Eγώ εχω την εξης απορία με αυτον: αμα μισεί τόσο τους Εβραίους, λογίζεται για self-hating Ju???
Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τοξοβόλος_UK
ψήφισα το 1 που είναι το πιο κοντινό στη πραγματικότητα αν κ όχι απόλυτα.
Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
"Άχρι καιρού..."
γιατί τι άλλο νομίζεις ότι κάνουν; Σου βάζουν το πουλί τους;Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.

Δεν έχεις ακούσει για το strapon;foscilis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:13γιατί τι άλλο νομίζεις ότι κάνουν; Σου βάζουν το πουλί τους;Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
Τώρα που το λες, δεν βάζουν ψευτικα πουλιά;foscilis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:13γιατί τι άλλο νομίζεις ότι κάνουν; Σου βάζουν το πουλί τους;Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
"Άχρι καιρού..."
Α να γειά σου, ξεχασα πως το λένε.Bipsco έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:15Δεν έχεις ακούσει για το strapon;foscilis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:13γιατί τι άλλο νομίζεις ότι κάνουν; Σου βάζουν το πουλί τους;Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
"Άχρι καιρού..."
καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεκάχρονη είναι;Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:18καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έκανα αρκετό καιρό παρέα μαζί τους και δεν επρόκειτο "να μου την πέσουν". Άκου με που σου λέω, καμιά φορά αυτά τα άτομα (μέσα και οι αδερφές) είναι πολύ πιο εντάξει απο τους ετεροφυλόφιλους.Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:18καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
"Άχρι καιρού..."
όχι αυτό το κάνουν στις τσόντες που απευθύνονται σε άντρες.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:16Τώρα που το λες, δεν βάζουν ψευτικα πουλιά;foscilis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:13γιατί τι άλλο νομίζεις ότι κάνουν; Σου βάζουν το πουλί τους;Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
Πιθανόν κάποιες να το κάνουν για λόγους προσωπικού γούστου (όπως το κάνουν και ετεροφυλόφιλες γυναίκες με τον άντρα τους ή και οι ίδιοι οι άντρες καμιά φορά) αλλά ο κανόνας είναι ότι δεν τους πολυαρέσει η διείσδυση από πράγμα που μοιάζει με πουλί. Είναι πάνω-κάτω η κεντρική ιδέα της λεσβιακότητας.
οχι,αλλα ειναι αγαθη ψυχη.Bad seed έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:22Δεκάχρονη είναι;Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:18καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
από southern » 06 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 794 Απαντήσεις
- 16789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
20 Φεβ 2024, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατριαρχείο Μόσχας: τραγική η απόφαση της Ελλάδας να αναγνωρίσει νομικά τα άτομα του ίδιου φύλου
από Animal » 19 Φεβ 2024, 16:45 » σε Θρησκειολογία - 106 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6085 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-