hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:41
microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:28
Ε αφού είδες τι λες ενα τζατζίκι 7,5; λολ
Οχι οτι υπερασπίζομαι το μαγαζι, εχω παει και ειναι καραμουφα και εάν σε λογαριασμό 200αρι με χρεωναν 5 ευρω για πσωμακι θα τους το έβαζα στον πάτο τον λογαριασμό αν δεν ειχα παραγγείλει εγω το ψωμί πάντα με στάνταρ τιμη στον κατάλογο αλλα ειναι παράνομο κουβερ ανα ατομο
Το βασικό προβλημα με την εστίαση στην αθηνα ειναι οτι αν δεν πας στα μουρατα μαγαζιά που το χουν καμει επιστήμη, δεν ευχαριστιέσαι οχι φαγί απλως, αλλα μια σπιρτοζα ιδέα, ενα κατι που ξεφεύγει απο την πεπατημενη, που θα σε κανει να ξεχασεις τις υπόλοιπες υπερτιμολογισεις στην λυπητερη. Επαρχία θα πας σε έναν μπάρμπα έστω γνωστού γνωστου, θα σε φέρει τον λογαριασμό στο κωλοχαρτο, θα πλερωσεις χρυσές τις κοκακολες ή τα χόρτα ή τους κολοκυθοκιοφτεδες αλλα θα φας μια στο τόσο μια μπριτζόλα ψημένη σωστα, έναν κόκορα κρασάτο που τον είδες να σουλατσαρει μπαίνοντας, μια σάλτσα στα παϊδια που δεν πετυχαίνεις μετα στην κουζινα σου που να χτυπάς τον κωλο σου κατω. Μέχρι και σε κάργα τουριστικά μέρη, με κυρίως μενού για τον γιουτσο, θα φας μια χωριάτικη όπου ω του θαυματος το αγγουράκι και η πιπερια θα μυρίζουν πραγματι φύση. Ξαναλεω για οικονομικές επιλογές ομιλώ, αλλιώς και η Αθηνα παράδεισος ειναι. Για εμενα που εξοργιζομαι με τον κοσμο που συντηρει μαγαζιά τελείως μουφες λόγω καλου σημείου ή δεν ξερω γω τι αλλο, η μασαμπού πρεπει να ψάξει άγνωστα διαμαντακια που δεν πατάει άνθρωπος ή μονο οι τριγύρω. Εκει ακομα και φόλα να φαει, ας παει στο παλιαμπελο, δεν γλιτωνεται το φούντο του ταβερνιαρη ούτως ή αλλως. Και σε αυτον τον ιερό σκοπό πρεπει να συνεισφερουμε ολοι μας.
Υγ
Όταν λες χαλάει μισο μισθό καποιος , υπολόγισε και τα ποσα ατομα βρε αδερφε που τρώνε, λολ
Συγγνώμη που τα ελληνικά δεν κάνουν διάκριση μεταξύ του one και του a, αλλά εννοούσα το δεύτερο (για το τζατζίκι).
Όταν λέω μισό μισθό, εννοώ μια φυσιολογική παρέα 5-8 άτομα. Ε, αν πλήρωναν 200 ευρώ ο καθένας νομίζω ότι δεν θα έγραφαν στο phorum.com.gr αλλά στο grimaldiforum.mc
Στην Θεσσαλονίκη πάντως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Δηλαδή τρως σε καλό μαγαζί με τα μισά λεφτά τούτης 'δώ της απόδειξης. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με τον αδερφό μου και την γυναίκα του σε ένα μαγαζί στον Εύοσμο (τυχαίο, ούτε καν το ξέραμε), το οποίο μέσα ήταν πολύ ευχάριστο, στιλ εστιατόριο-μπαρ. Το φαγητό ήταν οκέι, δεν πέταξα και στο ταβάνι, αλλά πλερουά 35 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε άλλο μέρος (καφεμπάρ εστιατόριο), καινούργιο, που επίσης δεν είχαμε ξαναπάει και πλερουά 16 ευρώ το άτομο και το μαγαζί ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη και το φαγητό γαμάτο. Εννοείται ότι υπάρχει και σαπίλα, αλλά τουλάχιστον είναι φθηνή σαπίλα.
Σωστό, αλλά εν μέρει.
Είχα πάρει μια μερίδα μπακαλιάρο πακέτο στη Θεσσαλονίκη 9€, νομίζω.
Κι έχω φάει κι άλλες φόλες.
Παντού βρίσκεις vfm μαγαζιά.
Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Πάτρα και Γιάννενα.
Και παντού βρίσκεις και υπερεκτιμιμενα
Για φαΐ νομίζω η επαρχία, ειδικά η Κρήτη, δεν παίζονται.
Όχι μες στις πόλεις, στα χωριά