Το όνομα Μακεδονία, αφορά την Ελλάδα.zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 17:46Ποιο ακριβως θα ειναι το ερωτημα ενος δημοψηφισματος?Εχουν καταλαβει καποιοι οτι δημοψηφισματα γινονται για θεματα εσωτερικης πολιτικης οχι για το πως θα ονομαστει ενα κρατος.Με την ιδια λογικη θα μπορουσε να κανει δημοψηφισμα η Τουρκια για τα δικα μας 12 ναυτικα μιλια η για την αποστρατικοποιηση του Αιγαιου.Ας σοβαρετουμε πλεον σαν λαος.
Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
- Golden Age
Re: Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
Re: Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι δεν είναι όλοι οι αριστεροί εθνομηδενιστες και ότι υπάρχουν και πατριώτες αριστεροί ανάμεσα τους.Αυτό να τους γίνει μάθημα να προσέχουν τι ψηφίζουν από εδώ και πέρα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ικανότητα του λαού να παίρνει αποφάσεις. Θεωρητικά αν κάποιος θέλει να παίρνει αποφάσεις πρέπει πρώτα να αποδείξει πως οι δικές του οδηγούν σε κάτι καλύτερο.
Βάλε και το οτι οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν πιόνια της εκάστοτε άρχουσας τάξης.όχι για το αν και κατά πόσο έχουν σκεφτεί την άποψή τους, αλλά το γιατί η άποψή τους πρέπει να έχει μεγαλύτερο βάρος από αυτήν ενός απλού πολίτη που δεν είναι γνωστός, αλλά πιθανόν να είναι πολύ πιο μορφωμένος.
στην Ελλάδα και φαντάζομαι παντού, δυστυχώς, το βάρος της άποψης μετράει ανάλογα με τη προβολή του υποκειμένου που τη φέρει, όχι με την ουσία της.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφώνουμε απόλυτα εδώ, αλλά είναι υποκριτικό να μην γίνονται δημοψηφίσματα πάνω σ'αυτή τη βάση, εφόσον δίνεται η δυνατότητα στον λαό να επιλέξει αυτούς που θα τον κυβερνήσουν
τώρα για το δημοψήφισμα για εθνικά θέματα είναι άλλο ζήτημα. θεωρώ πως οι αποφάσεις για τα εθνικά ζητήματα δεν πρέπει να υπόκεινται λαϊκές διαδικασίες, με την προϋπόθεση πως η γραμμή που θα ακολουθηθεί θα βρίσκεται σε αντιστοιχία με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα (κάτι που δεν συμβαίνει με τις πρέσπες).
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Πίπες. Αν οι πουλημένοι βολευτές δεν έκαναν πίσω με βέτο δεν έμπαιναν πουθενά.zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 21:28Ελπιζω να μαθεις και εσυ αριθμητικη οταν δειτε οτι η συντριπτικη πλειοψηφιασε ΝΑΤΟ-ΕΕ μας κανουν χαρη με το Βορεια Μακεδονια.Οσο μενουμε σε αυτους τους οργανισμους ο λαος δεν αποφασιζει για τιποτα.Συνεπως καλη ψηφοθηρια στα συλλαλητηρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 21:21Εγώ αποφασίζω για το αν θα γίνει δημοψήφισμα; Αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα. Μπας και μερικοί μάθετε αριθμητική ...
Βέβαια, αυτοί που αποφασίζουν γνωρίζουν ήδη τι πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και για αυτό δεν είναι στο τραπέζι...
Επίσης, είστε τυχεροί που βγαίνουν οι πλειοψηφίες και δεν χρειάστηκε το κόμμα σου να δουλέψει ως εφεδρία.
Ένα όνειρο του εμφυλίου και των σλαβόφωνων του ΔΣΕ ικανοποιήθηκε...
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ποιός Αλέξανδρος , ποιός Βουκεφάλας , ποιά Ολυμπία καί ποιός Φίλλιπος......μπίζνες είναι
οί δρόμοι φυσικού αερίου, ανεξάρτητες οικον.ζώνες, οί πλατφόμες γιά τό υγροποιημένο αέριο θά είναι πέρα από τά 6 ναυτικά μίλια γιά
νά μήν πληρώνουνε φόρους...κ.λ.π
Ελληναράδες μου αυτούς ψηφίζαμε δεκαετίες γιά νά κάνουμε τίς δουλιές μας...
οί δρόμοι φυσικού αερίου, ανεξάρτητες οικον.ζώνες, οί πλατφόμες γιά τό υγροποιημένο αέριο θά είναι πέρα από τά 6 ναυτικά μίλια γιά
νά μήν πληρώνουνε φόρους...κ.λ.π
Ελληναράδες μου αυτούς ψηφίζαμε δεκαετίες γιά νά κάνουμε τίς δουλιές μας...
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
ρωσοι πρακτορες πες καλυτερα
... ρε που καταντησες Αριστο τωρα στα γεραματα

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εσυ που εβαλες τον Κευνσιανιστη Τσακαλωτο στη Βουλη καμαρωνεις?brb και tyt έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 18:38Καλά για τον ''προοδευτισμό'' άστο.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 18:29ή ηγεσία τους αυτό είπε,όπως αποκάλυψε καί ό Συναδινός πού αναφέρεις,... brb και tyt δέν διαφωνώ σ'αυτό πού λές, εγώ λέω ότι δέν μπορούμε
σέ τόσους χιλιάδες κόσμο νά ρίχνουμε έτσι εύκολα τή λάσπη τού ναζιστή,φασίστα, γιατί έχει καταντήσει μιά καραμέλα.....καί νάτανε μόνο αυτό....
πάει καί φοράει ό κάθε αριβίστας,ή κάθε ανεμοδούρα τό προσωπείο τού "προοδευτισμού" γιά νά κάνει τίς δουλειές του....
είμαστε στή δίνη οικονομικών ανακατατάξεων-γεωπολιτικών αναδιαμορφώσεων πού δέν ξέρουμε πού πηγαίνουν, κάποιοι όμως επενδύουν σ'αυτά....
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι όλοι Νεοναζί και φασίστες. Αν εξαιρέσουμε το 0.2 που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή προ κρίσης, οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί, χουντικοί πρώην ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και το υπόλοιπο ποσοστό είναι αδαείς. Ψηφίζουν κόμμα που έχει στην ηγεσία Νεοναζί που υμνούν αυτόν που έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους. Όμως έχουν ευθύνη γιατί δεν ξέρουν το ποιόν αυτών που ψηφίζουν. Έχουν ευθύνη που έβαλαν τους Νεοναζί στην βουλή και τους έδωσαν αυτό το ποσοστό που έχουν. Έχουν ευθύνη για το ότι έδωσαν το βήμα της Βουλής στους Νεοναζί για να κάνουν κηρύγματα της εμετικής και ρατσιστικής ιδεολογίας τους.
Είναι παρακμή που ψηφίζουν τους υμνητές του σφαγέα και κατακτητή των Ελλήνων.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Οταν τα ελεγε η ΟΑΚΚΕ χλευαζατε

-
- Μέλη που αποχώρησαν
-
- hellegennes
Ναι, ούτε κι εγώ έχω εμπιστοσύνη και δεν έχουν αποδείξει ότι οι αποφάσεις τους οδηγούν σε κάτι καλύτερο. Γι' αυτό έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί οι αποφάσεις του λαού δεν οδηγούν σε κάτι καλύτερο. Και γι' αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να παίρνει αποφάσεις.
Εν τούτοις, είναι στην δικαιοδοσία του λαού το αν θα πάρει καλές ή κακές αποφάσεις. Αυτό σημαίνει δημοκρατία. Άλλωστε με ποιο κριτήριο θα κρίνεις εσύ αν οι αποφάσεις είναι καλές ή κακές, πέρα από το προσωπικό σου κριτήριο; Και γιατί η δική σου γνώμη για το αν είναι καλή μια απόφαση είναι σημαντικότερη ή σωστότερη από την άποψη του λαού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Σπίρτζη ζητούν δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 11 Ιούλ 2024, 21:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
31 Αύγ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιοι με αριστερες τσεπες
από Frappezitis » 20 Μάιος 2024, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Μάιος 2024, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-