για 1000 χρόνια ενώ εσένα άντε να σε θυμούνται μέχρι τα κόλυβα. Και αυτό όχι με τόση σιγουριά...

-
Εθνικιστής Αλβανός είναι το παιδί. Το δείχνει και με το άβαταρ του. Είναι σαν να μπαίνεις εσύ σε αλβανικά και λοιπά κατσαπλιάδικα φόρουμς και άβαταρ το θηρεό της ελληνικής αστυνομίας και να τους κράζεις για τα πάντα...Lord Brum έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:34Πάντα είχα την απορία πώς είναι οι δοσίλογοι, οι γερμανοτσολιάδες, τουρκόσποροι κλπ. Τώρα ξέρω, σε ευχαριστώblackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:22
Εκεί να δεις. Ακόμη και το Χίτλερ θα θυμούνται για 1000 χρόνια ενώ εσένα άντε να σε θυμούνται μέχρι τα κόλυβα. Και αυτό όχι με τόση σιγουριά...
Δυστυχώς για αυτόν γεννήθηκε Αλβανός και δεν έχει και πολλά να υπερηφανεύται οπότε έφτασε απλά να ζηλεύει τους άλλους...
- blackpaint
δεν ειμαι αλβανος, ειμαι ελληνας (απο ατυχημα) αντιφασιστας αλλα στηριζω τον πατριωτισμο των αποκλεισμενων εθνων ΑΛΛΑ οχι των προνομιουχων εθνων. Με αλλα λογια, αν μια αφρικανικη χωρα αποφασισει ν απαγορευσει την εισοδο σε λευκους, στηριζω, η ευρωπαικες χωρες ομως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να υποδεχονται ΟΛΟΥΣ τους προσφυγες, οικονομικους και μη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:47Εθνικιστής Αλβανός είναι το παιδί. Το δείχνει και με το άβαταρ του. Είναι σαν να μπαίνεις εσύ σε αλβανικά και λοιπά κατσαπλιάδικα φόρουμς και άβαταρ το θηρεό της ελληνικής αστυνομίας και να τους κράζεις για τα πάντα...Lord Brum έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:34Πάντα είχα την απορία πώς είναι οι δοσίλογοι, οι γερμανοτσολιάδες, τουρκόσποροι κλπ. Τώρα ξέρω, σε ευχαριστώblackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29
τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.
Δυστυχώς για αυτόν γεννήθηκε Αλβανός και δεν έχει και πολλά να υπερηφανεύται οπότε έφτασε απλά να ζηλεύει τους άλλους...
Επισης, ψοφο στον Δυτικο ηγεμονισμο.
επίσης ψόφο και στην ορθογραφίαblackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:57δεν ειμαι αλβανος, ειμαι ελληνας (απο ατυχημα) αντιφασιστας αλλα στηριζω τον πατριωτισμο των αποκλεισμενων εθνων ΑΛΛΑ οχι των προνομιουχων εθνων. Με αλλα λογια, αν μια αφρικανικη χωρα αποφασισει ν απαγορευσει την εισοδο σε λευκους, στηριζω, η ευρωπαικες χωρες ομως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να υποδεχονται ΟΛΟΥΣ τους προσφυγες, οικονομικους και μη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:47Εθνικιστής Αλβανός είναι το παιδί. Το δείχνει και με το άβαταρ του. Είναι σαν να μπαίνεις εσύ σε αλβανικά και λοιπά κατσαπλιάδικα φόρουμς και άβαταρ το θηρεό της ελληνικής αστυνομίας και να τους κράζεις για τα πάντα...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Ο Παύλος Μελάς είναι ο μεγαλύτερος δήμος του νομού Θεσσαλονίκης μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Κτήρια, δρόμοι και ιδρύματα φέρουν το όνομά του.blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:29τωρα που ο Παυλος Μελας θα αφαιρεθει απο τα σχολικα βιβλια ιστοριας, αμφιβαλω εαν θα τον θυμαται κανεις σε 5 χρονια το πολυ.
Τώρα, αγράμματοι και ανιστόρητοι μπορεί να μην τον γνωρίζουν, αλλά αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο. Όποιος θεωρεί τιμή του και περηφάνια του να είναι αμόρφωτος εκ πεποιθήσεως, αξίζει όσα απορρέουν από μια τέτοια οπτική του κόσμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αντιφασιστας ανοιγει τοπικ για Ελληνα εθνικιστη που ξεκατινιασε Βουλγαρους εθνικιστες με στοχο την αποδομηση του ... πλουσια η αριστερη ατζεντη της συγχρονης Ελλαδας 

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Όλοι οι λαοί έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν απ' την ιστορική κουλτούρα τους. Είναι εμφανέστατο ότι είσαι Έλληνας από τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου. Δυστυχώς δεν έχεις κληρονομήσει κανένα από τα θετικά.blackpaint έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 19:57δεν ειμαι αλβανος, ειμαι ελληνας (απο ατυχημα) αντιφασιστας αλλα στηριζω τον πατριωτισμο των αποκλεισμενων εθνων ΑΛΛΑ οχι των προνομιουχων εθνων. Με αλλα λογια, αν μια αφρικανικη χωρα αποφασισει ν απαγορευσει την εισοδο σε λευκους, στηριζω, η ευρωπαικες χωρες ομως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να υποδεχονται ΟΛΟΥΣ τους προσφυγες, οικονομικους και μη.
Καμμιά χώρα δεν ΟΦΕΙΛΕΙ τίποτα. Όλες οι χώρες μπορούν να επιλέξουν μόνες τους την πολιτική τους. Οι χώρες ανήκουν στους πολίτες τους. Κατ' επέκταση, φυσικά και μια χώρα μπορεί να διαλέξει να απαγορεύει την είσοδο με βάση ρατσιστικά κριτήρια. Το ίδιο βέβαια θα διαλέξουν να κάνουν και οι χώρες και οι ιδιώτες που έχουν εμπορικές σχέσεις μαζί τους, δηλαδή να διακόψουν τις σχέσεις τους και να απομονωθεί η χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή και την μιζέρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
ο φιλελε κοσμος των βερεμηδων και των λιακων καλυπτει ολο το πολιτικο φασμα απο αριστερα μεχρι τα δεξια
ειναι αδικο να στοχοποιειται ο μπλακπειντ οταν πολλοι που δηλωνουν εθνικοφρονες στηριζουν τους δεξιους που αποδεχονται τον ιστορικο αναθεωρητισμο
ειναι αδικο να στοχοποιειται ο μπλακπειντ οταν πολλοι που δηλωνουν εθνικοφρονες στηριζουν τους δεξιους που αποδεχονται τον ιστορικο αναθεωρητισμο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το σπίτι του πάντως εδώ στην Κιφισια (το οποίο σημειωτέον είναι σχεδόν δίπλα με αυτό του Σαμαρά) είναι πανέμορφο. Αν και ψιλοπαρατημένο
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μια πηγή στην οποία παραπέμπει είναι ο Λιθοξόου του Ουράνιου Τόξου.
Σαν να λέμε να χρησιμοποιήσεις ναζιστική πηγή για το Ολοκαύτωμα!
Σαν να λέμε να χρησιμοποιήσεις ναζιστική πηγή για το Ολοκαύτωμα!

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
28 Ιαν 2024, 13:51
-
- 4 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
18 Μάιος 2024, 02:32
-
-
Νέα δημοσίευση Η Σερνική Πόρνη που Ίππευε τον Παύλο...
από taxalata xalasa » 10 Ιούλ 2023, 23:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 1310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
22 Ιαν 2024, 20:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθηγητης Νομικης κανει αγωγη στον Παυλο Ντε Γκρες για το επιθετο του
από George_V » 14 Φεβ 2025, 12:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Μαρ 2025, 15:33
-