Συλλογιστική 10χρονου.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:23Προσωπικά πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι μονογαμικοί στον κόσμο. Που σημαίνει ότι δεν έχουν ουτε στο μυαλό τους παει με άλλη γυναίκα ή άντρα. Ουτε καν στην φανασία τους. Οι περισσότεροι μοιχευουν με κάθε τρόπο και μετά ο ερωτας που κάνουν με το ταίρι τους καταντάει απάτη!
Ετσι, θεωρώ και το θεσμό του γάμου μουφα και απατη. Κανείς κατ εμέ δεν μπορεί να μείνει ολάκερα πιστός στον/στην σύζυγό του. Ακόμα και αν ποτέ δεν τον/την απατήσει σωματικά, με το μυαλό όμως, την καρδιά και την φαντασία του θα έχει απιστήσει πολλάκις μέσα του μέχρι το τέλος της ζωής του!
Γράψτε αν θέλετε τί σκεφτεστε σχετικά.
Τελικά υφίσταται η μονογαμία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τελικά υφίσταται η μονογαμία;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
η μονογαμια ειναι ανθρωπινη εφευρεση και παει κοντρα στις επιταγες της φυσης.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εστω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 31 Ιαν 2019, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ακριβώς έτσι μιας και η ιστορία του Αδάμ και της Εύας είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και να μην ξεχνάμε και την Λίλιθ. Να τα λέμε όλα.enaon έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 19:22όχι βρε, ούτε στην σκέψη. Νάιδα το ξέρω οτι ειναι δύσκολο να το δεχθείς, αλλά καλό είναι να ξέρουμε που ζούμε και ας μην μας αρέσει. Εμείς δεν κάνουμε ούτε σκέψεις πονηρές, αποφεύγουμε τις συνθήκες που θα μας τις προκαλέσουν και πάμε σωστά. Εσείς πάτε όπως νά'ναι, μιά δεξιά μια αριστερά, ποτέ δεν πάτε στρωτά.
Αλλά δεν πειράζει, από την εποχή του αδάμ τέτοιες ήσασταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μη με δελεάζεις...Souvlatzis έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 05:40Που να δεις και τον δικό μου κώλο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 04:58και τι κωλάρα Θέε μου!!Ορέστης 35 έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 00:43Εμενα μου αρεσει να με κοιτανε οι γυναικες και να λενε πωπω τι κουκλος ειναι αυτος!
κι αυτό να σου λένε!

δε μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια,ανήκεις στην Γκερ ,τέλος!
που να δεις και το δικο μου,θα ξεχασεις σουβλατζηδες,θα τα ξεχασεις ολα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:28μη με δελεάζεις...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μη με κολλάζετε ..Thor έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:39που να δεις και το δικο μου,θα ξεχασεις σουβλατζηδες,θα τα ξεχασεις ολα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:28μη με δελεάζεις...

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Η γκερ μου εχει δωσει ακυρο, οποτε ειναι ωρα να απλωσω αλλου τα φτερα μουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:28μη με δελεάζεις...
Souvlatzis έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 17:47Η γκερ μου εχει δωσει ακυρο, οποτε ειναι ωρα να απλωσω αλλου τα φτερα μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι, να ζήσεις ελεύθερο πουλί.Souvlatzis έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 17:47Η γκερ μου εχει δωσει ακυρο, οποτε ειναι ωρα να απλωσω αλλου τα φτερα μουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 15:28μη με δελεάζεις...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Κάτσε, τι ορίζεται ως καλή ευκαιρία;
Μια γυναίκα δεν θα μείνει ποτέ αγ@@@μητη αν βλέπεται κάπως, αυτό σημαίνει ότι άλλη δουλειά δεν έχει από το να έχει κάποιον; Ούτως ώστε ακόμα και αν έχει κάποιον σχετικά καλό (γιατί συνήθως διαλέγει) θα ψάχνει και για εφεδρικό; Δεν πάει έτσι.
Ωστόσο, υπάρχουν πράγματι γυναίκες παίχτριες

Κατά τα άλλα, όταν σκέφτομαι τα μεγάλα ερωτήματα της ζωης, τι είναι στη φύση μας να κάνουμε, δεν σκέφτομαι ξέρω γω τη Νικόλ Κίντμαν, γιατί δεν νομίζω ότι έχει λύσει όλα τα μεγάλα προβλήματα της ζωής, αλλά τις προγιαγιάδες μου στο χωριό. Έδειχναν χαρούμενες με το σύντροφό τους; Γιατί ναι ή γιατί όχι; Τι άλλαζε στην πορεία της ζωής τους, τι συνθήκες; Ομολογώ ένα μόνο ζευγάρι ζήλεψα πολύ από όλα όσα γνώρισα, ίσως λίγα ακόμα... Δεν ξέρεις τι γυρίσματα έχει η ζωή.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα πέσει φωτιά να μας κάψει είναι αποτρεπτικό ή επειδή ακούς ότι το κάνουν όλοι το κάνει ελκυστικό και μόνο αν δεν το αποζητάς.
Σιγά μωρε εσύ έξυπνε και "μεγάλε" απο δω!klg έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 13:34Συλλογιστική 10χρονου.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:23Προσωπικά πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι μονογαμικοί στον κόσμο. Που σημαίνει ότι δεν έχουν ουτε στο μυαλό τους παει με άλλη γυναίκα ή άντρα. Ουτε καν στην φανασία τους. Οι περισσότεροι μοιχευουν με κάθε τρόπο και μετά ο ερωτας που κάνουν με το ταίρι τους καταντάει απάτη!
Ετσι, θεωρώ και το θεσμό του γάμου μουφα και απατη. Κανείς κατ εμέ δεν μπορεί να μείνει ολάκερα πιστός στον/στην σύζυγό του. Ακόμα και αν ποτέ δεν τον/την απατήσει σωματικά, με το μυαλό όμως, την καρδιά και την φαντασία του θα έχει απιστήσει πολλάκις μέσα του μέχρι το τέλος της ζωής του!
Ο Σοπενχάουερ ήταν κι αυτός δεκάχρονο;;;
Διάβασε τί γράφει στο Δοκίμιο για τις Γυναίκες:
"Στην πράξη η πολυγαμία κυριαρχεί παντού, το θέμα είναι μόνο πως οργανώνεται.
Πού να βρει κανείς αληθινούς μονογαμικούς;
Όλοι, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, και οι περισσότεροι από μας σχεδόν πάντα,
ζούνε σε πολυγαμία.
Κάθε άντρας χρειάζεται περισσότερες από μία γυναίκες..."
"Άχρι καιρού..."
Όταν τα λέγαμε εμείς αυτά..Natasha έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:09Σιγά μωρε εσύ έξυπνε και "μεγάλε" απο δω!klg έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 13:34Συλλογιστική 10χρονου.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:23Προσωπικά πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι μονογαμικοί στον κόσμο. Που σημαίνει ότι δεν έχουν ουτε στο μυαλό τους παει με άλλη γυναίκα ή άντρα. Ουτε καν στην φανασία τους. Οι περισσότεροι μοιχευουν με κάθε τρόπο και μετά ο ερωτας που κάνουν με το ταίρι τους καταντάει απάτη!
Ο Σοπενχάουερ ήταν κι αυτός δεκάχρονο;;;
Διάβασε τί γράφει στο Δοκίμιο για τις Γυναίκες:
"Στην πράξη η πολυγαμία κυριαρχεί παντού, το θέμα είναι μόνο πως οργανώνεται.
Πού να βρει κανείς αληθινούς μονογαμικούς;
Όλοι, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, και οι περισσότεροι από μας σχεδόν πάντα,
ζούνε σε πολυγαμία.
Κάθε άντρας χρειάζεται περισσότερες από μία γυναίκες..."

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://www.theabsolute.net/misogyny/onwomen.html
Κουλ, στον 21ο αιώνα ξαναγυρνάνε τέτοιες απόψεις; Ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους (αδύνατον) και κρέμονται από τα τέτοια του άντρα;
One need only look at a woman’s shape to discover that she is not intended for either too much mental or too much physical work
Κουλ, στον 21ο αιώνα ξαναγυρνάνε τέτοιες απόψεις; Ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους (αδύνατον) και κρέμονται από τα τέτοια του άντρα;
One need only look at a woman’s shape to discover that she is not intended for either too much mental or too much physical work
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
07 Απρ 2025, 15:59
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-