Εσυ μπορεις να ζητησεις και ευθανασια απο γιατρο,αλλα αυτη απαγορευεται.Καθαρα και ξαστερα.
Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Σαφως δεν το λες και ιδιο,αλλα η νομοθεσια,ειναι νομοθεσια καλη μου.

Εμβολια φαρμακοποιοι απαγορευεται να κανουν λεμε.Τελεια και παυλιτσα.Την κανουν παρανομα οσοι την κανουν.

Το γιατι δεν με αφορα,με αφορα η νομοθεσια.
- Otto Weininger
Δεν ξέρω. Κάτι για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος λένε, αλλά οι γιατροί μου τους στέλνουν στο φαρμακείο για να τους κάνουμε το 90% των ενέσεων και των εμβολίων.Εσθήρ έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 23:54Μπορουμε μεχρι αυριο να παιζουμε την κολοκυθια.Αγαπητε οττο,εμβολια σου επιτρεπουν νομοτυπα να κανεις ναι η οχι;Otto Weininger έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 23:52Εγώ δεν είπα ότι δεν μου επιτρέπουν να κάνω εμβόλια. Εγώ μίλησα για ενέσεις γενικά.
Όσο για τον νόμο ; Είπαμε κάτι για αντιποίηση λέει. Αλλά δεν ξέρω τι φάση. Αν κάνω και πάθει κάτι (ακόμα και αν δεν οφείλεται σε μένα) θα πάνε κατηγορούμενο. Αν δεν κάνω και πάθει κάτι πάλι κατηγορούμενο θα με πάνε. Οπότε χέσε μας με τον νόμο που ούτε αυτόν δεν ξέρεις τι λέει.
ΥΓ : Σε αυτό το νήμα λες ημιμαθείς μπούρδες από την αρχή. Αλλά μέχρι τώρα είχε πλάκα και είχα και όρεξη μετά τα 4 γκολάκια που έριξε ο Θρύλος. Αλλά φτάνει τώρα.
Ενημερώσου σωστά για όσα γράφεις γιατί σε πιάνει παραλήρημα και πονάει ο εγκέφαλός μας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό γλύτωσε από την Νοβάρτις, όταν κάνεις μια δουλειά να την κάνεις καλά!
the end
Επικο το δεν ξερω απο φαρμακοποιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:03Δεν ξέρω. Κάτι για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος λένε, αλλά οι γιατροί μου τους στέλνουν στο φαρμακείο για να τους κάνουμε το 90% των ενέσεων και των εμβολίων.Εσθήρ έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 23:54Μπορουμε μεχρι αυριο να παιζουμε την κολοκυθια.Αγαπητε οττο,εμβολια σου επιτρεπουν νομοτυπα να κανεις ναι η οχι;Otto Weininger έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 23:52
Εγώ δεν είπα ότι δεν μου επιτρέπουν να κάνω εμβόλια. Εγώ μίλησα για ενέσεις γενικά.
Όσο για τον νόμο ; Είπαμε κάτι για αντιποίηση λέει. Αλλά δεν ξέρω τι φάση. Αν κάνω και πάθει κάτι (ακόμα και αν δεν οφείλεται σε μένα) θα πάνε κατηγορούμενο. Αν δεν κάνω και πάθει κάτι πάλι κατηγορούμενο θα με πάνε. Οπότε χέσε μας με τον νόμο που ούτε αυτόν δεν ξέρεις τι λέει.
ΥΓ : Σε αυτό το νήμα λες ημιμαθείς μπούρδες από την αρχή. Αλλά μέχρι τώρα είχε πλάκα και είχα και όρεξη μετά τα 4 γκολάκια που έριξε ο Θρύλος. Αλλά φτάνει τώρα.
Ενημερώσου σωστά για όσα γράφεις γιατί σε πιάνει παραλήρημα και πονάει ο εγκέφαλός μας.

Οχι,ηερεις πολυ καλα και εμεμσως το παταδεχεσαι και εδω,αλλα αμεσως προσπαθεις να μην το παραδεχτεις!
Φιλε λυπαμαι οραγματικα,διπτι νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε μωρα.Κριμα,εσυ εκτιθεσαι!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 03 Φεβ 2019, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Α, είσαι και χαζούλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οχι,ειμαι εξυπνουλα και δεν σου κανει αυτο.Δεν σε συμφερει.
Το οτι ολοι οι φαρμακοποιοι εδω που ειμαι ,αρνουνται να μου κανουν εμβολια και μου λενε ΜΟΝΟ στο κεντρο υγειας η σε γιατρο,αρνησαι να το σχολιασεις.Λοιπον ξεκαθαρα και ασε τις παρπαλπιπες.Μην λες τι σου στελνουν οι γιατροι,Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙς.Τι λεει ο νομος θελω να μου πεις ,οχι τι κανεις εσυ,ουτε τι σου στελνουν οι γιατροι,Τι λεει ο νομος; Ουτε σου ζηταω να μου τον σχολιασεις τον νομο,ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;ΘΑ ΠΕΙΣ;
Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Πάντως εγώ δεν καταλαβαινω γιατί δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς να τα κάνουν. Ας τους κάνουν ένα σεμινάριο κ να τους δώσουν την άδεια να τα κάνουν.
Πάντως εγώ δεν καταλαβαινω γιατί δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς να τα κάνουν. Ας τους κάνουν ένα σεμινάριο κ να τους δώσουν την άδεια να τα κάνουν.
Το ξαναβαζω και δεν με αφορουν προσωπικες αποψεις του καθενος.Custom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:13Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Εμενα ΜΟΝΟ γιατροι μου εχουν κανει τα εμβολια,φαρμακοποιοι το αρνουνται,διοτι οι ιδιοι μου το λενε.ειναι παρανομο.
Το οτι ολοι οι φαρμακοποιοι εδω που ειμαι ,αρνουνται να μου κανουν εμβολια και μου λενε ΜΟΝΟ στο κεντρο υγειας η σε γιατρο,αρνησαι να το σχολιασεις.Λοιπον ξεκαθαρα και ασε τις παρπαλπιπες.Μην λες τι σου στελνουν οι γιατροι,Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙς.Τι λεει ο νομος θελω να μου πεις ,οχι τι κανεις εσυ,ουτε τι σου στελνουν οι γιατροι,Τι λεει ο νομος; Ουτε σου ζηταω να μου τον σχολιασεις τον νομο,ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;ΘΑ ΠΕΙΣ;
Ναι μανούλα μου, ο νόμος, συζητάμε, σιγά.Εσθήρ έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:15Το ξαναβαω και δεν με αφορουν προσωπικες αποψεις του καθενος.Custom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:13Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Πάντως εγώ δεν καταλαβαινω γιατί δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς να τα κάνουν. Ας τους κάνουν ένα σεμινάριο κ να τους δώσουν την άδεια να τα κάνουν.Το οτι ολοι οι φαρμακοποιοι εδω που ειμαι ,αρνουνται να μου κανουν εμβολια και μου λενε ΜΟΝΟ στο κεντρο υγειας η σε γιατρο,αρνησαι να το σχολιασεις.Λοιπον ξεκαθαρα και ασε τις παρπαλπιπες.Μην λες τι σου στελνουν οι γιατροι,Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙς.Τι λεει ο νομος θελω να μου πεις ,οχι τι κανεις εσυ,ουτε τι σου στελνουν οι γιατροι,Τι λεει ο νομος; Ουτε σου ζηταω να μου τον σχολιασεις τον νομο,ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;ΘΑ ΠΕΙΣ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μάιος 2023, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-