Βρήκα το φάρμακο για την φαλάκρα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Βρήκα το φάρμακο για την φαλάκρα!
Κοίτα ένα μέρος του κεφαλιού που έχει νεκρώσει για πολύ καιρό μπορεί να μην μπορεί να επιστρέψει... αν υπάρχει χνούδι πιστεύω θα υπάρξουν αποτελέσματα.
Το θέμα είναι ότι θέλει συστηματικό πρόγραμμα για να αποδώσει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 03 Φεβ 2019, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
αν η σερβιέτα είναι όμορφη πάντως μπορεί να κάνεις μόδα πανα, ανέβασε μία φώτο.
καλύτερα με φτερά να πιάνει και κροτάφους.
καλύτερα με φτερά να πιάνει και κροτάφους.
Αυτό πώς γίνεται. Το πολύ πολύ να κάνει μόδα σερβιέτα, όχι πάνα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
δεν κάνει να γελάς με τα δυσγραφικά παιδάκια, φταίει ο πανούργος που σε παρασέρνει, αλλά δεν είναι σωστό.

Παραδεξου το! Ήταν καλό!

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί να το παίξεις Τζειμι Όλιβερ και να μην βάλεις απλά μια μεταχειρισμένη σερβιέτα στο κεφάλι; Τα οιστρογόνα υποτίθεται πως πυροδοτουν τριχοφυια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Α τώρα που το θυμήθηκα, η μητέρα μου χρησιμοποιεί δαφνέλαιο για τα μαλλιά της. Δεν ξέρω άμα βάζει και τίποτα άλλο, αλλά κάθε Σαββάτο βαζει δαφνέλαιο και τυλίγει το κεφάλι της με πετσέτα. Το βράδυ το τυλίγει με ένα πανί και βάζει δίχτυ να το κρατάει.
Το πρωί πριν πάει στην εκκλησία λούζεται με κρύο νερό.
Το ίδιο έκανε και η γιαγιά μου. Νομίζω ότι είναι κάτι παραδοσιακό που έκαναν οι γυναίκες στην Πόλη παλιά.
Το πρωί πριν πάει στην εκκλησία λούζεται με κρύο νερό.
Το ίδιο έκανε και η γιαγιά μου. Νομίζω ότι είναι κάτι παραδοσιακό που έκαναν οι γυναίκες στην Πόλη παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 03 Φεβ 2019, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για την δεοξυριβόζη και την φαλάκρα; (Για έναν φίλο ρωτάω)!!!!!
από alto_sem » 11 Αύγ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 17 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
11 Αύγ 2024, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πράξη που την βρήκα πολύ ωραία
από Niki » 29 Μαρ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 38 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
30 Μαρ 2024, 10:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν βρήκα σε όλη την Αθήνα. Στενσιλ αρχιτέκτονα.
από kingstonian » 17 Φεβ 2024, 20:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
18 Φεβ 2024, 02:12
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
26 Οκτ 2024, 18:25