Περίεργη εργασιακή ιστορία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Περίεργη εργασιακή ιστορία.
Μίλαγα με ένα φιλαράκι πριν λίγη ώρα.
Ποιο είναι το στορι.
Δουλεύει για πάνω από δέκα χρόνια σε μια επιχείρηση.
Τελευταία ο νέος μέτοχος θέλει να τον διώξει και να φέρει προφανώς δικούς του αλλά δε θέλει να δώσει αποζημίωση.
Ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να φέρουν ιατρικές εξετάσεις και επίσης να δηλώσουν οποιαδήποτε αλλεργία.
Το φιλαράκι έχει αλλεργία στα σκυλιά. Ο αληταρας από την επόμενη μέρα κουβαλάει το σκύλο του μαζί. Σε παράκληση του να μη φέρνει το σκύλο λόγω της αλλεργίας που μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο, η απάντηση του νέου μετόχου ήταν "Ο σκύλος θα μείνει, εσύ αν θες φύγε"
Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε μια τέτοια περιπτωση; μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του μετοχου;
Μλκ μου αυτά βλέπω και δε παρεξηγώ καθόλου που ακόμη το ΚΚΕ έχει λόγο.
Ποιο είναι το στορι.
Τελευταία ο νέος μέτοχος θέλει να τον διώξει και να φέρει προφανώς δικούς του αλλά δε θέλει να δώσει αποζημίωση.
Ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να φέρουν ιατρικές εξετάσεις και επίσης να δηλώσουν οποιαδήποτε αλλεργία.
Το φιλαράκι έχει αλλεργία στα σκυλιά. Ο αληταρας από την επόμενη μέρα κουβαλάει το σκύλο του μαζί. Σε παράκληση του να μη φέρνει το σκύλο λόγω της αλλεργίας που μπορεί να τον στείλει στο νοσοκομείο, η απάντηση του νέου μετόχου ήταν "Ο σκύλος θα μείνει, εσύ αν θες φύγε"
Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε μια τέτοια περιπτωση; μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του μετοχου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Highlander
Re: Περίεργη εργασιακή ιστορία.
Σοβαρά τώρα; 

- Eθνικοκοινωνιστης
και φυσικα ψηφιζει δεξια 
ε ρε χατζηστεφανου που σας χρειαζεται ελληνιολες

ε ρε χατζηστεφανου που σας χρειαζεται ελληνιολες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ούτε που ξέρω. Δε τον ξέρω το τύπο που είναι μέτοχος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καλά, τους έβαλε να δηλώσουν αν έχουν αλλεργία καπου, και αν έχουν δηλώσει όλοι οι εργαζόμενοι απο ενα ζώο,ο τυπος σκοπεύει να το κάνει κιβωτό του Νώε εκεί μεσα για να τους αναγκάσει σε παραίτηση? Αν ισχύει αυτο, απλα ειναι και ψυχοπαθής, εκτός απο σκατάνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Ιαν 2019, 19:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Αντε κανε σοβαρη συζητηση με αριστερο μετα!
Χασοδικη να σου προτείνω ένα βιβλίο, προς το παρών πηξε και κλάψε.
Vantono Ναι πολλές φορές μπορεί να ζητηθεί να φέρουν εξετάσεις η να δηλώσουν αλλεργίες προφανώς για να γνωρίζουν όλοι τι να προσέχουν.
Δεν είναι ψυχοπαθής. Μουνοπανο είναι. Που θέλει λίγο χημεία στο αμάξι του αν συνεχίσει.
Vantono Ναι πολλές φορές μπορεί να ζητηθεί να φέρουν εξετάσεις η να δηλώσουν αλλεργίες προφανώς για να γνωρίζουν όλοι τι να προσέχουν.
Δεν είναι ψυχοπαθής. Μουνοπανο είναι. Που θέλει λίγο χημεία στο αμάξι του αν συνεχίσει.
Επιτρέπονται ζώα στην δουλεία;Ερμής έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:11Μίλαγα με ένα φιλαράκι πριν λίγη ώρα.
Ποιο είναι το στορι.
Αν ναι, ας φέρει κι αυτός μια γάτα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Vagabondo ιδιοκτήτης αρχιδι γύρω στα 50 είναι, λες να νοιάζεται αν επιτρέπονται ή οχι;
Αν ζητήσουν και οι άλλοι εργαζόμενοι να φύγει ο σκύλος, θα τους διώξει όλους;
Occasio facit furem
Δε ξερω τι παίζει σε συνδικαλιστικά. Το θέμα είναι, μπορεί να κινηθεί νομικά από τη στιγμή που έχει αλλεργία με αποδείξεις;
Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά νομίζω η επιθεώρηση κοιτάει μόνο αν τηρούνται τα εργασιακά.
Πίστευε κάνεις ότι θα φτάσει ως εκει ο αλλος; επίσης δεν είχε δείξει προθέσεις ότι θέλει να καθαρίσει κόσμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-
-
- 119 Απαντήσεις
- 1831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Σεπ 2024, 08:32
-
-
Νέα δημοσίευση Αμέτρητοι οι εργατικοί θάνατοι στην εργασιακή δυστοπία του Κούλη
από Μαδουραίος » 29 Σεπ 2023, 22:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
03 Οκτ 2023, 22:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση περίεργη εκπαραθυρωση Γερμανού πολίτη από το ατ ομονοιας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Μάιος 2023, 13:32 » σε Εγκληματικότητα - 30 Απαντήσεις
- 1842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μάιος 2023, 11:59
-