ΑΕΚ - παοκ
-
Re: ΑΕΚ - παοκ
Αν τυχον ο ΠΑΟΚ χασει απο τους γαυρους,το πρωταθλημα θα το χασει.
με αυτα που διαβαζω για βαζελινες και τετχοια οχι , αρχιζω και φοβαμε για τον κολο μου

premier league και μαλακιες Superleague ρε φλωροι, Αγνη Βαλκανιλα.
Δεν ειμαι γαυρος, κοιταξτε να μην μας απογοητευσετε με απλα ενα καλο ματς την αλλη κυριακη . Οι αγνοι οπαδοι της Σουπερλιγκ θελουμε ολο το πακετο, καθηγητες διατησιας, μπουκες, σαρδελες στους παγκους δικαστηρια μεχρι τον αυγουστο και τετοια
AtLas2 έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 23:04με αυτα που διαβαζω για βαζελινες και τετχοια οχι , αρχιζω και φοβαμε για τον κολο μου
premier league και μαλακιες Superleague ρε φλωροι, Αγνη Βαλκανιλα.
Δεν ειμαι γαυρος, κοιταξτε να μην μας απογοητευσετε με απλα ενα καλο ματς την αλλη κυριακη . Οι αγνοι οπαδοι της Σουπερλιγκ θελουμε ολο το πακετο, καθηγητες διατησιας, μπουκες, σαρδελες στους παγκους δικαστηρια μεχρι τον αυγουστο και τετοια
το σκατο στην καλτσα έγραψες μαρια αντουανετα που μας το παίζεις τώρα τσιτσιπας
Καυλα που ξανοιγεστε ολοι
Μόνο οι βαζελοι εκτος εθνι και αντερ έχουν κρατήσει ένα επίπεδο, να μην υποστηρίξουν γαύρο
Οι άλλοι έχετε ξεφτιλιστει όλοι
Οι άλλοι έχετε ξεφτιλιστει όλοι
-
Θα μας πεις κάτι για την ανακοίνωση του προέδρου σου στο ημίχρονο ότι ο προπονητής του έβαλε 7 παγκιτες και ζητώ συγγνώμη γαυρακο;
-
Στο ειπα και στο αλλο νημα.
Βλεπε γυφτορουμανος.
Βλεπε γυφτορουμανος.
Έτσι πήξε
-
Εγω;
Καθολου.
Και να σε κερδιζα σημερα το ιδιο θα μου κανε.
Κοιταω την ομαδα μου και βλεπω τα χαλια της.Δεν ψαχνω δικαιολογιες οπως εσεις,ουτε κατηγορω τους παντες.
Γι αυτο και εισαι κομπλεξικη ομαδουλα.
Καθολου.
Και να σε κερδιζα σημερα το ιδιο θα μου κανε.
Κοιταω την ομαδα μου και βλεπω τα χαλια της.Δεν ψαχνω δικαιολογιες οπως εσεις,ουτε κατηγορω τους παντες.
Γι αυτο και εισαι κομπλεξικη ομαδουλα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δενε χετε αναγκη απο δικαιολογιες!υπαρχουν οι φωτογραφιες 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 03 Φεβ 2019, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αμ, αυτό που το πας ;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 22:56Αηδία. Εύχομαι αυτή η βρωμερή χώρα να χάνει μέχρι και στο Survivor.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Έτσι δεν λένε;jason έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 21:31brb και tyt έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 21:08Λες να το έβαλαν για τη συμφωνία των Πρεσπών;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 20:53Σαν αυτό που μπήκε στο Καραΐσκάκη και σε κρατάει στην πρώτη θέση ; Ξέρεις, εκεί που δεν υπήρχαν έλληνες διαιτητές και δεν πλησίασες την περιοχή σε όλο τον αγώνα.

+6 τώρα, +3 μετά το μεταξύ μας και μετά ελπίζουμε στην Παναθα και την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Έχουν χεστει πάνω τους τα μπαοκια και το ξέρουν. Δεν παίζει να τους βάλουμε λιγοτερα απο δυο γκολακια. Όλοι ξέρουμε ότι θα παίξει αμυντικα απ το πέμπτο λεπτό ο γυφτορουμανοσκουφης.
Έχουν χεστει πάνω τους τα μπαοκια και το ξέρουν. Δεν παίζει να τους βάλουμε λιγοτερα απο δυο γκολακια. Όλοι ξέρουμε ότι θα παίξει αμυντικα απ το πέμπτο λεπτό ο γυφτορουμανοσκουφης.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 6006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
10 Αύγ 2023, 20:49