Είπαμε οι καταστάσεις άλλαξαν και ξαναάλλαξαν.Paralimnitis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:27Το οτι η Ιντερ ηταν πιο κοσμοπολιτικη ομαδα,δεν ειναι αντιφατικο με το οτι τα πιο λαικα στρωματα της πολης στηριζαν Μιλαν.wooded glade έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:23Προϊστορικές βλακείες.vantono έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:18
και Λίβερπουλ και ΜανΓιουν ανέκαθεν ήταν ομάδες των λαικών στρωμάτων,που υποστηρίζονταν κυριως απο αριστερόστροφο κοινό,στη βάση του οργανωμένου πυρήνα τους. Τωρα πλεον δεν νομίζω να ισχύουν αυτά πια. Η δε Ίντερ που αναφέρεις στη συνέχεια, ανέκαθεν ηταν ομάδα υποστηριζόμενη απο την ιταλική μπουρζουαζία. Το αντίπαλο δέος ήταν η Μίλαν(για αυτο και η αιώνια κοντρα μεταξύ τους που κρατάει ακομα), με εξόχως παρτιζάνικη ρητορική και συνθηματολογία των οργανωμένων οπαδων της, και ολα αυτα κυρίως προτού πέσει στα χέρια του Καβαλιέρε, μετα έκοψαν καπως τα πραγματα.
Στην ακόμα πιό προϊστορική εποχή Ίντερ και Μίλαν ήταν μία ομάδα αλλά οι της μετέπειτα Μίλαν το έπαιζαν αβγά και δεν ήθελαν ξένους ή έγχρωμους ποδοσφαιριστές. Έτσι χώρισαν και οι της Ίντερ επέλεξαν το όνομα "Internazionale" που πήγαινε να πει ότι ο σύλλογος ήταν ανοιχτός σε όλους.
Αργότερα βέβαια ξεχάστηκαν αυτά.
Ποιά είναι η πιό δημοφιλής ξένη ομάδα στην Ελλάδα ;
- wooded glade
Re: Ποιά είναι η πιό δημοφιλής ξένη ομάδα στην Ελλάδα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μάντσεστερ ψήφισα, μιά ψήφο έχουμεκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:27
οι άλλοι 3 λεβένταροι ποιοι είναι που ψήφισαν Μάντσεεστερ;
έχουν την αγάπη μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπίστης την 30 Ιαν 2019, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Αν και εγω συμπαθω Ρεαλ,Λιβερπουλ,Ιντερ απο την καθε χωρα, νομιζω στην Ελλαδα δυστυχως Μπαρτσελονα,Γιουναιτετ,Γιουβεντους ειναι πιο δημοφιλεις,αν και η Λιβερπουλ ειναι πολυ κοντα σε Γιουναιτετ σε δημοφιλια.
- Υπερκουλτουριάρης
Στις ηλικίες 45+ είναι η Λιβερπουλ, 35 + Μαντσεστερ και Μπαρτσελόνα. Τα πιτσιρίκια έχω την εντύπωση πως δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και καλά κάνουν.
Δεν υποστήριξα ποτέ ξένη ομάδα, δεν είμαι καν φίλαθλος.
Δεν υποστήριξα ποτέ ξένη ομάδα, δεν είμαι καν φίλαθλος.
ε ρε γερουσία στο πχορουμ... λιβερπουλ λέει...
άγιαξ ρε... τι λίβερπουλ;
άγιαξ ρε... τι λίβερπουλ;
-
City εισαι Μπιστη;Πριν τους αραβες ηταν πολυ μεγαλη μου συμπαθεια,αν και το πρωταθλημα του 12 το χαρηκα παρα πολυ (ηταν και πανω στην γιουναιτετ),εχει αλλοιωθει πολυ με τους αραβες νομιζω,λες και ειναι αλλο σωματειο.Μπίστης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:31Μάντσεστερ ψήφισα, μιά ψήφο έχουμεκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:27
έχουν την αγάπη μου!
- wooded glade
Ο Άγιαξ ήταν μεγάλος σύλλογος αλλά το διέλυσαν.
κουλούρι Θεσσαλονίκης;;; λόγω Beckham και spice girls;;;;
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, κάτι θα έχει μείνει, φοράω μπλε γυαλιά και δεν το πολυνιώθω, το πάρτυ τελειώνει, μόνο Μαχρέζ από το καλάθι των εκπτώσεων ψωνίσαμε το καλοκαίρι με τον φόβο του οικονομικού φαίρ πλαίη ενώ οι δύο αιώνιοι ξυπνάνε ... θα δούμε.Paralimnitis έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:50City εισαι Μπιστη;Πριν τους αραβες ηταν πολυ μεγαλη μου συμπαθεια,αν και το πρωταθλημα του 12 το χαρηκα παρα πολυ (ηταν και πανω στην γιουναιτετ),εχει αλλοιωθει πολυ με τους αραβες νομιζω,λες και ειναι αλλο σωματειο.Μπίστης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:31Μάντσεστερ ψήφισα, μιά ψήφο έχουμεκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:27
έχουν την αγάπη μου!
Ωραίες εποχές μου θύμισες ενώ ακόμα κατεβάζω σόδες γιά να χωνέψω το χθεσινό δίμπαλλο της Νιούκασλ

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Ομάδες που ξεχάστηκαν: Ατλέτικο, Άγιαξ, Ρόμα, Άρσεναλ, Σεβίλλη.
Η Ατλέτικο όχι άσχετε, απλώς δεν είναι πρώτο όνομα, έχει λαό, η Ρόμα τρομερά δημοφιλής στην Ελλάδα, Άρσεναλ άλλα δύο χρόνια με Βενγκέρ και θα τελείωναν όλα από ΔΥ βαρεμάρα
Μόνο εγώ ειμαι Μπάγερν;
- wooded glade
Ξεχάστηκαν να μπουν στο δημοψήφισμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
05 Ιουν 2024, 19:22
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 23:16
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
17 Σεπ 2024, 11:24
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά ήταν η κατεύθυνση που ήθελε να δώσει στην Ελλάδα ο Κώστας Σημίτης ;
από έργο_μακέτο » 01 Ιαν 2024, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
06 Ιαν 2024, 09:32
-