https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... oy-madoyroΑλλά καλώ τον Έλληνα πρωθυπουργό και οποιοδήποτε μέλος του κόμματος του, να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται… Αύριο, μεθαύριο αν θέλει. Και να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, σε φαρμακεία, ή σε σχολεία της Βενεζουέλας. Ή να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Μαδούρο
Θα πάει ο Τσίπρας στην Βενεζουέλα;
Θα πάει ο Τσίπρας στην Βενεζουέλα;
Τι λέτε, θα πάει; Θα πάει κανείς από 'σας;
Re: Θα πάει ο Τσίπρας στην Βενεζουέλα;
Δεν έχει ανοιχτεί ανάλογο θέμα.
Του Τσίπρα του είπαν να στηρίξει τον Μαδουρο μπας και καταφέρει με κάποιον τρόπο να διατηρήσει κάποια ψήγματα της υποτιθέμενης αριστερής του ταυτότητας, έτσι ώστε να συνεχιστεί κουτσά στραβά η "εναλλαγή" των ίδιων νεοφιλελεύθερων και φιλοεθνικιστικών πολιτικών από διαφορετικές κυβερνήσεις.
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν χρειάζεται να πάει αφού το ταξίδι θα στοιχίσει ο κούκος- αηδόνι.Σαμψών έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:33Τι λέτε, θα πάει; Θα πάει κανείς από 'σας;https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... oy-madoyroΑλλά καλώ τον Έλληνα πρωθυπουργό και οποιοδήποτε μέλος του κόμματος του, να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται… Αύριο, μεθαύριο αν θέλει. Και να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, σε φαρμακεία, ή σε σχολεία της Βενεζουέλας. Ή να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Μαδούρο
Κόσμο που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας έχουμε και εδώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρε θα πάτε στη Βενεζουέλα αφήστε τα αυτά 
Ο άνθρωπος σας κάλεσε

Ο άνθρωπος σας κάλεσε
Nandros έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:38Δεν χρειάζεται να πάει αφού το ταξίδι θα στοιχίσει ο κούκος- αηδόνι.Σαμψών έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:33Τι λέτε, θα πάει; Θα πάει κανείς από 'σας;https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... oy-madoyroΑλλά καλώ τον Έλληνα πρωθυπουργό και οποιοδήποτε μέλος του κόμματος του, να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται… Αύριο, μεθαύριο αν θέλει. Και να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, σε φαρμακεία, ή σε σχολεία της Βενεζουέλας. Ή να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Μαδούρο
Κόσμο που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας έχουμε και εδώ.
.
Tωρα που θα παρει το νομπελ θα εχει μεγαλη καβατζα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Υδράργυρος
Εχει ωραια παιδια η βενεζουελα.
Ειμαι μελος του συριζα και αποδεχομαι την προσκληση να φιλοξενηθω
https://www.independent.co.uk/voices/ve ... 51771.html
Alexis Tsipras’s shameful support of Venezuela’s Maduro ignores the painful history of Greek military rule
Alexis Tsipras’s shameful support of Venezuela’s Maduro ignores the painful history of Greek military rule
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αντιπολίτευση της πλάκας.Τους έχει πηδήξει ο Τσίπρας σε όλα τα θέματα και ασχολούνται με το Μαδουρισταν.
Εδώ το τσιπρίδι πήγε στην κηδεία ενός βρωμιάρη δικτάτορα, δεν θα πάει στη βενεζουέλα;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Μπορεί να μας βοηθήσει κανείς; ΗΠΑ, ΕΕ, δεν ξέρω. Που δεν είμαι και πολύ μενουμευρωπαίος εδώ που τα λέμε αλλά δεν θέλω να ζω και στο κονγκό σε 10 χρόνια.Yochanan έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:49https://www.independent.co.uk/voices/ve ... 51771.html
Κονγκό ίσως όχι αλλά Κένυα θα σε χάλαγε;Σαμψών έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:00Μπορεί να μας βοηθήσει κανείς; ΗΠΑ, ΕΕ, δεν ξέρω. Που δεν είμαι και πολύ μενουμευρωπαίος εδώ που τα λέμε αλλά δεν θέλω να ζω και στο κονγκό σε 10 χρόνια.Yochanan έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:49https://www.independent.co.uk/voices/ve ... 51771.html

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Βενεζουέλα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Γουιάνα για την προσάρτηση του Εσεκίμπο
από hades » 30 Νοέμ 2023, 14:24 » σε Διεθνής πολιτική - 170 Απαντήσεις
- 5437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
25 Δεκ 2023, 01:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας, Γαβράς και οι Ενήλικοι στην Αίθουσα
από Portia » 13 Αύγ 2023, 20:54 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
13 Αύγ 2023, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας: Απάντηση στην Ακροδεξιά μια «πανευρωπαϊκή συμμαχία δημοκρατίας και δικαιοσύνης»
από Scouser » 28 Ιαν 2025, 19:46 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
28 Ιαν 2025, 23:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»
από Αρίστος » 16 Μάιος 2024, 21:24 » σε Εθνικά Θέματα - 195 Απαντήσεις
- 6084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
05 Αύγ 2024, 11:42
-