εγω δε σε εβρισα, σε εβρισα;stergiosbik έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 13:35Eλπιζω να μην νικησει το Ελ γονιδιο και παρεις κανα τετοιο...
[img]https://i.postimg.cc/zXM8SGjK/merc ... .jpg[/img]
το ποστ αναφερθηκε για χυδαια γλωσσα και βρισιδι.

εγω δε σε εβρισα, σε εβρισα;stergiosbik έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 13:35Eλπιζω να μην νικησει το Ελ γονιδιο και παρεις κανα τετοιο...
[img]https://i.postimg.cc/zXM8SGjK/merc ... .jpg[/img]
η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πραγματικό προβλημα αλλά τα πελώρια ζαντολάστιχα 19" και πάνω, επίσης δε βοηθάνε καθόλουstergiosbik έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 11:14Εσυ μπορει να κανεις πλακα,αλλα για την επαρχια και στην κατασταση που ειναι πια το οδικο δικτυο,τα καινουργια διπλοκαμπινα γαμουν!
Σκεπαζεις την καροτσα με αυτα τα πλαστικα καλυμματα που εχουν βγαλει γι αυτον τον σκοπο και εχεις και τεραστιο χωρο αποσκευων.
Οι δρομοι πια χωρις πλακα ειναι λες και εχουν βομβαρδιστει.
Λαστιχα,αμορτισερ και γενικα ολο το αυτοκινητο γαμιεται.
βοηθάνε ρε τα σουβ στην αθήνα, η πόλη είναι γεμάτη πάρκινγκ που δεν έβλεπα ξαφνικά, σταμάτησα να παίζω φιδάκι στον δρόμο για να αποφεύγω τις τρύπες απο τις αποχετεύσεις, γενικά μπορώ να δίνω σημασία στο κινητό πολύ πιο άνετα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 06:35τάδε έφη ο άνθρωπος που έχει γυρίσει όλη την Αθήνα με μονόροδο, αλλά κατά τ΄άλλα χρειάζεται SUV για να οδηγήσεις στην Αθήνα
γινεται έρευνα για να δούνε πόσο έκτρωμα μπορεί να αγοράσουν κάποιοι αρκεί να φοράει το αστέριenaon έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 03:15ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Βλέπει κανείς άλλος οτι η μερσεντέζ έχει προσλάβει γενικά ανθρώπους απο το μπουρνάζι;
Λαμπάκια, φωτάκια, μόνο στις ζάντες δεν έχουν βάλει. Είμαι σίγουρος πλέον οτι το επόμενο αυτοκίνητο που θα δω με νέον απο κάτω δεν θα είναι πατέντα, θα ειναι μερσεντέζ επίσημη. Το έχει παρατηρήσει κάνεις ή είναι ιδέα μου; Εγώ νομίζω οτι αν το έκανε κανένας κορεάτης κλπ θα γελάγανε και οι πέτρες, αλλά τώρα είναι λίγο περίεργο.
Oι ζαντες των διπλοκαμπινων δεν ειναι τοσο μεγαλες.dna replication έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 15:18η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πραγματικό προβλημα αλλά τα πελώρια ζαντολάστιχα 19" και πάνω, επίσης δε βοηθάνε καθόλουstergiosbik έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 11:14Εσυ μπορει να κανεις πλακα,αλλα για την επαρχια και στην κατασταση που ειναι πια το οδικο δικτυο,τα καινουργια διπλοκαμπινα γαμουν!
Σκεπαζεις την καροτσα με αυτα τα πλαστικα καλυμματα που εχουν βγαλει γι αυτον τον σκοπο και εχεις και τεραστιο χωρο αποσκευων.
Οι δρομοι πια χωρις πλακα ειναι λες και εχουν βομβαρδιστει.
Λαστιχα,αμορτισερ και γενικα ολο το αυτοκινητο γαμιεται.
Ζηλεψε αυτους εδω φαινεται.enaon έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 03:15ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Βλέπει κανείς άλλος οτι η μερσεντέζ έχει προσλάβει γενικά ανθρώπους απο το μπουρνάζι;
Λαμπάκια, φωτάκια, μόνο στις ζάντες δεν έχουν βάλει. Είμαι σίγουρος πλέον οτι το επόμενο αυτοκίνητο που θα δω με νέον απο κάτω δεν θα είναι πατέντα, θα ειναι μερσεντέζ επίσημη. Το έχει παρατηρήσει κάνεις ή είναι ιδέα μου; Εγώ νομίζω οτι αν το έκανε κανένας κορεάτης κλπ θα γελάγανε και οι πέτρες, αλλά τώρα είναι λίγο περίεργο.
ναι αλλά τι καλύτερο έχει σήμερα ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο της γκάμας που φέρει το αστέρι από ένα άλλο αντίστοιχο που φέρει τους τέσσερις κύκλους?