Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Θα περιμένω να ψηφίσουν και άλλοι και θα τοποθετηθώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σε ενημερώνω ότι ο νηματοθέτης (Otto Weininger) είναι φαρμακοποιός.Εσθήρ έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 22:17Τι νοημα εχει μια ψηφοφορια,οταν το εμβολιο για γριπη ειναι ΜΟΝΟ για ειδικες ομαδες πληθυσμου;Και ΟΧΙ για ολους;
Προφανως ο νηματοθετης καν δεν γνωριζει οτι το εμβολιο για την γριπη ΔΕΝ ειναι για ολους.Ελπιζω να το ψαξει και να δει οτι ΔΕΝ ειναι για ολους,αλλα για ειδικες ομαδες πληθυσμου.
Εσύ ποια σχέση έχεις με την Υγειά;
Για να σε προλάβω - ίσως - ότι ο νηματοθέτης έχει συμφέρον να σπρώχνει/ πουλάει/ κάνει εμβόλια, στο άλλο νήμα για την Ομοιοπαθητική αποδείχτηκε πως δεν πουλάει με αποκλειστικό σκοπό την κονόμα, δεν εξαπατά τους πελάτες του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαι ο Μπρους Γουιλις στο Unbreakable δεν θυμοταν να εχει αρρωστησει ποτε και τελικα ηταν σουπερ ηρωας

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν τους ξέρεις καλά αυτούς τους φαρμακοποιούς, πρώτα σε κερδίζουν και μετά σου πουλάνε.Nandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 23:30Σε ενημερώνω ότι ο νηματοθέτης (Otto Weininger) είναι φαρμακοποιός.Εσθήρ έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 22:17Τι νοημα εχει μια ψηφοφορια,οταν το εμβολιο για γριπη ειναι ΜΟΝΟ για ειδικες ομαδες πληθυσμου;Και ΟΧΙ για ολους;
Προφανως ο νηματοθετης καν δεν γνωριζει οτι το εμβολιο για την γριπη ΔΕΝ ειναι για ολους.Ελπιζω να το ψαξει και να δει οτι ΔΕΝ ειναι για ολους,αλλα για ειδικες ομαδες πληθυσμου.
Εσύ ποια σχέση έχεις με την Υγειά;
Για να σε προλάβω - ίσως - ότι ο νηματοθέτης έχει συμφέρον να σπρώχνει/ πουλάει/ κάνει εμβόλια, στο άλλο νήμα για την Ομοιοπαθητική αποδείχτηκε πως δεν πουλάει με αποκλειστικό σκοπό την κονόμα, δεν εξαπατά τους πελάτες του.
.
the end
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ειδήσεις βλέπει / διαβάζει κανείς;
Εγώ δεν πρόλαβα αρρώστησα λίγο πριν βγει. Μετά αφού περίμενα να περάσει (κράτησε ~10 μέρες) καπάκι σε μια δυο εβδομάδες ξανακόλλησα..
Θα έπρεπε να το κάνω παρόλα αυτά?
Εγώ δεν πρόλαβα αρρώστησα λίγο πριν βγει. Μετά αφού περίμενα να περάσει (κράτησε ~10 μέρες) καπάκι σε μια δυο εβδομάδες ξανακόλλησα..
Θα έπρεπε να το κάνω παρόλα αυτά?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Otto Weininger
Mόνο αν είσαι εντελώς καλά μπορείς να το κάνεις.
- Otto Weininger
Στο σημείο αυτό, να ενημερώσω τους φίλους πχορουμίτες που έχουν ήδη εμβολιαστεί , ότι δεν χρειάζεται να κάμουν επαναληπτικό εμβόλιο. Εκτός κι αν είναι παιδιά κάτω των 9 ετών και πάλι υπό προϋποθέσεις.
-
- Διαχειριστής
Θα έπρεπε να το κάνω λες Νοέμβρη - Δεκέμβρη που ήμουν πλέον καλά, παρόλο που είχα περάσει 2 ιώσεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Το τελευταίο καιρό όμως, ο νηματοθέτης έχει γαμηθεί στους κουβάδες και ίσως θέλει να ρεφάρει πουλώντας εμβόλια.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Διαχειριστής
Εσθήρ τί έχεις πάθει; Γιατί τα βάζεις με όλους; Απαγορεύεται οι μη υψηλού κινδύνου να κάνουν εμβόλιο;Εσθήρ έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 22:42Ναι,οντως να ενας μακακας...αλλα οταν η ψηφοφορια εχει τιτλο αν ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,περιλαμβανει ολο τον πληθυσμο και οχι την πραγματικοτητα,δηλαδη ΜΟΝΟ τις ειδικες ομαδες.Αυτο συμβαλει στην παραπληροφοριση.
Οποτε η σωστη ψηφοφορια εχει τιτλο:Οσοι ειστε σε ομαδα υψηλου κινδυνου και πρεπει να κανετε το αντιγριπικο,το κανατε;
Ετσι μαναρι μου .
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Η πιθανότητα να νοσήσεις από την γρίπη ακόμη κι αν έχεις κάνει το εμβόλιο κυμαίνεται από 80% ως 40%*, καθόλου ευκαταφρόνητη. Η πιθανότητα όμως να πεθάνεις από γρίπη είναι εξαιρετικά μικρή. Πρόπερσι πέθαναν 108 άτομα, αριθμός ασυνήθιστα μεγάλος, εκ των οποίων μόνον οι 7 δεν ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Η διάμεση ηλικία τους ήταν τα 74,5 έτη.
* εννοείται αν εκτεθείς στον ιό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
Εμείς οι εκπαιδευτικοί που συγχρωτιζόμεθα με τόσον κόσμο και δη νεαρό, πρέπει να το κάνουμε;
God.exe is missing. Universe will restart.
- Otto Weininger

Ναι, ήταν κακός μήνας αλλά δεν αγχώνομαι. Ακόμα και έτσι τα Big Odds είναι σε θετικό ισοζύγιο με καθαρό κέρδος πάνω από 20 φορές το -σταθερό-ποσό που ποντάρω.
Αφού ήσουν καλά, ναι.
- hellegennes
Αυτοί που επιβάλλεται να το κάνουν είναι όσοι δουλεύουν σε επαγγέλματα υγείας. Εσύ σαν καθηγητής είναι αρκετά πιο δύσκολο να μεταδώσεις τον ιό, εκτός αν βήχεις μέσα στα μούτρα τους, το οποίο δεν είναι πολύ ευγενικό.Ηράκλειτος έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 23:57Εμείς οι εκπαιδευτικοί που συγχρωτιζόμεθα με τόσον κόσμο και δη νεαρό, πρέπει να το κάνουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από τους υπόλοιπους 101, πόσοι έκαναν το εμβόλια;hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 23:57Η πιθανότητα να νοσήσεις από την γρίπη ακόμη κι αν έχεις κάνει το εμβόλιο κυμαίνεται από 80% ως 40%*, καθόλου ευκαταφρόνητη. Η πιθανότητα όμως να πεθάνεις από γρίπη είναι εξαιρετικά μικρή. Πρόπερσι πέθαναν 108 άτομα, αριθμός ασυνήθιστα μεγάλος, εκ των οποίων μόνον οι 7 δεν ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Η διάμεση ηλικία τους ήταν τα 74,5 έτη.
* εννοείται αν εκτεθείς στον ιό.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μάιος 2023, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-