Thanks και καλή επιτυχία με το σφράγισμα -απονεύρωση .
Σφραγισματα και απονευρωση με λεηζερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Σφραγισματα και απονευρωση με λεηζερ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ όταν πήγα στον ωριλά νόμιζα πως κουφαινόμουν. Εκεί έμαθα πως έχω υπερακοΐα και στα 2 αυτιά, πράγμα σπάνιο, η οποία προκαλεί τις εμβοές. Θυμάμαι το σκυλί, όταν εκείνο κουνούσε τ' αυτιά, εγώ γυρνούσα κεφάλι. Μου είχαν πει τότε πώς δεν πειράζουμε τίποτα και πως αν γίνουν πολύ έντονες θα πρέπει να γίνει κάτι επεμβατικό με συνέπεια να χάσω και από ακοή και πως θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα τότε πώς προτιμώ να τρελαθώ, και όντως μπορεί να συμβεί, παρά να κουφαθώ. Το πρόβλημα είναι πως επειδή το βουητό είναι πολύ έντονο σε κάποιες φάσεις, αν είμαι μέσα στ' αυτοκίνητο πχ κι έχω και μουσική, εκεί στ' αλήθεια δεν ακούω. Μπερδεύονται όλοι οι ήχοι και γίνεται ο κακός χαμός. Το επίσης σπαστικό είναι το βράδυ, καλή ώρα, όταν όλα ησυχάζουν, που θέλω να κοιμηθώ και ακούω το βουητό.Νon4me έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 01:22Εγω 2 χρονια περίπου . Τις ακουω μονο στο σπιτι οταν ξαπλωνω για υπνο ( απόλυτη ησυχία ) η τώρα πχ που ειμαι στο σαλονι με την τηλεοραση πολυ χαμηλα . Δεν με ενοχλουν ( τις έχω συνηθίσει ) αλλα εχω διαβασει πως στρες - καφεΐνη δυσχεραίνουν . Δυνατοι ηχοι επισης και ενοειται μακρια απο ακουστικα ψειρες . Οταν πήγα σε ωριλα το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν παιζω μουσικη (Djing )Gherschaagk έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:07Έχω εμβοές εδώ και 15 χρόνια περίπου. Είναι έντονες και σε κάποιες φάσεις ενοχλούν. Έχω μάθει να μη δίνω σημασία. Πρώτη φορά ακούω πως είναι επικίνδυνος ο τροχός.
Τέλος πάντων θα ζήσω. Με ή χωρίς αυτιά.

Α όχι, όταν χρειάζομαι οδοντίατρο, πάω στον οδοντίατρο, είτε με εμβοές, είτε όχι.
Να τοποθετηθεί ο Γκιώνης!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εμενα ειναι για τον ακριβως αντιθετο λογο εχω ελαφρά βαρηκοΐα ξυπνησα ενα πρωι και ειχα το βουητο googlara απο περιεργεια και δυστηχως το πρωτο αποτελεσμα που ηρθε ηταν για αυξημενη πιεση
βαζω πιεσομετρο και επειδη ειχα αγχωθει ειχα ανεβασμενη πιεση καθισα 5 - 10 λεπτα στον καναπε ηρεμησα και ξαναμετρηθηκα 1-2 φορες ολα οκ . Λεω θα περασει στην 4ρτη 5τη μερα πηγα στον γιατρο . Απο παλαιοτερα ομως θυμαμαι πως ειχα ευαισθητα αυτια στις βολες στον στρατο εβαζα ωτοασπιδες παντα γιατι με ενοχλουσε ο θορυβος και επισης αν φορουσα ποτε ψειρες ακουστικα ( δεν χρησιμοποιω ποτε πλεον) Αυτοκινητο μουσικη κλειστοι χωροι δεν εχω θεμα οπως και σε ακοη επικοινωνια με το περιβαλλον , ομιλια

γραψε tinnitus masking στο γιουτουμπ και βαζε να ακους το βραδυ, βοηθαει. ή μπες στο rain.todayGherschaagk έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 09:05Εγώ όταν πήγα στον ωριλά νόμιζα πως κουφαινόμουν. Εκεί έμαθα πως έχω υπερακοΐα και στα 2 αυτιά, πράγμα σπάνιο, η οποία προκαλεί τις εμβοές. Θυμάμαι το σκυλί, όταν εκείνο κουνούσε τ' αυτιά, εγώ γυρνούσα κεφάλι. Μου είχαν πει τότε πώς δεν πειράζουμε τίποτα και πως αν γίνουν πολύ έντονες θα πρέπει να γίνει κάτι επεμβατικό με συνέπεια να χάσω και από ακοή και πως θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα τότε πώς προτιμώ να τρελαθώ, και όντως μπορεί να συμβεί, παρά να κουφαθώ. Το πρόβλημα είναι πως επειδή το βουητό είναι πολύ έντονο σε κάποιες φάσεις, αν είμαι μέσα στ' αυτοκίνητο πχ κι έχω και μουσική, εκεί στ' αλήθεια δεν ακούω. Μπερδεύονται όλοι οι ήχοι και γίνεται ο κακός χαμός. Το επίσης σπαστικό είναι το βράδυ, καλή ώρα, όταν όλα ησυχάζουν, που θέλω να κοιμηθώ και ακούω το βουητό.Νon4me έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 01:22Εγω 2 χρονια περίπου . Τις ακουω μονο στο σπιτι οταν ξαπλωνω για υπνο ( απόλυτη ησυχία ) η τώρα πχ που ειμαι στο σαλονι με την τηλεοραση πολυ χαμηλα . Δεν με ενοχλουν ( τις έχω συνηθίσει ) αλλα εχω διαβασει πως στρες - καφεΐνη δυσχεραίνουν . Δυνατοι ηχοι επισης και ενοειται μακρια απο ακουστικα ψειρες . Οταν πήγα σε ωριλα το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν παιζω μουσικη (Djing )Gherschaagk έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:07Έχω εμβοές εδώ και 15 χρόνια περίπου. Είναι έντονες και σε κάποιες φάσεις ενοχλούν. Έχω μάθει να μη δίνω σημασία. Πρώτη φορά ακούω πως είναι επικίνδυνος ο τροχός.
Τέλος πάντων θα ζήσω. Με ή χωρίς αυτιά.Α όχι, όταν χρειάζομαι οδοντίατρο, πάω στον οδοντίατρο, είτε με εμβοές, είτε όχι.
Να τοποθετηθεί ο Γκιώνης!
https://www.psychology.gr/forum/threads ... %AC/page20
Καπου στη μεση του θρεντ γραφει ενας χρηστης με νικ 0db. Εξηγει τα παντα. Δυστυχως ουτε εμενα αντιμετωπισαν σωστα οι γιατροι.
Καπου στη μεση του θρεντ γραφει ενας χρηστης με νικ 0db. Εξηγει τα παντα. Δυστυχως ουτε εμενα αντιμετωπισαν σωστα οι γιατροι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
από tanipteros » 29 Μάιος 2023, 23:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 77 Απαντήσεις
- 4201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gherschaagk
30 Μάιος 2023, 23:08
-