the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 20:00κουλούρι Θεσσαλονίκης;;; λόγω Beckham και spice girls;;;;

Ερικ Καντονά(αγαπάμε σηκωμένους γιακάδες)

κι εννοείται λόγω Αλέξη

Μπίστης είσαι λεβέντης!
άλλοι 3 έμειναν(γίναμε 7)
the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 20:00κουλούρι Θεσσαλονίκης;;; λόγω Beckham και spice girls;;;;
Σόρυ μαν,
Σίτυ ψήφισα, όχι κατά λάθος, πρέπει να μισούμαστε στο εξής, θα προσπαθήσω ...
δε μπορώ να σε μισήσω,είμαι φαν σου εδώ και καιρό.
Τι ψευταράς !!
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 20:50the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 20:00κουλούρι Θεσσαλονίκης;;; λόγω Beckham και spice girls;;;;
Ερικ Καντονά(αγαπάμε σηκωμένους γιακάδες)
δεν μιλάμε για τα '70s και ως πιτσιρικαρίαBeria έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 18:40Προφανώς υπάρχει κλαμπ της Λιντς. Όλοι είμαστε Λιντς κάποτε.
Φορούσαμε μια λευκή φανέλα και βγαίναμε να παίξουμε μπάλα στη γειτονιά και ειμαστε ΛΙΝΤΣ
εγώ ήμουν ο Μπίλι Μπρεμνερ της Καλλιθέας (κάτω γειτονιά)
Yποστηριζες ΠΑΟΚ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:38Στις ηλικίες 45+ είναι η Λιβερπουλ, 35 + Μαντσεστερ και Μπαρτσελόνα. Τα πιτσιρίκια έχω την εντύπωση πως δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και καλά κάνουν.
Δεν υποστήριξα ποτέ ξένη ομάδα, δεν είμαι καν φίλαθλος.
ΠΑΟΚ είμαι, όχι φίλαθλος. Βαριέμαι αφόρητα να παρακολουθήσω αγώνα άλλης ομάδας, ακόμα και αν είναι τελικός Ch.L. ή Μουντιάλ ή οτιδήποτε άλλο.Drexler έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 01:34Yποστηριζες ΠΑΟΚ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:38Στις ηλικίες 45+ είναι η Λιβερπουλ, 35 + Μαντσεστερ και Μπαρτσελόνα. Τα πιτσιρίκια έχω την εντύπωση πως δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και καλά κάνουν.
Δεν υποστήριξα ποτέ ξένη ομάδα, δεν είμαι καν φίλαθλος.