Περα απο την πλακα, το θεμα προστασιας της καθε κοινωνικης υπο-ομαδας εχει παραγινει. Συμφωνω με τον Αινεια.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:25Nostalgia έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:23Μηπως ρε παιδια το φτυσιμο ηταν για την βασκανια;Υδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:17
Μπορείς να έχεις την άποψη σου, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα από επίσημη κρατική θέση να προτρέπεις σε πράξεις βίας και απαξίας. Το φτύστε τους είναι προτροπή σε ενέργειες
Για να μην τους ματιάσουν. Ναι, σωστά.
Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
..αν μπορεί το ",φτυστε τους, " να θεωρηθεί απο νομικής πλευράς ως προτροπή σε βία ..πάω πάσοΥδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:38Δεν είνια ποινικοποίηση ιδεών, είνια ποινικοποίηση προτροπών σε βία
Το τσακιστε τους .... η το κρεμάλα στους , ,το μπορεί να θεωρηθεί ;
εγώ ξέρω έναν αλήτη δικό σας που είχε πειΥδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:32Το κρεμάλα στους οτιδήποτε δε γίνεται από άμβωνος ή άλλη θέση κύρους. Ο Αμβρόσιος τα κάνει αυτά από θέση κύρους που επηρρεάζει κόσμο. Αν κάποιος από αντίστοιχη επίσημη θέση πει κραμάστε τα διοικητικά συμβούλια των μεγάλων επιχειρήσεων θα πάει μέσα με τον αντιτρομοκρατικό
ότι δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου να έσκαγε μια βόμβα και στα πόδια του Στουρνάρα
και εσύ τότε είχες κάνει μόκο λαμόγιο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Αυτό είναι το θέμα.Η Ελλάδα υποχρεώθηκε να θεσπίσει σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους γιατί το 2008 θέσπισε σύμφωνο συμβίωσης για ετεροφυλόφιλους.Δεν χρειαζόταν να θεσπιστεί καθόλου το σύμφωνο συμβίωσης από την στιγμή που υπήρχε θρησκευτικός και πολιτικός γάμος.Η Βουλγαρία ας πούμε ή η Πολωνία ή κάποιά άλλη χώρα της Ε.Ε που δεν καταδικαστηκε ποτέ για το ότι δεν έχει σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφιλων ήταν γιατί δεν θέσπισε ποτέ σύμφωνο συμβίωσης καθόλου(ούτε για ετεροφυλόφιλους ούτε για ομοφυλοφιλους).Η Ελλάδα δεν ξέρω για ποιον λόγο θέσπισε σύμφωνο συμβίωσης για ετεροφυλόφιλους δεν χρειαζόταν να το θεσπίσει καθολου είμαι περίεργος ποσο βλακες ηταν αυτοι που πέρασαν στην Βουλη σύμφωνο συμβιωσης για ετεροφυλόφιλους δεν ηξεραν ότι θα τους πάνε στο ευρωπαϊκο δικαστήριο(αν και στην δικαιοδοσία του Ευρωπαικου δικαστηρίου ανήκουν και χώρες όπως η Τουρκιά,η Ρωσία,η Ουκρανια,η Μολδαβια,το Αζερμπαϊτζάν κτλ χώρες που επίσης δεν εχουν συμφωνο συμβιωσης καθολου).Για την χώρα καταγωγής μου δεν θα σχολιασω κάτι αφού εκεί η ομοφυλοφιλια είναι παρανομη όπως και στο μεγαλυτερο μέρος της Αφρικης αλλωστε.Οι ομοφυλοφιλοι ας ζησουν νομιμα όπως θελουν αλλα χωρις γαμους,υιοθεσιες και συμφωνα συμβιωσης.Pam έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:35Στην Ελλάδας υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης(το οποίο αξιοποιούν και ομοφυλόφιλοι).Σε καμία άλλη χώρα Ορθόδοξη ή χώρα των Βαλκανίων δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Για να μην αναφέρω ότι η Ελλάδα έχει με διαφορά μεγάλη το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής ομοφυλόφιλων από τις άλλες Ορθόδοξες χώρες ή τις Βαλκανικές χώρες.Οι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι και με το παραπάνω.
- Υδράργυρος
Αυτό είναι άσχετο. Στις συνάξεις του Αμβρόσιου ή του κάθε Αμβρόσιου μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει από τη στιγμή που δεν είναι παράνομος, χωρίς να χρειάζεται έγκριση από τύπους που δίνουν ακαδημαϊκά εύσημα στις ηριάννες. Και αυτό είναι μία από τις σοφτ περιπτώσεις.
Αλλά το ότι δεν έχετε την αίσθηση του μέτρου, είναι δεδομένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Υποθέτω όμως ότι δεν θα είχες κάποιο πρόβλημα αν έλεγε ο χ αγαπησιάρης "φτύστε τους παπάδες".Υδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:58Είναι έργω εξύβριση και τιμωρείται. Άμα πάω εγώ να φτύσω τον αμβρόσιο θα με πάνε μέσα, χώρια το ξύλο που θα φάω στο αστυνομικό τμήμα
Ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η σαπίλα του ντουνιά.

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Υδράργυρος
Τι μου λες τώρα; Εξυπνάδες είναι αυτές;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 12:02Υποθέτω όμως ότι δεν θα είχες κάποιο πρόβλημα αν έλεγε ο χ αγαπησιάρης "φτύστε τους παπάδες".Υδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:58Είναι έργω εξύβριση και τιμωρείται. Άμα πάω εγώ να φτύσω τον αμβρόσιο θα με πάνε μέσα, χώρια το ξύλο που θα φάω στο αστυνομικό τμήμα
Ή όχι;
Αν ένας λυκειάρχης στην πρωινή προσεύχη πει φτύστε τους παπάδες θα πάει μέσα και θα απολυθεί.
Τι θέλετε και υπερασπίζεστε αυτά τα ορκ;
Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για την καταδίκη του ο Αμβρόσιος ή όχι ακόμα;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Οταν ομως ο Αμβροσιος στα τελη του Γεναρη του 2015 ελεγε τον Τσιπρα λεβεντη, δεν ειδα αντιδρασεις.... Τοτε δεν ηταν Χουντικος; Τοτε δεν ηταν Φασιστας;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 29 Ιαν 2019, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σου ανέφερα πιο πάνω την υπεράσπιση της Ηριάννας από μεγάλη μερίδα ακαδημαϊκών (ως σοφτ περίπτωση, επαναλαμβάνω) και εσύ γράφεις για λυκειάρχες;Υδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 12:05Τι μου λες τώρα; Εξυπνάδες είναι αυτές;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 12:02Υποθέτω όμως ότι δεν θα είχες κάποιο πρόβλημα αν έλεγε ο χ αγαπησιάρης "φτύστε τους παπάδες".Υδράργυρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 11:58
Είναι έργω εξύβριση και τιμωρείται. Άμα πάω εγώ να φτύσω τον αμβρόσιο θα με πάνε μέσα, χώρια το ξύλο που θα φάω στο αστυνομικό τμήμα
Ή όχι;
Αν ένας λυκειάρχης στην πρωινή προσεύχη πει φτύστε τους παπάδες θα πάει μέσα και θα απολυθεί.
Τι θέλετε και υπερασπίζεστε αυτά τα ορκ;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Χουντικός και φασίστας είναι. Ελπίζω να σε κάλυψαNostalgia έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 12:11https://www.iefimerida.gr/news/190285/amvrosios-geia-soy-tsipra-leventi-me-ekanes-perifano έγραψε:Αμβρόσιος: Γεια σου Τσίπρα λεβέντη! Με έκανες περήφανο!
Οταν ομως ο Αμβροσιος στα τελη του Γεναρη του 2015 ελεγε τον Τσιπρα λεβεντη, δεν ειδα αντιδρασεις.... Τοτε δεν ηταν Χουντικος; Τοτε δεν ηταν Φασιστας;
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν οι LOATKI τα χώνουν σε ομοφυλόφιλους
από Αρίστος » 22 Ιαν 2024, 15:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
23 Ιαν 2024, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
14 Οκτ 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
12 Ιουν 2024, 19:18