και οι άνδρες* το χρειάζονται
περισσότερο
και ως σοφότεροι, για να μη το διαλύσουν, φεύγουν
*όχι όλοι
Οπωσδήποτε θέλουν το ρομάντσο και οι άνδρες αλλά δε το ψάχνουν σε κάθε τι. Οι γυναίκες* το ψάχνουν σε όλα.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:03Όλο αυτό νομίζω πως είναι μια νέα αυτοερωτική ταυτότητα, ναρκισιστικού στυλ, που βαράει πολύ κόσμο.
Ρε δεν είμαι
Λέγονται Death και είναι μαύροιYochanan έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 23:29+1 Nα σου πει για Black Metal ναι αλλά Death από που κι ως που;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 21:39Και αυτός θεωρητικά το αντιμετώπιζε, γιατί οι προτιμήσεις του ήταν ανάλογες με το κλίμα της εποχής. Εμένα η κάθε μια διαφορετική μου φαίνεται. Καλύτερα να έγραφε για πράγματα που γνώριζε καλύτερα. Να ακούς αρχαιοελληνα να μιλάει για γυναίκες, είναι σαν να ακούς μαύρο να μιλάει για Death Metal.
Όχι άμα γουστάρουμε δε χρειάζομαστε συναισθηματικές φιοριτουρες για να πηδηχτουμε.
Άλλο το συναίσθημα κι άλλο η κάβλα. Μην μπερδεύεσαι.
Κρυφακουσα τη συζητηση δυο γυναικων στο δρομο. Λεει η μια για καποιον που γνωρισε ''ηθελε να κανουμε το ... τελικα ολοι οι αντρες θελουν να το κανουν'' Της λεει η φιλη της ''με το που γνωριζουν μια γυναικα της ζητανε να ... θεωρωντας αυτονοητο οτι θα θελει και η γυναικα''. Τωρα που αναφερονταν δεν καταλαβα.
Ναιδούλα, σύρε εξαφανίσου, γυναίκα δεν μιλά έτσι, άντε αγάπη μην μαλώσουμε.
Εδώ παρατηρούμε το θηλαστικό fanfaron να επιδεικνύει την επιθετικότητά του στη Naida στοχεύοντας να αποδειχθεί άλφα αρσενικό και να την κατακτήσει -κίνηση που η παιδική σοφία ακολουθεί από την αρχή της ανθρωπότητας, με τα αγοράκια να τραβάνε τα μαλλιά των κοριτσιών. Υποκρίνεται ταυτόχρονα ότι υπερασπίζεται τον Ορέστης 35 ενώ στην ουσία τον υποτιμά, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, υψώνοντας στην ουσία τον δικό του εαυτό.
Γραφικός έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 04:34Εδώ παρατηρούμε το θηλαστικό fanfaron να επιδεικνύει την επιθετικότητά του στη Naida στοχεύοντας να αποδειχθεί άλφα αρσενικό και να την κατακτήσει -κίνηση που η παιδική σοφία ακολουθεί από την αρχή της ανθρωπότητας, με τα αγοράκια να τραβάνε τα μαλλιά των κοριτσιών. Υποκρίνεται ταυτόχρονα ότι υπερασπίζεται τον Ορέστης 35 ενώ στην ουσία τον υποτιμά, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, υψώνοντας στην ουσία τον δικό του εαυτό.
Μία πραγματικά μεγαλειώδης κίνηση, αναμένουμε την συνέχεια.