Ενα βαθυ πηγάδι, για καθε καπιτάλα.«Τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ισχυρίζεται το μοντέλο
Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το μοντέλο Ρία Αντωνίου. Η 31χρονη, μέσα από τη δισέλιδη αναφορά της εμμένει στην εκδοχή του βιασμού από τον πρώην σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπως την κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Αστυνομία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Δέχθηκα βάναυση και ειδεχθή επίθεση από τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας μου, της σωματικής μου ακεραιότητας και αυτοδιάθεσης καθώς και της ιδιοκτησίας μου” αναφέρει στις πρώτες γραμμές.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -listepse/
Επιχειρηματίας κατ/ρειται οτι βιασε την Ρια Αντωνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Επιχειρηματίας κατ/ρειται οτι βιασε την Ρια Αντωνίου
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Re: Επιχειρηματίας κατ/ρειται οτι βιασε την Ρια Αντωνίου
αμ πεστο ρε μαξουλη
καπιταλας ο τέτοιος για αυτό καταπιαστηκες
καπιταλας ο τέτοιος για αυτό καταπιαστηκες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σου πήρα το ψωμι σου ραν; εκτος αν επειδη δεν ειναι μουσουλμάνος ο κατ ΒΙΑΣΤΗΣ, δεν σε απασχολεί το θεμα;
Ωραια η Ρια, ετσι Μαξ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
όμως ο βιασμος είναι ειδεχθες εγκλημα και θα πρεπει οι ποινες να είναι μεγαλες
και οι δικασθεντες για ειδεχθή εγκληματα να μενουν στη φυλακη οσο χρονο μεγαλυτερο γινεται
και οι δικασθεντες για ειδεχθή εγκληματα να μενουν στη φυλακη οσο χρονο μεγαλυτερο γινεται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 09:58Σου πήρα το ψωμι σου ραν; εκτος αν επειδη δεν ειναι μουσουλμάνος ο κατ ΒΙΑΣΤΗΣ, δεν σε απασχολεί το θεμα;
μαξουλη ο βιασμος είναι από τα χειροτερα εγκληματα
αλλα εσυ και η μπγοοδευτικη φαρα ενδιαφέρεστε μονο για τους εγκληματιες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσυ και φασιστικη φάρα, γουστάρετε βιασμους από ξενους για να κανετε προπαγάνδα.run έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 10:05μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 09:58Σου πήρα το ψωμι σου ραν; εκτος αν επειδη δεν ειναι μουσουλμάνος ο κατ ΒΙΑΣΤΗΣ, δεν σε απασχολεί το θεμα;
μαξουλη ο βιασμος είναι από τα χειροτερα εγκληματα
αλλα εσυ και η μπγοοδευτικη φαρα ενδιαφέρεστε μονο για τους εγκληματιες
η φασιστικη φαρα είναι το κκε αριστερα νεοφιλ κτλ μαξουλη
ως αλλοι ιεροξετστες κατέχοντες την απολυτον αληθεια
ως αλλοι ιεροξετστες κατέχοντες την απολυτον αληθεια
Και ενα για καθε βλακα που πιστεύει σαχλαμαρεςμίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 09:44Ενα βαθυ πηγάδι, για καθε καπιτάλα.«Τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ισχυρίζεται το μοντέλο
Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το μοντέλο Ρία Αντωνίου. Η 31χρονη, μέσα από τη δισέλιδη αναφορά της εμμένει στην εκδοχή του βιασμού από τον πρώην σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπως την κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Αστυνομία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Δέχθηκα βάναυση και ειδεχθή επίθεση από τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας μου, της σωματικής μου ακεραιότητας και αυτοδιάθεσης καθώς και της ιδιοκτησίας μου” αναφέρει στις πρώτες γραμμές.
https://www.protothema.gr/life-style/Go ... to-viasmo/
- Υδράργυρος
Σιχαμενη κωλοφυλλαδαpanos291 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:50Και ενα για καθε βλακα που πιστεύει σαχλαμαρεςμίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 09:44Ενα βαθυ πηγάδι, για καθε καπιτάλα.«Τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ισχυρίζεται το μοντέλο
panos291 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 21:50Και ενα για καθε βλακα που πιστεύει σαχλαμαρεςμίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 09:44Ενα βαθυ πηγάδι, για καθε καπιτάλα.«Τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» ισχυρίζεται το μοντέλο

Νήμα-αυτοτρομπόνιασμα του σκίουρα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ότι το βούρλο η Άντωνίου -που τα είχε με τον μέντορα
Πανταζόπουλο πως λέγεται- γνωστό Μυκονοβιζιτομάνατζερ- κάνει σχέση με τον Ψωμόπουλο γνωστό καραγκιόζη ,που είχαν βουήξει τα μέσα για το ποιόν του ..
το παίζει και θύμα νταξ με ξεπερνά!
ας σφαχτούνε!

ας σφαχτούνε!
(✿ ♥‿♥)
-
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
http://www.gazzetta.gr/plus/showbiz/art ... oykia-picsκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:01ότι το βούρλο η Άντωνίου -που τα είχε με τον μέντοραΠανταζόπουλο πως λέγεται- γνωστό Μυκονοβιζιτομάνατζερ- κάνει σχέση με τον Ψωμόπουλο γνωστό καραγκιόζη ,που είχαν βουήξει τα μέσα για το ποιόν του ..
ας σφαχτούνε!
Μετά τις καταγγελίες Ρία Αντωνίου και Ψωμόπουλος πήγαν στα μπουζούκια (pics)
(✿ ♥‿♥)
- Northern Spirit
Συνδυασμος ελ "μοντελου" με ελ "επιχειρηματια": διδυμο της συμφορας...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
- 127 Απαντήσεις
- 4372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Οκτ 2023, 14:07